Herkese merhaba dostlar, Tekirdağ'dan misafirim olan babylone kırmızı 308 için uygulamaca aşamalarını paylaşacağız. Araç malesef bilinçsiz yıkanma ve polisaj işlemlerina maruz kalmış. Effect boyanın hassaslığını en soft şekilde düzeltip koruma altına aldık umarım beğenirsiniz.
Neler kullandık ;
Ön yıkama: Flowey B33
Demirtozu : TugaChemie Tugarex(Çok çok başarılı)
Kil: Bilthammer Hard Clay
Cutting : Koch Chemie H8(Eski seri, bu aracın en iyi kombinasyonlarından biridir)
Polish: Koch F6, Nasiol 505(Yeni test ürünümüz)
Finish: Rupes Uno Pure
Koruma : Zymol Titanium
Havanın azizliğine uğradık biraz yansımadan ödün vermedik fakat yinede çok güzel görüntüler malesef çıkmadı.
Devamında geçen haftalarda kendime 308 Sportium aldım uzun zaman sonra anca temiz denk getirebildim onunda konusunu açıp açmamakta kararsızım nazara çok inanmaya başladım Zenciden sonra fakat yine bir önizleme için bir fotoğraf bırakıyorum. Türkiyede nadir sayılabilecek Afl, far yıkama opsiyonlu Sportium
Neler kullandık ;
Ön yıkama: Flowey B33
Demirtozu : TugaChemie Tugarex(Çok çok başarılı)
Kil: Bilthammer Hard Clay
Cutting : Koch Chemie H8(Eski seri, bu aracın en iyi kombinasyonlarından biridir)
Polish: Koch F6, Nasiol 505(Yeni test ürünümüz)
Finish: Rupes Uno Pure
Koruma : Zymol Titanium
Havanın azizliğine uğradık biraz yansımadan ödün vermedik fakat yinede çok güzel görüntüler malesef çıkmadı.
Devamında geçen haftalarda kendime 308 Sportium aldım uzun zaman sonra anca temiz denk getirebildim onunda konusunu açıp açmamakta kararsızım nazara çok inanmaya başladım Zenciden sonra fakat yine bir önizleme için bir fotoğraf bırakıyorum. Türkiyede nadir sayılabilecek Afl, far yıkama opsiyonlu Sportium