Pasta cila

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mchtytr

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sa arkadaşlar koyu kahve aracım var. Amatör olarak pasta cila yapmaya karar verdim. Polisaj makinası ne almam lazım. Hani pasta cila malzemesi ceşit bol onu hallederiz de makinası ne yapacaz. Aklıma iki ürün var einhell yada orbital polisaj makinesi mi alacaz bilemedim valla ne yapmalıyım bütcede fazla yatır mak istemiyorum sonucta deneyim içerisinde olacam...

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sizi öncelikle tanışma bölümünden tanıyalım. :) Ayrıca forumu detaylı incelerseniz neredeyse bütün sorularınızın cevabını bulacaksınız.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Öncelikle hoşgeldiniz, şahsi fikrim direk olarak polisaj dünyasına girişmek yerine önce araca zarar vermeden yıkamak, korumak, olası durumlar için problemleri çözmeyi kavrayın. Bu kısımda hızlı olsanız 1 sene gider diye düşünüyorum. Daha sonraki etapta ise polisaj makine seçimi yapabilirsiniz. Zaten o zamana kadar da hangi makineyi pedi pastayı seçmeniz gerektiğini öğrenirsiniz. Ben bunların hiç birini öğrenmekle uğraşmam derseniz düzgün bir uygulama merkezinde bir seramik kaplama yaptırın ve çift kova, ön yıkama gibi aracı çizmeden yıkamayı öğrenmeniz ve malzemeleri tedarik etmeniz kafi. İlk aşamaları öğrenmediğiniz sürece polisajda yapacağınız düzeltmelerin hiç bir değeri kalmadığı gibi yüzeyi tekrardan çizmeye devam edeceksiniz.

Mchtytr

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sa arkadaşlar koyu kahve aracım var. Amatör olarak pasta cila yapmaya karar verdim. Polisaj makinası ne almam lazım. Hani pasta cila malzemesi ceşit bol onu hallederiz de makinası ne yapacaz. Aklıma iki ürün var einhell yada orbital polisaj makinesi mi alacaz bilemedim valla ne yapmalıyım bütcede fazla yatır mak istemiyorum sonucta deneyim içerisinde olacam...
Tşk arkadaşlar şuan takip de kalacam

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Forum kuralları gereği sizi tanımak isteriz Tanışma konusu

Ayrıca forumumuz sorduğunuz soruların cevabı bakımından çok zengindir. Öncelikle arama yapmanızı öneririm. Bir şey bulamazsanız eğer lütfen hızlı soru-cevap başlığından ilk önce sorularınızı yöneltiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...