Pasta cila

Burak55

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Salamun aleyküm beyaz bı 207 aracın var kendim el ile makine ile değil el ile pasta cila atmak istiyorum seviyorum uğraşmayı çok üst düzey beklendi beklemiyorum nasıl yapabilirim hangi ürünleri alıp kendim el ile alabilirim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
bence çizikler için meguiars 3-1 wax iyidir ben araçtaki cogu çizikleri onunla kapatıyorum.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
El ile çizik alamazsınız makine şart, elle wax, 3 ü 1 arada tarzı kapatıcılı ürünler ile geçici çizik kapama ve parlatma elde edebilirsiniz.

Son düzenleme:

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aynı şeyi ben de çok araştırmıştım. El ile yüzeysel veya kılcal çizikleri giderip hem koruma hem parlaklık sağlayan yöntem olarak çoğunlukla Autglym SRP ve EGP tavsiye edilmişti. Ürünleri alalı da epey oldu ama havalardan ötürü uygulama fırsatı bulamadım. Super Resin Polish pasta, Extra Gloss Protection cila gibi düşünebilirsiniz. Uygulama pedi ve silme bezi olarak set halinde de satılıyor. Eğer bu ürünlere karar verirseniz tavsiyem kendi sitesinden bayiilerine bakın, N11’de bu bayiilerin mağazasından kuponla alın. Normal fiyatından hayli uyguna geliyor. Kolay gelsin.

Burak55

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Kaç ade
Aynı şeyi ben de çok araştırmıştım. El ile yüzeysel veya kılcal çizikleri giderip hem koruma hem parlaklık sağlayan yöntem olarak çoğunlukla Autglym SRP ve EGP tavsiye edilmişti. Ürünleri alalı da epey oldu ama havalardan ötürü uygulama fırsatı bulamadım. Super Resin Polish pasta, Extra Gloss Protection cila gibi düşünebilirsiniz. Uygulama pedi ve silme bezi olarak set halinde de satılıyor. Eğer bu ürünlere karar verirseniz tavsiyem kendi sitesinden bayiilerine bakın, N11’de bu bayiilerin mağazasından kuponla alın. Normal fiyatından hayli uyguna geliyor. Kolay gelsin.
Toplamda kaç adet ürün hocam

Burak55

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
El ile çizik alamazsınız makine şart, elle wax, 3 ü 1 arada tarzı kapatıcılı ürünler ile geçici çizik kapama ve parlatma elde edebilirsiniz.
Amacım araç parlasın gözüken öyle çok çizik yok rengi güzelleşsin ve parlasın hızlı cila wax biyerw kadar yapıyor

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Burak55 Şimdi baktım, kuponla 1477 tl’ye geliyor ama Bay Oto’nun kendi sitesinde 1442 tl. Bana gönderdikleri kargonun içinde bir indirim kodu vardı ama attım o kağıdı. Basit bir koddu, mağazayla iletişime geçerseniz söylerler veya daha makul bir teklif yaparlar diye düşünüyorum n11 komisyonu vs olmadığı için.

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Meguiars 3 in 1 Wax sizin isinizi gorur icinden pedde cikiyor kapatilicigi ve parlakligi.iyi.forumda uygulamasi var atayim size

Burak55

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
@Burak55 Şimdi baktım, kuponla 1477 tl’ye geliyor ama Bay Oto’nun kendi sitesinde 1442 tl. Bana gönderdikleri kargonun içinde bir indirim kodu vardı ama attım o kağıdı. Basit bir koddu, mağazayla iletişime geçerseniz söylerler veya daha makul bir teklif yaparlar diye düşünüyorum n11 komisyonu vs olmadığı için.
Bugün araştıricam değerlendirme yapicam bı kaç arkadaş da öneri de bulunmuş

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
öncesinde demirtozu temizliği ve kil temizliği de öneririm.Özellikle kaportadaki fiziksel temizlik için bunlar şart. Eğer minimum bütçe ile yola çıkıyorsanız demirtozunu ayırıp muhakkak güzel bir kil öneririm. Piyasada çok satılan çakma mavi killer çöpe yakındır boşuna onu almayın.

Onun dışında metalik renk (simli kırmızı) aracımız varken zamanında aldığım turtle wax silikonsuz hare gidericiyi kullanıyordum. Makine ile de uygulanabilir elle de yapılan ürün fakat hiçbir zaman makineyle yapmış gibi bir beklentiye girmemek lazım. Sırf kimyasal temizlik ve parlaklık için yaz öncesi uyguluyordum ve memnunum. Silikonlu ürünler tahminimce örtücülğü 3/5 ayda gideceği için daha sık uygulamak lazım.