Newmixin hangi urunleri iyi yada kötü

Arenas0

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
bazı prof detaycilar bile newmixi övüyor, siz hangi urununu beğeniyorsunuz yada beğenmiyorsunuz?
Sirket aracına torpido parlatici krem denedim 1. Parliyor 2. Eline kayganlik veriyor, hani dogal halinde korruyordu?

HellraiserTR

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA
Newmix gold kullanıyorum çok fazla lastik parlatıcı tecrübem olmasa da kalıcılığı su itmesi geç kirlenmesi beni fazlasıyla tatmin ediyor :)

Mannlincher

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla / Şanlıurfa
Sanırım çaylak detaycıların önüne çıkan ilk markalardan biri Newmix. Dün Sonax BSD'nin yanında 20 liraya Newmix hızlı cilasını aldım yoklukta kullanılır diye :terlisırıtan: Forumu okumadan önce aldığım Cilalı Şampuan var bir de; en azından kostikli benzinlik köpüğünden iyidir ama burada gördüğüm detay uygulamalarından sonra gidip tekrar almam açıkcası.

Oscar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Newmix kötünün iyisi başka markalara cok para veresin yoksa iş görür ben bazi ürünlerini ilk zamanlar kullandim şimdi daha profesyonel malzemeler aliyorum.

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Torpido kremini uygularken ürünü koklatıp fazlasını bezle alınca dahi cok hafif parlaklık katıyor evet ama o kadar fazla katmıyor ve ben cidden antistatik özelliği olduğunu gördüm. Toz tutması gecikiyordu. Şuan spritz kullanıyorum. 2 gün sonra toz oluyor.

pembe bi Şampuanı var içlerinde en iyisi o bence. Ama sadece kovada iş görüyor. Ayrıca sarfiyatı yüksek bir ürün. Ön yıkama olarak hiç bir şampuanı kullanılmaz.

hızlı cila ve lastik parlatıcının sprey olanı eh. Sürekli oto yıkamada yıkatam adama iyi gelir ama suya yağmura dayanım yok su iticilik az. Hızlı cilanın boncuklanması iyi değil ama hafifte olsa bi parlaklık katıyo. Lakin sürmesi ve silmesi cok zahmetli bence o da değmez.

Gold lastik parlatıcı öneriliyor ama kullanmadım.

Jant temizleyici de bize çok gelmez maalesef. Temiz jantta ehh ama kirli de fırça falan şart.

Yani kısacası demek gerekirse bizim gibi detaycıları tatmin etmeyen ama sürekli oto yıkamaya verip, kostikle benzinlikte üstün kötü amaan işte kiri getsiin yawww diyen adamları o kötü uygulamardan sonra tatmin edecek ürünler denebilir.

İş fiyatın ucuzluğuna gelecekse kovada şampuanlar için en az 50-70 ml hatta 100 ml atmak gerekiyorki kayganlığı vs iyi olsun. Bu da ucuz olsa da ürünlerin cabuk tükenmesine vesile maalesef.

yine de Aytaç Bey çok ilgili ve alakalı bir insan bir sempati duyuyorsam onun ilgi alakasındandır. En ufak sorunda dönüş yapar telefi eder. Çok sıcakkanlı. Keşke tüm ürün satıcıları onun gibi olsa diyorum.

Yerli ürünler içerisinde detaycıyı tatmin edecek hiç bir ürün yok bence… halen çok gerideyiz bu konuda..

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Birde şu ürünü yapmışlar ama ne zaman satışa çıkar bilemem.
http://instagr.am/p/Cc1GhaNjL3H/
Bahsettiğin jeli de sepete attım ama sonra satın almaktan vaz geçtim. Gittim başka ürün aldım.
Ultimate cutting polishing and protecting ürünü ne zaman çıkarırlar merak ediyorum. En son atlet diyorlardı, bim beziyle silecek kadar gelişmişler. :smilex:
Kıvama bakılırsa ÇBS ayağını denk al rakibin geliyor. :kahkahaa:
Jel olan lastik parlatıcısına ufak bir bakmıştım, sıvı olanın jel versiyonu diye hatırlıyorum. Tamamen yıkamacı işi sıkın eve varana kadar akar herhalde. Asıl bir tane krem tip var, su itişi falan da güzeldi. Denenirse uygun fiyatta sarpa rakip olabilir, onun haricinde hiç dikkatimi çeken ürünleri olmadı açıkçası.

ranilulger

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bolu
Lastik parlatıcısından memnunum. Şampuanını da çift kovada kullanıyorum. Hızlı cilasını da denedim bi sonraki yıkamada da hidrofobisi iyiydi. Islak uygulama yaptığım için silmesi kolay. Diğer ürünlerini de denemeyi düşünüyodum aslında.
Kullanmayanlar beğenmeyenler neden beğenmiyorlar somut nedenlerle söyleseler ona göre tercih etmeyim ben de.
Aracıma üç aşamalı polisaj yapıp soft99la korumayı düşünüyorum. Newmix kullansam zarar mı görür aracım. İlla pahalı ürünleri mi almak zorundayım

