Esenlikler arkadaşlar, detay işine yeni başlayan birisi olarak ilk kez iç mekan plastik aksamı apc ile temizleme + koruma işlemi yaptım. Daha doğrusu yapmaya çalıştım
Kullandığım ürünler;
-Amway LOC
-berbat tüy döken bir detay fırçası.
-soft99 kırmızı bezler
-Auto Finesse Spritz
-siyah eldivenler
Amway LOC ürününü sizlerden destek alarak 1:10 tavsiyesine uyarak sulandırdım. Ürünün kokusu gerçekten ferah ve hijyen izlenimi yaratan bir kokuya sahip.
uygulamasını yine forumda araştırarak, fırçaya sıkarak gerçekleştirdim ve gayet güzel köpürdü. Ardından hemen bekletmeden nemli bezlerle iyice duruladım. Ancak fırça öyle berbat bir kaliteye sahip ki resmen keyfimi törpüledi. Neyse ucuz etin yahnisi bol olurmuş...
Apc faslını bitirdikten sonra Af spritz uygulamaya geçtim. Temiz kuru bir beze sıktıktan sonra kapılar ve göğüsteki tüm plastik aksama uyguladım. Gerçekten güzel bir ürün. Parlatmadan derin bir doku oluşturdu.
İlk iç plastik akşam temizliği ve koruma uygulamam böyle amatörce geçti. Eğer uygulama aşamalarımda hatalar gördüyseniz lütfen belirtin. Görüş, eleştiri ve yorumlarınıza açığım.
Klima bölgesi tuşları ve kapı cam açma butonlarının olduğu yerleri de fırça ile köpükledim. Yaptığım yanlış ise önerilerinizi bekliyorum.
Herkese keyifli forumlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullandığım ürünler;
-Amway LOC
-berbat tüy döken bir detay fırçası.
-soft99 kırmızı bezler
-Auto Finesse Spritz
-siyah eldivenler
Amway LOC ürününü sizlerden destek alarak 1:10 tavsiyesine uyarak sulandırdım. Ürünün kokusu gerçekten ferah ve hijyen izlenimi yaratan bir kokuya sahip.
Apc faslını bitirdikten sonra Af spritz uygulamaya geçtim. Temiz kuru bir beze sıktıktan sonra kapılar ve göğüsteki tüm plastik aksama uyguladım. Gerçekten güzel bir ürün. Parlatmadan derin bir doku oluşturdu.
İlk iç plastik akşam temizliği ve koruma uygulamam böyle amatörce geçti. Eğer uygulama aşamalarımda hatalar gördüyseniz lütfen belirtin. Görüş, eleştiri ve yorumlarınıza açığım.
Klima bölgesi tuşları ve kapı cam açma butonlarının olduğu yerleri de fırça ile köpükledim. Yaptığım yanlış ise önerilerinizi bekliyorum.
Herkese keyifli forumlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hiç bir materyale zarar vermez diye sloganları var o yüzden almıştım aslında.