Peugeot 308 T8- D.I.Y- CNR Detailing

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar herkese merhaba yine bir servis de işlem görerek mağdur olan arkadaşımızın aracına detaylı bir uygulama yaptık. Detaylar aşağıda.

Geldiğinde ki durumu bu şekildeydi. Gözümüze çarpan problemleri elimizden geldiğince çözmeye çalıştık. Bakalım aracımız geldiğinde ne durumdaymış.

Sökemeye başladık.

Önden daha önce aldığı hasarda sis braketleri ve panjur kırılmış onlarda tamire gönderildi.

Suyu camın bu kısmında almış ve kapağı çürütmüş.

Çürük temizlik işlemleri yapılıyor.

Aslında arka tamponda bir hasar yoktu. Servis arka tamponu değiştirip malesef plastik astar atmadan direk boyamış oda köşeden bir kaç yeri kaldırmış görünce midem bulandı komple kazıyıp astarlayıp boyadık.

Bagajın mastikleri fabrikasyon şekilde çekildi.

Boya işlemleri bitti toplamaya geçiyoruz.

Yazıların fiyatları çok pahalı olduğu için 3m bant alarak şablon oluşturup kendimiz yapıştırdık.

Böyle güzel bir işlemi detaylı çizik giderim ve seramik kaplama ile taçlandırmazsak olmazdı.

Neler uyguladık neler kullandık.?

Ön yıkama: Combo x2
Demirtozu : Janta Tuga Yeşil
Kil: Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse
Polish: Sonax Perfect Finish
Koruma : Tac System Uhs

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Evet finallere geçebiliriz.

Arkadaşlar bu tür servisler müşteri memnuniyeti değil sayı üzerine çalışır o sebeple kaliteli işin çıkması mümkün değildir. Sizlerde bu tür işlemlerden muzdarip ve kaliteli butik bir garaj arıyorsanız her zaman bekleriz.
https://www.instagram.com/cnr.detailing/?hl=tr

Son düzenleme:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerine sağlık Muammer , toplam süreyi merak ettim ne kadarda bitti aracın işi :basx:
Çürük temizlik işlemerini azıcık açarmısın nasıl yapılır nasıl yapıldı ? :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Gerçekten hayran kalıyorum uygulamalarına. Yani bu kadar berbat olan bu araç ve usta piyasasında böyle işçilikleri görünce gelip sarılasım geliyor sana. Ancak pandemi var işte sarılamıyoruz :melekx:

Ellerine sağlık üstat :alkıssx: :nazar:

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Evet finallere geçebiliriz.

Arkadaşlar bu tür servisler müşteri memnuniyeti değil sayı üzerine çalışır o sebeple kaliteli işin çıkması mümkün değildir. Sizlerde bu tür işlemlerden muzdarip ve kaliteli butik bir garaj arıyorsanız her zaman bekleriz.
https://www.instagram.com/cnr.detailing/?hl=tr
eline emegine saglık mami araba fabrikasyon kondisyonuna geri dönmüş:alkıssx::alkıssx: servisler hep sıkıntı be kardeşim geçen serviste işim vardı gelmişken arabanın ön takımlarınada bakın dedim siz bi sorun belirtmediginiz sürece bu işlemi yapamayız dediler tmm bırak kalsın dedim:mad:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık Muammer , toplam süreyi merak ettim ne kadarda bitti aracın işi :basx:
Çürük temizlik işlemerini azıcık açarmısın nasıl yapılır nasıl yapıldı ? :)
Toplamda 18 gün sürdü. Çürük işlemleri öncelikle şu şekilde ilerledi paslı tüm kısım temizlendi delilen kısım var ise kaynatıldı, devamında mastik leri çekilip pas önleyici zehir diye adlandırılan astar ile kaplandı devamında dolgu astarı sonrası boya ve boya sonrası mum işlemi ile bitirdik.
Elinize saglık güzel uygulama güzel işçilik :)
Çok teşekkür ederiz.
Gerçekten hayran kalıyorum uygulamalarına. Yani bu kadar berbat olan bu araç ve usta piyasasında böyle işçilikleri görünce gelip sarılasım geliyor sana. Ancak pandemi var işte sarılamıyoruz :melekx:

Ellerine sağlık üstat :alkıssx::nazar:
Teşekkürler her zaman sarılabilirsin Can :D
eline emegine saglık mami araba fabrikasyon kondisyonuna geri dönmüş:alkıssx::alkıssx: servisler hep sıkıntı be kardeşim geçen serviste işim vardı gelmişken arabanın ön takımlarınada bakın dedim siz bi sorun belirtmediginiz sürece bu işlemi yapamayız dediler tmm bırak kalsın dedim:mad:
Servisler de çalışan kesim asgari limitte çalışan ve işverenleri malesef sayı oranı üzerinden çalıştığı için kalite gölge de kalıyor abi.
@CNR Detailing Muammer hocam yine profesyonel bir çalışma yapmışsın. Ellerinize emeğinize sağlık:basx:
Çok teşekkür ederiz hocam :)

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık her zamanki gibi kapsamlı ve mükemmel bir uygulama olmuş. :nazar::yuzx: Böyle kapsamlı bir uygulama ortalama ne kadar tutar acaba çok merak ettim :D

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Geri dönüşü harika olmuş elinize sağlık :alkisss:
Çok teşekkür ederiz :)
Ellerinize sağlık her zamanki gibi kapsamlı ve mükemmel bir uygulama olmuş. :nazar::yuzx: Böyle kapsamlı bir uygulama ortalama ne kadar tutar acaba çok merak ettim :D
Teşekkür ederim iyi dileklerin için bazı firmalar genelde fiyat söylemeyi pek sevmez ama bende problem yok totalde 6500₺ gibi bir tutar çıktı.
Darısı başıma emeğine sağlık kardeşim.​
Teşekkürler en kısa zamanda inş :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Araba oldukça yıpranmış, çok kötü bakmışlar, elinin değdiği belli, sayende sıfır ayarına dönmüş.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara