Otomobilim ve bayram temizliği

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bizlerin bayram temizliğinde otomobilleriniz olur tabiki
Ön yıkama: Flowey Ev13
Temaslı yıkama: Flowey Ev12
Hızlı cila: Kc Pw
Lastik: Tw jetblack
Kovalar: detialforum
Yıkama pedi: C. guys
Kurulama: Bim mikrofiber
Yıkama makinesi: K2 orj. FL

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
7:41'de teyzem bir serinleyecekti az kaldı :D :D
Emeğine sağlık Arda, rutin işlemler yapılmıştır bilgine :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Abi elinize sağlık keyifli olmuş video :) Nacizane tavsiyem rutin yıkamalarda ilk lastik jant davlumbaz temizliği ile başlamak olur videoda 8. sırada yapmışsınız lastik temizliğinden sonra sanırım su kullanılmadı çünkü araba kurulanmıştı kimyasal kalabilir yüzeyde bez ile silince :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık Arda abi, ufak tefek hataları tavsiye niteliğinde üstadlar yazmış zaten. Gerçi o yorgunlukta hangisini sırayla yapacağımızı unutuyoruz :D
Benim araba da aşağıda bekliyor, bakalım akşamüstüne doğru sıra bende. :)

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi elinize sağlık keyifli olmuş video :) Nacizane tavsiyem rutin yıkamalarda ilk lastik jant davlumbaz temizliği ile başlamak olur videoda 8. sırada yapmışsınız lastik temizliğinden sonra sanırım su kullanılmadı çünkü araba kurulanmıştı kimyasal kalabilir yüzeyde bez ile silince :)
Çok teşekkürler. Tavsiye için de teşekkürler, durum şu her seferinde yıkamaya başladıktan sonra aklıma geliyor. Doğru sıramada ilk jant lastik bölümü gelir dediğin gibi .Kimyasal konusuna gelirsek, Tw temizleyici ile sil bırak, kurusun, daha sonra parlatıcı ile geç diyordu talimatlarla.. Şahsi indirgersek en önemsemediğim lastik, iş gereği sık sık lastik değiştirdiğim için hiç önemsemiyorum bu kkonularılastik özelinde:sırıtan1:

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık Arda abi, ufak tefek hataları tavsiye niteliğinde üstadlar yazmış zaten. Gerçi o yorgunlukta hangisini sırayla yapacağımızı unutuyoruz :D
Benim araba da aşağıda bekliyor, bakalım akşamüstüne doğru sıra bende. :)
Özellikle video çekeceğim zaman unutuyorum ben, köpüğü attım aklıma geldi, beklesem olmaz durulayıp beklesem yine olmaz. Suyu şebekenin almıyorum oda sıkıntı. Böyle oldu bu sefer. Birde hem kayıt alıp hem iş yapmak zorluyor. Bazı yerlerde ses farklı, mikrofondan almamış sesi v.s açi ayarla, kaydediyormu, ses alıyormu, aman köpüğü kurutmayam aman video derken geriliyorum. Çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme: