Peugeot 308 T9 - Gti dönüşüm- Detaylı iç temizlik - Detaylı çizik giderim

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba, bu konuda geçmişte motorundan aftermarket parçalarına kadar dizdiğim 308 Ja nın ufak bir kaza sonucu bana gelmesi ile başladı hikaye. Önden tıklama sonucu tampon panjurlar kırılıp kaput kasıyor bizde madem bu kadar düzeltiyoruz önünü gti yapalım dedim parçası biraz can yaksada üstesinden geldik.

Önce kaputu(aliminyum) onarım ayarını yaptıktan sonra Gti da logonun panjurda olması sebebi ile kaputta ki logo deliklerini kapatmak ile başladık. Ön tampon, ön farlar, panjur, tampon iskeleti, plastik karter koruma tamire gönderildi plastik dikiş atıldı ve teslim aldık.

Standart kaynak malesef kaputu tutmuyor o yüzden aliminyum kaynak yapan yere gidip kapatmak zorunda kaldık.

Ayar işlemleri bittikten sonra boyaya bıraktık. Renk çok zor olduğu için 2. de tutturduk tamponlar bilirsiniz sıfır araçlarda bile koyu olur bu araçta o fark olmaması için de uğraştık sanırım başardık.

Plastik ton farksız :)

Montaj işlemlerine başladık

Gti panjur montajı çok pahalı çoook.

Toplanma aşaması ve ayar işlemleri bitti boyacım sağolsun yine ok gibi düşürdü boyayı kaputa.

Akabinde detaylı iç temizlik ihtiyacı çok fazlaydı sökmeye başladık.

Koltuk sonuçları %90 üstüne malesef çıkmadı fakat bu bile çok tatminkar oldu.

Araya hafta sonu yasağı girdiği için dışına pazartesi günü başlamak adına ara verdik. İlerleyen günlerde konu çizik giderim ile devam edecektir. İlginize teşekkür eder bol detaylı günler dileriz.​

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hey yavrum hey. Akıyor maşallah :nazar: Çınar bey yine siz ve yine parayla yapılamayacak işçilikler :alkıssx:
Adam hasta abi. Ben sanayide hiç lakabı altın çekiç olan usta duymamıştım. Muammer sayesinde tanımış oldum.

Bendeki ustaların lakabı hokkabaz, fırıldak, kara, şeytan vs. :komik:

Sahibine çok geçmiş olsun ama sen hatasız çıkarırsın. Eline koluna sağlık Muammer bizi fotoğrafa boğ ayrıca :D

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Elinize sağlık, çok başarılı işçilik ve temizlik yapılmış araçta. Keşke her sanayide böyle ustalar olsa da arabamızdan soğumasak,
devamını dört gözle bekliyoruz

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Heyyy maşallah herkese senin gibi usta detaycı ve boyacın gibi usta boyacı lazım. E39 un sadece ön tampon boyalıydı onuda taş izleri var diye tamircinin boyacına vermiştik. Keşke boyatmasaydık dedik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Araç tanıdık geldi gruplardan adnan bey sanırım :D
Emeğinize sözümüz yok efenim ellerine sağlık :) güzel günlerde kullanılsın takipteyiz maşallah

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Hey yavrum hey. Akıyor maşallah :nazar: Çınar bey yine siz ve yine parayla yapılamayacak işçilikler :alkıssx:
Teşekkürler Can hocam elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. :)

Adam hasta abi. Ben sanayide hiç lakabı altın çekiç olan usta duymamıştım. Muammer sayesinde tanımış oldum.

Bendeki ustaların lakabı hokkabaz, fırıldak, kara, şeytan vs. :komik:

Sahibine çok geçmiş olsun ama sen hatasız çıkarırsın. Eline koluna sağlık Muammer bizi fotoğrafa boğ ayrıca :D
Çok teşekkürler Muzo ustalar kalifiye sağolsun nazımızı çekiyorlar :)

Elinize sağlık, çok başarılı işçilik ve temizlik yapılmış araçta. Keşke her sanayide böyle ustalar olsa da arabamızdan soğumasak,
devamını dört gözle bekliyoruz
Bazen ben bile sanayiden bıkıyorum iş bilmez insanlarla dolu bir ortamdan ibaret geliyor fakat seçilmiş bir kaç kişi ortamı düzeltiyor :) teşekkür ederiz.

Heyyy maşallah herkese senin gibi usta detaycı ve boyacın gibi usta boyacı lazım. E39 un sadece ön tampon boyalıydı onuda taş izleri var diye tamircinin boyacına vermiştik. Keşke boyatmasaydık dedik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boya işi detailing işinden de pis abi ustasını bulmak çok zor malesef teşekkür ederiz :)

Şu konuların hastasıyım. Şahane işler yine mis mis :partix:
Teşekkür ederiz. :)

Araç tanıdık geldi gruplardan adnan bey sanırım :D
Emeğinize sözümüz yok efenim ellerine sağlık :) güzel günlerde kullanılsın takipteyiz maşallah
Evet Adnan'ın aracı rahatsız pisliğin tekidir kendisi kendi gibi bir pislik buldu yaptırıyor işte :D

Ellerine sağlık ustam, dış uygulamaları bekliyoruz
Teşekkürler Berkay en kısa zamanda :)

Teşekkür ediyorum :)

Eline sağlık kardeşim, harika iş çıkmış yine ortaya.
Teşekkürler abi senin yanında neyiz :)

Agacım son zamanlarda vlog çekilen araçlar hep hatasız yağlı ballı anlatım oysaki sen olmıycak işleri titizlikle yapıyorsun bence güze videolar yapma zamanın geldi emeğine sağlık kardeşim
Kardeşim inan her işe koşmaktan ona vakit ayıramıyoruz keşke burda olsan sen çeksen Ankarada bir çekime yaptığım uygumanın ücretini istiyorlar bizi bilen geliyor reklam her zaman şart ama emekle reklam da paha biçilemez :)

@CNR Detailing Kendini ve ustaları kopyalayıp İstanbul'a şube açman lazım :) Eline, emeğine sağlık :)
Abi ben bile bazen benim bir kopyam olsaydı diyorum o kadar bunalıyorum inan. İstanbul da boyacı ve kaportacı öneririm biraz cep yakabilir fakat işlerinde iyilerdir :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kardesim eline saglik sil bastan hersey güzel sen gibi galiba yanina geldigimdeki arac buydu :)