Opel grandland x detailing ( Tacsystem refinish 1 - sonax perfect finish - AD cherry glaze -İnfinty Light wax )

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi ellerine sağlık, Adams şampuanı baya güzel köpürmüş canım çekmedi değil. :D İce wax da baya bir ıslaklık katmış gibi geldi. :)
Teşekkür ederim kardeşim,
Elinize emeğinize sağlık sonuçlar kusursuz görünüyor . Benim boyadaki sorunlarım aşağı yukarı aynı dediğiniz gibi çok ağır çizik ve leke yok bu araçtaki gibiler ama sizin yaptığınız uygulamaları ben yapamam . polisaj işini iyi yapacak bir yer varmı onu da bilmiyorum güvenebileceğim birisi o yüzden böyle kalacak sanırım şimdilik . Benim çizikler dışındaki sorunum da aracı temizleyemiyor oluşum foam lance makine yok kwazar ile idare ediyorum iki defa köpük attım ama yine kirli lekeli kalıyor araç.
O lekeler yıkamaya geçmez, illaki makina ya gerek yok elle de uygulama yaparak bu lekelerden kurtulabilirsiniz.
Onur abi ellerine sağlık. Sana gelenler vazgeçemiyorlar :alkis:
Teşekkür ederim kardeşim, eyvallah.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Uygulamalarını dikkatle takip ediyorum senden öğrendim şeyler oldu teşekkürler birde böyle detaylı polisaj anlatırsan sevinirim hangi pedi hangi marka ürünle kullandığını felan

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık üstat araç performansına devam etmiş sayende . bu renk yapılan her işi muazzam biçimde yansıtıyor gerçekten.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Uygulamalarını dikkatle takip ediyorum senden öğrendim şeyler oldu teşekkürler birde böyle detaylı polisaj anlatırsan sevinirim hangi pedi hangi marka ürünle kullandığını felan
Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. Polisaj anlatmak zor iş, çünkü sabit bir yapısı yok, araç durumu, vernik sertliği, pastanın çalışma prensibi, pad eski yada yeni olması bile çok şeyler değiştiriyor.
Ellerine sağlık üstat araç performansına devam etmiş sayende . bu renk yapılan her işi muazzam biçimde yansıtıyor gerçekten.
Teşekkür ederim, aynen renk hemen yapılana karşılık veriyor.
Müdür ellerine sağlık :) Sonuç her zamanki gibi güzel olmuş :)
Teşekkür ederim Hakan'cığım. Aracı canlı görmenizi isterdim aslında. Yola çıkınca çok daha belli ediyor kendini.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Yardımcı
olabiliyorsam ne mutlu. Polisaj anlatmak zor iş, çünkü sabit bir yapısı yok, araç durumu, vernik sertliği, pastanın çalışma prensibi, pad eski yada yeni olması bile çok şeyler değiştiriyor.ı
Gene ne ögretirsen oraya 2 bilgi versen bizler için kar kardır bilgi havuzdur damlar damlar bakmışsın göl olmuş :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline saglik abi Cok guzel olmus :begenixx: turtle wax ice i nerden temin edebilirim abi?
Teşekkür ederim kardeşim, biz @ege üstadım sayesinde almıştık zamanında, şu anda bulabilir misiniz hiç bilmiyorum.
Ellerine sağlık Onur abi, harıka görünüyor. Umarım olması gerektiği gibi yıkıyordur sahibi
Teşekkür ederim kardeşim, sahibine bırakmıyorum ki, yıkamalarını ben yapıyorum.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya