Nasiol & DetailForum Özel Kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Değerli Detail Forum üyeleri

Nasiol firması ile görüşmelerimiz sonucunda Nasiol ürünlerine forumumuza özel olarak %25 indirimli olarak ulaşabilirsiniz.

Kupon Kodu : DFNASIOL25
Kupon İndirimi : %25

1- ekspermarket.com' a yeni üyelik yapılmalı ya da varsa eski üyelikle giriş yapılmalı. Yeni üyelik yoluyla veya mevcut hesapla, giriş yapılmadan kod aktif olmamaktadır.
2- Müşteri kodu sepet adımında değil, ödeme adımında girmelidir. Ödeme adımında kupon kodunu girdiğinde indirim aktif olmaktadır.
3- Kuponun aktif olması için minimum sepet tutarı 150 TL' yi aşmalıdır.
4- Kupon, Otomobil ve Marin grubu ürünlerde geçerli olmaktadır. Diğer gruplarda geçerli değildir.
5- Kupon şu an aktif durumdadır. 01.07.2023' e kadar aktif olacaktır.
6- Bir kişi kupondan en fazla 3 kez yararlanabilir.
7- Kupon toplam kullanımı 500 adete ulaştığında otomatik olarak kupon sona erecektir. Burada isteğe bağlı olarak, üyelerin kupona ilgi göstermesi ve devam etmesini istemeleri halinde kupon yeniden aktifleştirilip devam ettirilecektir.
Kampanya için @Nasiol firmasına ve Kerem beye teşekkür ediyorum.

İyi alışverişler,keyifli forumlar dilerim.

Son düzenleme:

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kampanya için emeği geçenlere teşekkürler:) Bir nl272 alsam mı acaba hazır indirim varken:dusunx:

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Merhaba, Farklı bir tarayıcı veya wifi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Türkcell süperonline ile siteye girilmiyor , vpn ile girmeye çalışınca da Türkiyeyi ayarlayamıyorum. Mobilden giriyorum o ayrı fakat hem site olarak hemde ürün içerikleri olarak bence yetersiz.

örneğin ; NeoCoatX-Nano Seramik Kaplama | Nasiol

gibi yazım hataları da mevcut.Hal böyle olunca bizim gibi ürünü merak eden yada alacak kişilerde ya siteye giremiyor yada kullanmadan soğuyor.

Nasiol

Çaylak Detaycı
Üye
Türkcell süperonline ile siteye girilmiyor , vpn ile girmeye çalışınca da Türkiyeyi ayarlayamıyorum. Mobilden giriyorum o ayrı fakat hem site olarak hemde ürün içerikleri olarak bence yetersiz.

örneğin ; NeoCoatX-Nano Seramik Kaplama | Nasiol

gibi yazım hataları da mevcut.Hal böyle olunca bizim gibi ürünü merak eden yada alacak kişilerde ya siteye giremiyor yada kullanmadan soğuyor.
Merhaba,
Belirttiğiniz konuları ekibimizle paylaşacağız. Fakat yazım hatası olarak belirttiğiniz ürün isminde aslında bir hata yok. Ürünün isimlendirmesi (Büyük-küçük harf kullanımı) bu şekilde belirlendi.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kampanya için Tesekkurler.

Reşat48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mugla
Merhaba,
Belirttiğiniz konuları ekibimizle paylaşacağız. Fakat yazım hatası olarak belirttiğiniz ürün isminde aslında bir hata yok. Ürünün isimlendirmesi (Büyük-küçük harf kullanımı) bu şekilde belirlendi.
Neocoatx yikarida bahsedilen sitwde bulamadim ama trendyol ve amazondan mi alabiliyoruz sadece

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Kampanya günceldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...