Perk - Car Freshener Adjusta Temiz Çamaşır Kokusu

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Merhaba,
Bir süre aranın ardından araç kokusu testlerine devam ediyorum, bugün test ettiğim koku uzun dayanım vaadeden dolasıyla uzun bir test döneminden sonra yazabildiğim Perk Adjusta Temiz Çamaşır Kokusu.
Car Freshener markasının bir ürünü Perk. Daha önce ismini duymamıştım ve hatta bir yerlerde denk gelmemiştim, internet üzerinden koku ararken denk geldim, siparişimle birlikte teste başladım.

Ürün Tanıtımı:

Perk hava tazeleyiciler ile  etrafınızı canlandırın.
30 gün etkili performans ve çok yönlülüğü bir arada sunan şık yenilikçi ambalajında yer alan, uzun süren yoğun ve hafif bir koku seçimi sağlamaktadır.

Uygulama şekli:

İstediğiniz yere asın yada koyun.
Kadranı çevirerek yoğunluğu ayarlayın.

Sonuç:

Ürünü alırken açıkçası ön yargılı olarak yaklaşmıştım, hem koku bakımından hem de etki süresi bakımından. Ancak öyle olmadığını bana gösterdi, kokusunu beğendim, ayrıca etki süresi de oldukça tatmin edici o yüzden tekrardan alabilirim. ( Elimde 20 koku daha var :D )
Denemek isteyenler çekinmeden tercih edebilir.

Ürünün kokusu: (8/10)

Şimdi gözlerinizi kapatın. Üreticinin belirttiği temiz çamaşır kokusunu aklınıza getirin. Hayalinizde misler gibi kokan ariel, omo gibi bilimum temizlik ürünleri ile yıkanmış temiz çarşaf kokusunun olduğu yatağa girdiğinizi düşünün, çok güzel değil mi? İşte ben de öyle düşünerek almıştım ama maalesef öyle bir kokunun belki de %20 si falan sayılabilir. Bu kadar gerçekçi olmasa da temiz ve ferah bir kokuya sahip, ne rahatsız edici ne de boğucu. Ben beğenebilirim, bence güzel, yok yok beğendim evet ;)

Koku yoğunluğu: (6/10)

Ürün ambalajından çıkartılıp araç içerisinde herhangi bir yere taktığınızda ilk bir kaç gün normal ile yoğun arasında bir seviyede yoğunluğa sahip. İsterseniz üzerindeki kadranı çevirerek yoğunluğu ayarlayabiliyorsunuz, bence bu güzel bir özellik olmuş, böylelikle ilk günlerdeki yoğun kokunun önüne geçmiş oluyorsunuz. 
Öncelikle 5-6 gün birinci fotoğraftaki gibi bir ayarda kullandıktan sonra kadranı biraz daha açarak (2.fotoğraf) yoğunluğun artmasını istedim. Aynı zamanda araç ilerledikçe koku da sallandığı için etrafa yayılması daha kolay oldu.

Dayanıklılık: (10/10)

Gelelim dayanıklılık süresine. Kokuyu aracıma 30 Ocak 2018 tarihinde koydum ve en son artık koku falan kalmayınca da 10 Mart 2018 tarihinde çıkardım. Tam olarak 38 gün olmuş. Fakat koku son 3-4 gün sona yaklaşırken iyice azalma göstermişti, yine de 34-35 gün etki gösterdi diyebiliriz. Böylelikle üreticinin de belirttiği gibi 30 gün süreyi yakalamış olduk ;)

Fiyat: (7/10)

1 adet - 16.48 TL.
Ürünün fiyatı makul sayılabilir, hatta 10-12 TL bandında olsa daha da güzel olurmuş. 
Denemek için fiyatı engel değil. Tercih yine de sizlerin.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Başka bir testte görüşmek üzere..

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Test için teşekkürler alıp deneyelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Ooo güzel ürünmüş. Ben vanilya kokularını seviyorum güzel bişi bulsam alıcam

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık. Almanyadan gelen iyi arabalarda çok güzel bir koku oluyor onu bulabilirsen dile benden ne dilersen gurbetçilere soruyorum onlarda farkında degil.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline ve de burnuna sağlık.Bayağı kullanışl birşeye benziyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Elin, burnun dert görmesin her kokuyu koklayan adam :)

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Detail Guy' Alıntı:
Test için teşekkürler alıp deneyelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Ooo güzel ürünmüş. Ben vanilya kokularını seviyorum güzel bişi bulsam alıcam
Teşekkürler :) Denemeye değer bence ;)

Dragstar' Alıntı:
Ellerine saglık. Almanyadan gelen iyi arabalarda çok güzel bir koku oluyor onu bulabilirsen dile benden ne dilersen gurbetçilere soruyorum onlarda farkında degil.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Süleyman abi bahsettiğin koku nasıldı, neye benziyordu hatırlıyor musun?

onurçiko' Alıntı:
Eline ve de burnuna sağlık.Bayağı kullanışl birşeye benziyor.
technologyst' Alıntı:
1 ay güzel bir süre sistemi güzel fiyat 10 tl olsa tadındannyenmez
_CaN_' Alıntı:
Elin, burnun dert görmesin her kokuyu koklayan adam :)
Teşekkür ederim :) Koklamaya devam