Alış Parlak lastik parlatıcı

Kerem2323

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Elazığ
Merhaba herkese iyi forumlar dilerim uzun süredir farklı farklı markaların lastik parlatıcılarını denedim fakat hiçbirinde istediğim parlaklığı alamadım ıslak yağlı parlak görünüm istiyorum kalıcılık pek önemli değil ayna gibi olsun isteğim bu şekilde jel parlatıcı uygulayıp üstüne sprey parlatıcı uygulayınca daha parlak bi görüntü oluyormuş öyle duydum bu şekilde kullanımda yapabilirim elinde istediğim şekilde parlatıcı olan varmı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Silikon içerikli ürünlere bakmalısınız. Silikonlu parlatıcılar parlak oluyor yapısı gereği. Yalnız silikon yüzeyin gerer eski lastiklerde çatlama yapabilir yüksek hızlarda ısındığında sıkıntıdır bilginiz olsun. Aromaks aerosol parlatıcı var parlak finishi vardı onu deneyebilirsiniz.

Kerem2323

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Elazığ
teşekkür ederim öneriniz için fakat herhangi bi sitede bulamadım nerden alabilirim bilginiz varmı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
teşekkür ederim öneriniz için fakat herhangi bi sitede bulamadım nerden alabilirim bilginiz varmı
Ürün piyasadan kalkmış sanırım hiçbir yerde bulamadım. Sanırım aromaks dısında kullandıgım en parlak parlatıcı Meguiars Endurance.

Aromaks Lastik Parlatıcı Finish:
gif resimleri

Meguiars Endurance

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Sonax xtreme kırmızı güzel parlatır arada kullandığım bir ürün, kalıcılığı da çok iyidir. Tavsiye ederim

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Aradığınız ürün kesinlikle firebalş grace hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Takip endurancenin parlaklığı beni tatmin etmemeye başladı. Şöyle yağ sürmüş gibi parlayacak bir ürün bulabilecek miyiz bakalım

burakn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arap sabunu neden tercih edilmiyor ? Evet kabul ediyorum bir çok ar-ge sonrası en uyumlu ürünler üretilerek testleri yapılarak sın kullanıcılara sunuluyor. Ama doğal içerikli öldürücü bildiğimiz ata yadigarı Arap sabunu ne gibi bir etkileşime giriyor ve neden kullanmamalıyız sorusunun cevabını bilmiyorum. Kullanmıyorum tamam aldım kabul ettim. Ama ???