Pazar eglencesi v star 1100 uygulama

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba

Motor sezonu yavaş yavaş kapanmaya başlasada günlük kullanıma ara versekte grup olarak 3-4 yol sürüşümüz daha olur diyerekten makinamıza bir bakım yaptım daha dogrusu sadece yıkama yapıp garaja kaldıracaktım tabi bizimm iş yine büyüdü uygulamaya döndü

Önce yıkamayla başlıyoruz. Ön yıkamada foam lance ve chemical guys honeydew kullandım.

Ön yıkama işlemimiz bittikten sonra zaino şampuan ve kısa tüylü koyun yünü eldivenle çift kova yıkama yaptım.

Çift kovadan sonra boyalı kısımlara demir tozu temizligi yaptım demir tozu temizliginde valet pro dragons kullandım ürünü kısa tüylü eldivenle boya üzerine yaydım.

Bir perde su tuttuktan sonra kil işlemi için sünger kili tüm motora uyguladım.

Bir perde daha su geçtikten sonra kurulama işlemini hava tabancası ve motorsiklet için aldıgım mikrofiber madness mini kurulama havlusunu kullandım

Motorsikleti park ettigim yerde çarşı içi gençler resim için motorsiklete binmiş birisi depoya ayagı sürtmüş, birisi 2-3 yaşında çocugunu bindirmiş oda biraz depoyla ugraşmış bu sebeple yüzeysel kılcal çizikler olmuş. Bir temizlik polisajı geçtim.

Polisajda sonax profiline serisinden olan np 03-06 kullandım ürün silikonsuz su bazlı bir ürün, 2500 zımpara izini alıp direk finale gidebiliyor bırakmış oldugu final parlaklıgı on numara ve tam bir prof ürün.

Polisajdan bir kaç kare

Yan kapakları sökerek parlattım.

Polisaj işlemi bittikten sonra yüzeyi max meyer 3600 ile temizledim.

Motorsikletin deposu fabrika orjinalden (paint wet sanding) yapılmış kusursuz bir boyası var bu tür iyi bir final bırakan bi polisaj ürünüyle çok iyi bir parlaklıga ulaşıyor. Eski birkaç uygulamamda koruma olarak glass coat uygulamıştım malesef şu bu marka olarak degil genel anlamda glass coat motorsikletteki benim istedigim parlaklıga ulaşmadı ve çizik dayanımı olarak çokta bir katkısı olmadıgından koruma olarak zymöl glasür uyguladım. Ve istedigim parlaklıga ulaştım.

Final resimlerimiz

Şimdi keyifle Şehir turu yapılır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Motor merakım scooterdan ileri gitmemiştir. Senin bu uygulamanı görünce motoru değiştirmek istiyorum.
Ellerine sağlık Süleyman abi.
Kazasız belasız..