Alış Nanolex Interior Cleaner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaNToS

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Nanolex Interior Cleaner Aranıyor Elinde Olan Satmak İsteyen Var İse Alabilirim İyi Forumlar.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar. Özellikle nanolex interior cleanermı arıyorsunuz? Birsürü alternatif seçenek var. Ben kullanıyorum elimde mevcut o yüzden sordum fazla bi espirisi yok normal temizleyici o yüzden soruyorum.

SaNToS

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar. Özellikle nanolex interior cleanermı arıyorsunuz? Birsürü alternatif seçenek var. Ben kullanıyorum elimde mevcut o yüzden sordum fazla bi espirisi yok normal temizleyici o yüzden soruyorum.
Koruma Olmayan bir urun ariyorum mat sekilde ph notr tarzında bir urun arıyorum hafif toz vs kirler için sert ve yumusak plastik göğüs için iz vs veya yüzeyi yıpratmayacak hafif.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Koruma Olmayan bir urun ariyorum mat sekilde ph notr tarzında bir urun arıyorum hafif toz vs kirler için sert ve yumusak plastik göğüs için iz vs veya yüzeyi yıpratmayacak hafif.
K2, ADBL, Auto finesse gibi markalar var onlarada bakabilirsiniz nanolexler cok pahalı tabi tercih sizin

SaNToS

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
K2, ADBL, Auto finesse gibi markalar var onlarada bakabilirsiniz nanolexler cok pahalı tabi tercih sizin
auto finesse apc tarzı ürünlerini denedim biraktigi hissiyatı beğenmedim k2 var kafamda su anlık gyeon vinly cleaner kullandim ama stogum bittiği için almadim tekrsr ph nötr olduğu halde memnundum

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Deturner ready int. tavsiye ederim koruma olmasını istememeniz altındaki sebep parlak olmasın mat olsun diye düşünüyorsanız interior qd de olabilir ikisi de iz bırakmıyor tabi üzerine başka bir ürün ile koruma uyguluyorsanız ready int. tercih etmeniz daha doğru.

SaNToS

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Deturner ready int. tavsiye ederim koruma olmasını istememeniz altındaki sebep parlak olmasın mat olsun diye düşünüyorsanız interior qd de olabilir ikisi de iz bırakmıyor tabi üzerine başka bir ürün ile koruma uyguluyorsanız ready int. tercih etmeniz daha doğru.
Baska urun uyguluyorum 2 si 1 atada ürünleri ben pek kullanmayı sevmiyorum o yüzden saf temizlik ve koruma yapıyorum deturner interior 22 aldım deneyeceğim gyeon vinly cleaner gibi ph nötr temiz yüzey bırakırsa favorim olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...