Opel Astra Sedan- CNR Detailing- Detaylı çizik giderim- Tac System Uhs

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar tekrardan bir opel ile selamlar. Uygulama aracımız Muğladan bize misafir olan forumdan arkadaşımız ile telefonda görüşmeler sağlayarak gerekli randevu işlemleri sonrası nihayet garajımıza alabildik boya kusurları çok fazla olmasada gereksiz random çizikler vardı, toparlayarak Glass Coatların nirvanalarından olan Uhs ile uzun süreler korumaya almış olduk.

Ön yıkama: Combo x2
Demirtozu : Valet pro Dragon Breath
Kil: Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Da Coarse
Polish: Koch F6, Perfect Finish
Koruma : Tac System Uhs

İş çok vakit kısa olduğu için gün batımına finalleri anca yetiştirdik. Projektörleri yakıp tekrar kontrol sonrası teslimi gerçekleşti. Umarım memnun kalmıştır dostumuz.

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, ön yıkama polisaj hazırlıklarınıda eski konulardaki gibi görmek isteriz :)

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
memnun kaldık çınar hocam ellerine sağlık. yine buradaki üstadların tavsiyesi ile ankarada seni seçtim ve güler yüzle ayrıldım. baştan sona kadar ilgi ve alakandan dolayı teşekkür ederim. merak ettiğim ve kafama takılan meselelerden dolayı hâlâ daha watsaptan rahatsız da ediyorum kendilerini:terlisırıtan:

dediğin fibi uhs uyguladık. artık bakım işi bende. inşallah gerektiği şekilde bakabilirim ki uzun süreler dayansın:)

tekrardan emeğine sağlık. ayrıca astramı sana teslim etmeme vesile olan forum ahalisine de ayrıca teşekkür ediyorum..

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, ön yıkama polisaj hazırlıklarınıda eski konulardaki gibi görmek isteriz :)
Çok teşekkürler aslında insta hesabımız da kısmı paylaşımlar oluyor. Fakat buraya yüklemek editlemek kolejlemek zaman aldığı için ve standart işlemler olduğu için es geçiyoruz :D
Elinize saglık hocam astra sedan ilk sıfır aracımdı :)
Çok teşekkür ederiz :)
Anlatmaya gerek yok :) ellerine sağlık mami

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler abicim senin yanında neyiz ki
memnun kaldık çınar hocam ellerine sağlık. yine buradaki üstadların tavsiyesi ile ankarada seni seçtim ve güler yüzle ayrıldım. baştan sona kadar ilgi ve alakandan dolayı teşekkür ederim. merak ettiğim ve kafama takılan meselelerden dolayı hâlâ daha watsaptan rahatsız da ediyorum kendilerini:terlisırıtan:

dediğin fibi uhs uyguladık. artık bakım işi bende. inşallah gerektiği şekilde bakabilirim ki uzun süreler dayansın:)

tekrardan emeğine sağlık. ayrıca astramı sana teslim etmeme vesile olan forum ahalisine de ayrıca teşekkür ediyorum..
Çok teşekkürler Ahmet hocam yine bekleriz hoş sohbetiniz için ayrıca teşekkürler.
Beyazlarda parlar der gibi bı uygulama olmuş eline sağlık üstad:)
Çok teşekkürler aslında parlaklık boya seçmiyor :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeklerine sağlık abi, beyaz bir arabanın çiziksiz olup ıslak görünümlü yansımasını özlemişim. :)