Peugeot 308 - Babylone Red - CNR Detailing- Paint Correctin/Protection

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba dostlar, Tekirdağ'dan misafirim olan babylone kırmızı 308 için uygulamaca aşamalarını paylaşacağız. Araç malesef bilinçsiz yıkanma ve polisaj işlemlerina maruz kalmış. Effect boyanın hassaslığını en soft şekilde düzeltip koruma altına aldık umarım beğenirsiniz.

Neler kullandık ;

Ön yıkama: Flowey B33
Demirtozu : TugaChemie Tugarex(Çok çok başarılı)
Kil: Bilthammer Hard Clay
Cutting : Koch Chemie H8(Eski seri, bu aracın en iyi kombinasyonlarından biridir)
Polish: Koch F6, Nasiol 505(Yeni test ürünümüz)
Finish: Rupes Uno Pure
Koruma : Zymol Titanium

Havanın azizliğine uğradık biraz yansımadan ödün vermedik fakat yinede çok güzel görüntüler malesef çıkmadı.

Devamında geçen haftalarda kendime 308 Sportium aldım uzun zaman sonra anca temiz denk getirebildim onunda konusunu açıp açmamakta kararsızım nazara çok inanmaya başladım Zenciden sonra fakat yine bir önizleme için bir fotoğraf bırakıyorum. Türkiyede nadir sayılabilecek Afl, far yıkama opsiyonlu Sportium :)

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Her zamanki gibi harika işçilik Çınar hocam araç resmen yanmış ateş olmuş emegine sağlık.:alevv:

Yeni aracında hayırlı olsun Allah nazarlardan korusun aman deyim ben gibi nazar kurbanı olma :):nazar::nazar::nazar:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline Saglik Kirmizi Hayat bulmus Yeni Aracin Hayirli Olsun Kardesim Kazasiz Belasiz İnsallah :)
Nasiol 505 Hakkindaki Yorumunun nedir

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Eline emeğine sağlık hocam:)
Yeni aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle :):nazar:

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Güneşli havadaki yansımalara tam alıştık derken adam artık yağmurlu havada yansıma almaya başladı :D

Zenciden sonra buna da inci diyelim mi :melekx:

Yalnız artık Mamiyi siyah nasıl delirttiyse şimdi tam zıttına geçmiş :komik:

Allah tekerine taş değdirmesin keyifle binmek nasip olsun.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Her zamanki gibi harika işçilik Çınar hocam araç resmen yanmış ateş olmuş emegine sağlık.:alevv:

Yeni aracında hayırlı olsun Allah nazarlardan korusun aman deyim ben gibi nazar kurbanı olma :):nazar::nazar::nazar:
Teşekkürler kardeşim beğenmene sevindim iyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ediyorum. Kısa zamanda bekliyorum vakit geldi senin için :)
Eline Saglik Kirmizi Hayat bulmus Yeni Aracin Hayirli Olsun Kardesim Kazasiz Belasiz İnsallah :)
Nasiol 505 Hakkindaki Yorumunun nedir
Sefacım beğenmene sevindim, Nasiol fena çalışmadı Fransız da toz minimum silme rahat çizik alma koch ile eşdeğer fiyatı uygun olursa nasiol devam ederim. Teşekkür ediyorum :)
@CNR Detailing Eline, emeğine sağlık :) Bu seferkinin durumu içler acısı değilmiş :) Yeni zuzu da hayırlı olsun. :)
İçler acısı değil gibi gibi ama dışı seni içi beni abi Nasiol dediğim gibi abi alınır kullanılır kötü değil fiyatı belli olsun net olarak fiyatına göre analiz daha net olur şimdi. Teşekkür ediyoruz zuzu için :D
Agacım emeğine sağlık hasta işi tam karşısına geçip kahve içmelik olmuş
Hastalık içimize işlemiş kardeşim kahve için bekliyorum :)
Eline emeğine sağlık hocam:)
Yeni aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle :):nazar:
Teşekkür ediyorum hocam esenlikler :)
Güneşli havadaki yansımalara tam alıştık derken adam artık yağmurlu havada yansıma almaya başladı :D

Zenciden sonra buna da inci diyelim mi :melekx:

Yalnız artık Mamiyi siyah nasıl delirttiyse şimdi tam zıttına geçmiş :komik:

Allah tekerine taş değdirmesin keyifle binmek nasip olsun.
Kardo yansımayı her daim alırız yeterli ışık olduğu sürece :) Siyah araba aslında bana koymaz fakat sportium de temiz siyah bulmak dert birde aracın bir çok yeri siyah füme karışımı olduğu için beyaz biraz daha güzel duruyor(inci değil Alp beyazı kardo)
Ellerine sağlık @CNR Detailing finaller harika duruyor.

Gelelim bir kurşun dökelim arabalara :D
Abi sen gel bırak kurşun dökmeyi kurşun bile sıkarız

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine Sağlık Muammer her zamanki gibi bilgilendirici uygulama olmuş aracın rengi için zymöl titanyum tercihide iyi olmuş. Yeni aracın hayırlı olsun onun uygulamalarıda bekliyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Emeğine Sağlık Muammer her zamanki gibi bilgilendirici uygulama olmuş aracın rengi için zymöl titanyum tercihide iyi olmuş. Yeni aracın hayırlı olsun onun uygulamalarıda bekliyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler abi zymöl hakkını verdik. Yeni aracı paylaşıp paylaşmama konusunda gidip geliyorum :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Mami bey emeğinize sağlık,diriltmediğiniz ölü yok maşallah :) yeni makinada sana hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanılsın:)

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Muammer hocam eline emeğine sağlık maşallah uygulamanız çok güzel olmuş.. Yeni aracınız da hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın..

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık:) yeni aracınız hayırlı olsun, Güle Güle binin:gulumsemex: Nasiol 505 bende de var da 1 yıldır kullanmak nasip olmadı:confused:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Mami bey emeğinize sağlık,diriltmediğiniz ölü yok maşallah :) yeni makinada sana hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanılsın:)
Teşekkürler Cancım aracı Bursa’dan aldık dönüşte Eskişehir de seni rahatsız edecektim kıyamadım.
Muammer hocam eline emeğine sağlık maşallah uygulamanız çok güzel olmuş.. Yeni aracınız da hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın..
İyi dilekler için çok teşekkür ediyorum hocam :)
Elinize sağlık uygulama çok başarılı.
Çok teşekkürler :)
Elinize sağlık:) yeni aracınız hayırlı olsun, Güle Güle binin:gulumsemex: Nasiol 505 bende de var da 1 yıldır kullanmak nasip olmadı:confused:
Teşekkür ediyorum kullanın bozulmasın hocam :)