Abi elinize sağlık keyifli olmuş video Nacizane tavsiyem rutin yıkamalarda ilk lastik jant davlumbaz temizliği ile başlamak olur videoda 8. sırada yapmışsınız lastik temizliğinden sonra sanırım su kullanılmadı çünkü araba kurulanmıştı kimyasal kalabilir yüzeyde bez ile silince
Ellerine sağlık Arda abi, ufak tefek hataları tavsiye niteliğinde üstadlar yazmış zaten. Gerçi o yorgunlukta hangisini sırayla yapacağımızı unutuyoruz
Benim araba da aşağıda bekliyor, bakalım akşamüstüne doğru sıra bende.
Abi elinize sağlık keyifli olmuş video Nacizane tavsiyem rutin yıkamalarda ilk lastik jant davlumbaz temizliği ile başlamak olur videoda 8. sırada yapmışsınız lastik temizliğinden sonra sanırım su kullanılmadı çünkü araba kurulanmıştı kimyasal kalabilir yüzeyde bez ile silince
Çok teşekkürler. Tavsiye için de teşekkürler, durum şu her seferinde yıkamaya başladıktan sonra aklıma geliyor. Doğru sıramada ilk jant lastik bölümü gelir dediğin gibi .Kimyasal konusuna gelirsek, Tw temizleyici ile sil bırak, kurusun, daha sonra parlatıcı ile geç diyordu talimatlarla.. Şahsi indirgersek en önemsemediğim lastik, iş gereği sık sık lastik değiştirdiğim için hiç önemsemiyorum bu kkonularılastik özelinde
Ellerine sağlık Arda abi, ufak tefek hataları tavsiye niteliğinde üstadlar yazmış zaten. Gerçi o yorgunlukta hangisini sırayla yapacağımızı unutuyoruz
Benim araba da aşağıda bekliyor, bakalım akşamüstüne doğru sıra bende.
Özellikle video çekeceğim zaman unutuyorum ben, köpüğü attım aklıma geldi, beklesem olmaz durulayıp beklesem yine olmaz. Suyu şebekenin almıyorum oda sıkıntı. Böyle oldu bu sefer. Birde hem kayıt alıp hem iş yapmak zorluyor. Bazı yerlerde ses farklı, mikrofondan almamış sesi v.s açi ayarla, kaydediyormu, ses alıyormu, aman köpüğü kurutmayam aman video derken geriliyorum. Çok teşekkür ederim