Peugeot terbiyecisinden Nadir temizlikte Peugeot 106 GTİ Uygulaması

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar herkese merhaba yeni uygulamam ile tekrar beraberiz. Konuğum 106 Gti uzun zamandır kendisi ile samimi olduğum arkadaşımın böcek gibi siyah 106'sına yaptığım uygulamayı sizlerle paylaşmak istedim. Uygulama için Ankaradan Çanakkaleye gitmek ayrı bir yoruculuk olsada finali görünce değdi. Paylaşımda çeyize yeni eklediğim ürünlerin test sonuçlarını kendimce yazıya dökeceğim. Şimdiden herkesin gözlerine sağlık.
Jantlar ile başlangıcı yaptık. Ürünümüz Fra-ber markasının profesyonel serisi İnnovaCar İron ürünü. 500 Gr ürün 120 Tl gibi bir fiyatı var dolayısı ile bu fiyat ile direk dragonu karşılaştırmamız gerekti o fiyat skalasında olan ürünün en iyi iş yapan ürünle kıyaslamak daha mantıklı olacağını düşündüm. Ürünün çalışma süresi dragondan daha hızlı yoğunluğu ve kokusu lanet olsun ki birebir aynısı burnumun direkleri kırıldı. Çalışma şekli olarak puanlarsak Dragon 9 ise İnnovacar 10 alır. Fiyat olarak puanlarsak dragon çok daha üstün olacaktır kesinlikle innovacar fp bir ürün değil.

Jantlara extra bir müdahale gerekmese de yinede arkasına ulaşmak için Sam's markasının jant fırçasını deneyimlemem daha iyi olacaktı. Ürün 13 gbp dokusu şuana kadar kullandığım en yumuşak dokuya sahip siyah jantlarda özellikle çizmeden çalışacak gibi duruyor.

Dip köşede kullandığımız detay fırçalarında WorkStuff tercih ettik anlatmaya gerek yok en iyi fırçalardan birisi kendisi Polonyadan temin etmiştik gayet başarılı çalıştı.

Kaportada yine innovacar ile devam ettik boyası aydan aya iron gördüğü için herhangi bir demirtozu çıkmadı biz yinede güvenli bir zemin hazırlığı için kullandık.

Kil tercihim Bilthammer oldu elimde Sam's de vardı sam'i ilerleyen zamanda yaptığım jettada kullanmıştım uygulamasını yakında paylaşım detayını orada vereceğim bu uygulamada Bilt abimiz bize eşlik etti kalitesini bilen bilir şuan açık ara en iyi clay'dir kendileri. Kaydırıcı olarak dodo clay kaydırıcı tercih ettik.

Maskeleme sektörün en önemli kademelerinden biri Ege bant Orange kullandık.

Polisaj kısmında kullandığım pastaları listeleyecek olursak ;
Cutting : Sonax Cutmax, Menzerna 400, Koch H9, Rupes Coarse ( Bu kadar çeşitlilik olması aracın farklı farklı zamanlarda farklı panellerce boyanmış olması her pasta farklı sonuç verdi)
Polish ve Final : Koch F5,F6, Sonax Perfect Finish, Menzerna 3800

Geçelim çiziklere.

Kaputun durumu pek iyi değildi geçmişte gördüğü kötü şartlar boyanın yapısını bozduğu için %80 sonuç almam dolayısı ile canım sıkıldı ve wet sanding yaptım sonuç %100 .

Sol ön çamurluğun boyasını ben gelmeden sorunlu olduğundan bahsettiler bende boyamalarını rica ettim ve boyandı genç kardeşimiz boya konusunda aldığı bilgilerle güzelce boyamış zor şartlarla düzelmek bana kaldı.

Koruma olarak her zaman tercih ettiğim Tac System Quartz Shine

Yorgunluk gözlerden belli oluyor :D

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
mami eline saglık artık bu melezde zenci olmuştur anlatım ürün yorumları görseller harika bilt hamber kili begenmene sevindim kalitesini kullanan bilir

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Muammer,

İsimlerini halen zikrederken bile midemi bulandıran balon gibi şişirdikleri markalarını insanlara satabilmek için atmadığı takla kalmayan adamcıklar ve şuan adını dahi unuttuğum İzmir' de uygulama yeri olup da sözde gtr a binerken o zamanın parasıyla 10 binlik arabasının 50 küsür liralık mtv borcunu ödemediği için faiz işlemiş, başka bir forumda birkaç sene önce para verip karşılığında sponsor olmasına güvenerek bana küfür ettikten sonra kendisine bir şekilde ulaşıp dükkanında kaçak elektrik ve kaçak su kullandığı için belediyeye şikayet edeceğimi söyledikten sonra elimizin kolumuzun ne kadar uzun olup nerelere kadar ulaştığını fark edince, geri vitese takayım derken şanzımanı komple dağıtan arkadaş gibi pek çok arkadaş yüzünden detaydan elini ayağımı çekmiş ama tamamen de kopamamış, epeydir de uzaktan takip eden biri olarak bugüne kadar bu sektörün Türkiye ayağında gördüğüm en güzel ilk 3 uygulamadan biri bu oldu. Türkiye'de Uygulama yapan "ADAMLAR" içinde de zaten çok özel bir konumdasın.

Allah işini gücünü rast getirsin eline emeğine sağlık.

SM-J710GN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Elinden çok güzel işler çıkıyor. Maşallah:nazar:
Çok iyiydi valla zevk verici. Fotiler, uygulamalar şahane

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı