Özensiz Paketleme, Özensiz Taşıma, Tarihi Geçmiş Ürün

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hakan Abi Tesekkurler Video İcin Ancak Satici icin Kargo Maliyeti vs diye düsünmek güzel ancak Neden Özensiz Kargo Neden Gelisi güzel ürün ü yollamislar Tarihine bakmamislar bence haketmis ama neyse İncelemeyi bekliyoruz.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan Abi Tesekkurler Video İcin Ancak Satici icin Kargo Maliyeti vs diye düsünmek güzel ancak Neden Özensiz Kargo Neden Gelisi güzel ürün ü yollamislar Tarihine bakmamislar bence haketmis ama neyse İncelemeyi bekliyoruz.
Bana da maliyet, ben bunu bu şekilde göndermem, baloncuklu naylona sararım, sert kutu ile desteklerim. Üstüne kargoya gideceğim...vs.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hakan abi eline sağlık, tarihi geçmiş ürün göndermesi, özensiz göndermiş tüketici olarak seni düşünmemiş, sen onun kargo maliyetini düşünerek geri göndermiyorsun ince bir mesele taktire şayan, ama sana yapılan bir haksızlıkta söz konusu umarım dediğin gibi bozulmamış çıkar ürün :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan abi eline sağlık, tarihi geçmiş ürün göndermesi, özensiz göndermiş tüketici olarak seni düşünmemiş, sen onun kargo maliyetini düşünerek geri göndermiyorsun ince bir mesele taktire şayan, ama sana yapılan bir haksızlıkta söz konusu umarım dediğin gibi bozulmamış çıkar ürün :)
Umarım pişman olmam. En kısa zamanda deneyeceğim.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu devirde para kazanmak cok zor.İşine özen göstermeyen her kim ise teşhir edilmeli .Size katılıyorum
Para kazanmak zor. Bu tip ürünleri bizim gibi meraklılar alıyor. Otomobil kullanan birine gidin sorun eminim bu markayı hiç duymamıştır, görmemiştir. Ben markayı merak eden takip eden biriyim. Üstüne, para verip ürün satın alıyorum. Kendime hobi edindiğim için iyi-kötü dilim döndüğünce anlatayım da faydalı bir ürünse insanlar videoyu görür gider satın alır diye de video çekiyorum, bir nevi adamların bedavadan reklamı gibi de oluyor. Ama böyle umursamadan ürün göndermek hiç hoş olmadı.
Niyetim de rencide etmek değil, o markadan ürün almak isteyenlerin satıcıyı uyarmasıydı.

Sırada bir marka daha var, onun da yorumlarına bakarak satın aldım. Onun da videosunu bugün yarın yayınlarım.

eynipa

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Yorumlarını beklıyoyoruz.Ben Glaco ultra dan istedigim performansı alamadım ( 60-100km arası) ondan yenı urunlere açığız :)
Bence bu tarz satıcı şikayetleri ve kargo madi leri gibi konular açılmalı :kahkahaa:

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yorumlarını beklıyoyoruz.Ben Glaco ultra dan istedigim performansı alamadım ( 60-100km arası) ondan yenı urunlere açığız :)
Bence bu tarz satıcı şikayetleri ve kargo madi leri gibi konular açılmalı :kahkahaa:
Bu ürün sadece temizlik yapabilen bir ürün. Ne hikmetse yağmur kaydırır gibi bir ifade de eklemişler ama öyle bir özelliği yok. Sadece temizleyiciler ve aşındırıcılar var. Bullsone sonrası yağmur kaydırıcı uygulamak lazım.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Hakan hocam video için teşekkür ederiz
Ama aynı durum başıma geldiği zaman kargo maliyetini düşünmeden iade ediyorum
Sonuçta biz de parayı ağaçtan toplamıyoruz
Ticaret ahlakı kalmamış herkes haksız kazanç peşinde
Vatandan aldığım airpods ta aynı şekilde geldi ve geri gönderdim :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan hocam video için teşekkür ederiz
Ama aynı durum başıma geldiği zaman kargo maliyetini düşünmeden iade ediyorum
Sonuçta biz de parayı ağaçtan toplamıyoruz
Ticaret ahlakı kalmamış herkes haksız kazanç peşinde
Vatandan aldığım airpods ta aynı şekilde geldi ve geri gönderdim :)
Elektronik cihazın kutusunu bende böyle teslim alsam aynen geri gönderirim. Bu neticede hobi ürünü ve herkesin peşinde koştuğu bir ürün değil. Sineye çektim, risk aldım, umarım pişman olmam :)