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
İyi yapmışsın abi , senin çeyizde ona sıra gelmezdi. :)
Ya hem ondan hem de kim dediydi hatırlamıyorum ama vaktiyle bu firma beğenmediği videoları kaldırtmış diye anlatmıştı. Bende her seferinde newmix'e elim gidiyor sonra da sırf bu sebepten vazgeçiyorum.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Lastik parlatıcısından memnunum. Şampuanını da çift kovada kullanıyorum. Hızlı cilasını da denedim bi sonraki yıkamada da hidrofobisi iyiydi. Islak uygulama yaptığım için silmesi kolay. Diğer ürünlerini de denemeyi düşünüyodum aslında.
Kullanmayanlar beğenmeyenler neden beğenmiyorlar somut nedenlerle söyleseler ona göre tercih etmeyim ben de.
Aracıma üç aşamalı polisaj yapıp soft99la korumayı düşünüyorum. Newmix kullansam zarar mı görür aracım. İlla pahalı ürünleri mi almak zorundayım
Memnun olduğunuz sürece sorun yok. Ürün gamlarını bilmiyorum ancak güvenli bir kova ve ön yıkama şampuanları varsa zarar görmez tabii.
Başka bir forumda bir üye ürünlerini önerdi

Dediklerimi yanlış algılamayın ancak daha bu markayı öneren bir gurme görmedim. Ayrıca konuda yaşanan olay fazlasıyla tatsız. Hızlı cila diye satıp üstüne yapamamışsın diye azarlayıp video sildirmek oldukça kaba. Kimse aldığı ürünün videosunu sildiremez. Arada bir anlaşma olur ürün veya para karşılığı inceler olmamış denir yada yanlış uygulanmış videonun ürünün gerçek performansının yansıtılmadığı durumun etik olmayacağı bildirilir. Sildirirken hiç de ilgi göremedim açıkçası.
Ürünlere gelirsek de şöyle bir problem var. Doğru dürüst 3. kaynak testleri yok. Doğru dürüst ürün denememiş insanlar bu ürünü alıyor diyelim sonuçtan memnun eyvallah, ancak şöyle bir problem var, çeşit denememiş. Yani en en basit kışlık fussoyu yazlık kiwaminiyi, authenici denemiş bir insanın yorumuyla bir olacağını düşünmüyorum. Bu yolda gitseydik hala ÇBS cila kullanıyorduk. Ne bileyim dodo juice, zymölü bin türlü markanın ürünü var. Bunların çoğunu denemiş insanlar bu ürünün bu piyasaya hitap ettiğine dahi inanmıyor. Çok ürün deneyen birisi değilim ancak bende düşünmüyorum.
Yerli üreticiler ile ilgili farklı forumlarda farklı şeyler de tartışılıyor. Açık açık durum şu bize göre ürün üreten yok. Haksız diyemem çünkü biz genele nazaran küçük bir kitleyiz. Firmalar da haklı olarak bu pazara yönelmiyor firmanın tercihidir saygı duyarım. Ancak firmanın atletle parlat demesi de firmanın da bu konuda tercihten öte bilgi eksikliği yaşadığını düşünüyorum. Bu piyasaya hitaben ürünlerin üreticiler tarafından yapılması ve 3. kişiler tarafından test edilmemesi, yayılmaması vs. şeylerin bu tarz yerlerde yerli ürünlerin önünü kesiyor.
En son bir lastik parlatıcı vardı tonyin di galiba oldu bitti ürünler ulaştı daha memnun olan görmedim. O yerli değildi sanırsam ancak satıcı tarafından testi dahi yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Davlumbaz, lastik veya plastik hiç bir yerde tutunamayan çöp bir ürün ortaya çıktı. İnstagramda bol bol görüyoruz bu firma değil ancak adam genel temizleyiciyle sararmış farı siliyor far temizleniyor güya bak. Biz zaten zevkine far zımparalıyoruz.

Forumdan bir üye, bir çoğumuzun kat ve katı ürün denemiş birisi bimde satılan wax testi yapmıştı. Şimdi bu waxı gidip ürün denememiş birine versek iyi oldu araba bir parladı der çok da memnun kalır. Bu adam 2-3 ürün denetin, videolarını izletin olayı kavratın ve bu ürünü verin sizce sonuç aynı olur mu ? Ürünler iyi olsun bizde fazla para vermeden alalım, hem de döviz ülke içinde kalsın. Bir sorunumuz veya sorumuz olduğunda firmaya telefon açalım. Alım yapılacağında firmalarla iletişime geçelim. Yabancı sitelerden ürün getirmek için kargo parası hesaplamakla, talep toplamakla uğraşmayalım. Ancak sonuç belli demek isterim daha fazla da bir şey demek istemem. Niyetim yerli üreticileri kötülemek değil. Ancak ürünlerin pazarlamasında ve kullanıcılara lanse ediliş şeklinin etik olduğunu düşünmüyorum. İnşallah bir gün firmalar şu ürün karşısında bu ürünümüz daha iyi diye 50/50 videoları atar bizde nasipleniriz.
Ya hem ondan hem de kim dediydi hatırlamıyorum ama vaktiyle bu firma beğenmediği videoları kaldırtmış diye anlatmıştı. Bende her seferinde newmix'e elim gidiyor sonra da sırf bu sebepten vazgeçiyorum.
Newmix urunleri bu konuydu abi.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yukarda benim mesajım Hakan Abi @Mentalfeed hocam denemiş video haline getirmiş, sonra sildirmişler konusu linki mesajımda mevcut.
Bende aynı düşüncedeyim seninle.

