Nostalji Kuşağı - Turtle Wax Brilliant Shampoo

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ne zaman satın aldığımı hiç sormayın zira hatırlamıyorum ama nereden satın aldığımı hatırlıyorum. Bauhaus'dan satın almıştım. Neyse efem, ben hep ismine aldanıp ürünü cilalı sanıyordum meğerse cilalı milalı değilmiş. Ama gerek pH değeri olsun, gerek köpük yapması olsun ve gerek temizlik kabiliyeti olsun gayet güzel şampuanmış. Bunun böyle olduğunu bileydim bir kaç tane daha alırdım ama geçti o tren ne yazık ki.

Böyle artık üretilmeyen ve veya üretimi devam etse de artık Türkiye'de olmayan ürünleri nostalji kuşağı adı altında sizlere anlatmayı düşünüyorum. İlk video da bu ürün ile başlamış oldu. :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Dün gece ailecek izledik Hakan abi :) Eline sağlık :)

Ürün güzel köpürüyor gerçekten, x3 şampuan eklemenin artısıda vardır sanırım :D Şişesini bulaşık detarjanı şişesine çok benzettim :)
Ph dereceside kabul edilebilir seviyede, standart sampuanı köpürmemesi ile meşhurdu :D Bu işe ilk merak saldığım zamanlardaki ilk şampuanımdı :)
Yapıcı bir eleştirim olacak, şu arka ses olayına çok takılıyorsun Hakan abi, sesini bastıracak kadar ses olmadığı sürece biz izleyiciler için sorun yok, ki kullandığın programda arka sesleri azaltıcı vardır diye düşünüyorum. Videoya girene kadar 2 dk bu konuda konuştun :D Bu yeni izleyicilere video kapattırabilir, hanım öyle dedi kapa kapa dedi, dur dur dedim bekle, devamı güzel olacak dedim, izledik. ben akşama kadar zevkle dinlerim seni :D Umarım yanlış anlaşılma olmaz, en sevdiğim kanalların başındasın Hakan abi :) Saygılar, sevgiler efendim :)

Son düzenleme:

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Dün gece ailecek izledik Hakan abi :) Eline sağlık :)

Ürün güzel köpürüyor gerçekten, x3 şampuan eklemenin artısıda vardır sanırım :D Şişesini bulaşık detarjanı şişesine çok benzettim :)
Ph dereceside kabul edilebilir seviyede, standart sampuanı köpürmemesi ile meşhurdu :D Bu işe ilk merak saldığım zamanlardaki ilk şampuanımdı :)
Yapıcı bir eleştirim olacak, şu arka ses olayına çok takılıyorsun Hakan abi, sesini bastıracak kadar ses olmadığı sürece biz izleyiciler için sorun yok, ki kullandığın programda arka sesleri azaltıcı vardır diye düşünüyorum. Videoya girene kadar 2 dk bu konuda konuştun :D Bu yeni izleyicilere video kapattırabilir, hanım öyle dedi kapa kapa dedi, dur dur dedim bekle, devamı güzel olacak dedim, izledik. ben akşama kadar zevkle dinlerim seni :D Umarım yanlış anlaşılma olmaz, en sevdiğim kanalların başındasın Hakan abi :) Saygılar, sevgiler efendim :)
Aboo, tamam o zaman bundan sonra direkt konuya gireceğim :) Ailecek desteğiniz için çok teşekkür ederim :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Eline sağlık Hakan @SubaruOutback ,

Fiyatı sitelerindeki gibiyse bence çok uygun, amaç sadece aracı temizlemekse ekstra bir koruma istenmiyorsa ve en önemlisi hala ellerinde stok varsa çok makul bir ürün bence

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler detay adamı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline sağlık Hakan @SubaruOutback ,

Fiyatı sitelerindeki gibiyse bence çok uygun, amaç sadece aracı temizlemekse ekstra bir koruma istenmiyorsa ve en önemlisi hala ellerinde stok varsa çok makul bir ürün bence
Rica ederim :) Ellerinde kaldığını sanmıyorum, unutmuşlardır, düzenlememişlerdir diye düşünüyorum. Ellerinde varsa ve bozulmadıysa alınabilir. (Ben niye bu mesaja geç cevap verdim ki :( )