Edit: @EmirhanYigiter ile aynı anda yazmışız konuyu paylaşmış bir üst mesajda.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Başka bir forumda bir üye ürünlerini önerdi

Dediklerimi yanlış algılamayın ancak daha bu markayı öneren bir gurme görmedim. Ayrıca konuda yaşanan olay fazlasıyla tatsız. Hızlı cila diye satıp üstüne yapamamışsın diye azarlayıp video sildirmek oldukça kaba. Kimse aldığı ürünün videosunu sildiremez. Arada bir anlaşma olur ürün veya para karşılığı inceler olmamış denir yada yanlış uygulanmış videonun ürünün gerçek performansının yansıtılmadığı durumun etik olmayacağı bildirilir. Sildirirken hiç de ilgi göremedim açıkçası.
Ürünlere gelirsek de şöyle bir problem var. Doğru dürüst 3. kaynak testleri yok. Doğru dürüst ürün denememiş insanlar bu ürünü alıyor diyelim sonuçtan memnun eyvallah, ancak şöyle bir problem var, çeşit denememiş. Yani en en basit kışlık fussoyu yazlık kiwaminiyi, authenici denemiş bir insanın yorumuyla bir olacağını düşünmüyorum. Bu yolda gitseydik hala ÇBS cila kullanıyorduk. Ne bileyim dodo juice, zymölü bin türlü markanın ürünü var. Bunların çoğunu denemiş insanlar bu ürünün bu piyasaya hitap ettiğine dahi inanmıyor. Çok ürün deneyen birisi değilim ancak bende düşünmüyorum.
Yerli üreticiler ile ilgili farklı forumlarda farklı şeyler de tartışılıyor. Açık açık durum şu bize göre ürün üreten yok. Haksız diyemem çünkü biz genele nazaran küçük bir kitleyiz. Firmalar da haklı olarak bu pazara yönelmiyor firmanın tercihidir saygı duyarım. Ancak firmanın atletle parlat demesi de firmanın da bu konuda tercihten öte bilgi eksikliği yaşadığını düşünüyorum. Bu piyasaya hitaben ürünlerin üreticiler tarafından yapılması ve 3. kişiler tarafından test edilmemesi, yayılmaması vs. şeylerin bu tarz yerlerde yerli ürünlerin önünü kesiyor.
En son bir lastik parlatıcı vardı tonyin di galiba oldu bitti ürünler ulaştı daha memnun olan görmedim. O yerli değildi sanırsam ancak satıcı tarafından testi dahi yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Davlumbaz, lastik veya plastik hiç bir yerde tutunamayan çöp bir ürün ortaya çıktı. İnstagramda bol bol görüyoruz bu firma değil ancak adam genel temizleyiciyle sararmış farı siliyor far temizleniyor güya bak. Biz zaten zevkine far zımparalıyoruz.

Forumdan bir üye, bir çoğumuzun kat ve katı ürün denemiş birisi bimde satılan wax testi yapmıştı. Şimdi bu waxı gidip ürün denememiş birine versek iyi oldu araba bir parladı der çok da memnun kalır. Bu adam 2-3 ürün denetin, videolarını izletin olayı kavratın ve bu ürünü verin sizce sonuç aynı olur mu ? Ürünler iyi olsun bizde fazla para vermeden alalım, hem de döviz ülke içinde kalsın. Bir sorunumuz veya sorumuz olduğunda firmaya telefon açalım. Alım yapılacağında firmalarla iletişime geçelim. Yabancı sitelerden ürün getirmek için kargo parası hesaplamakla, talep toplamakla uğraşmayalım. Ancak sonuç belli demek isterim daha fazla da bir şey demek istemem. Niyetim yerli üreticileri kötülemek değil. Ancak ürünlerin pazarlamasında ve kullanıcılara lanse ediliş şeklinin etik olduğunu düşünmüyorum. İnşallah bir gün firmalar şu ürün karşısında bu ürünümüz daha iyi diye 50/50 videoları atar bizde nasipleniriz.
Aman abi ne yaşlılığı hemen arkandan geliyoruz deme öyle, bizi cebinden çıkartırsın :D
Aracı yıkarken bazen yorulunca yaş geçiyor diyorum :D