Philips Racing +%150 Ampül vs Orjinal Philips Test Fluence

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Arkadaşlar daha önce kullandığım aracımda Extreme Vision +%130 vardı. Bu sefer Philips Racing serisi olan +%150 aldım. Bizzat ampülün farkının olduğunu aşağıdaki resimlerde filtrelenmiş olanlarda anlaşılabilir. Bu açıdan verilen para hakediyor.
Ampül 95 tl n11 de H7. Kuponla bana 80 geldi. Kuponla mantıklı oldu. 
Renk diğer orjinal philipse göre daha beyaz ama tam beyaz değil. Bu ton özellikle seviyorum. Led ampülümde vardı yuvaya oturmadığından bundan aldım. Neyse bakalım sıkılırsam ileride bir şeyler yaparım.
Gelelim teste.
Orjinal ampül sağ taraftaki racing serisi sol taraftaki.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Güzel test olmuş. Bende kullandım bu seriyi memnun kalmıştım. Ömürleri kısa olmasa güzel ampuller.

Eraycan

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ordu
Çok guzel bir paylaştım olmus eline sağlık:) Yeri gelmişken merak ettigim bir konuyu sorayım bu lambalar farın içinde orjinal ampulden daha fazla ısınma yapıp farın yapısını bozabilir mi ?

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@Eraycan ampüller Watt olarak aynı 55 yani ekstra ısınma olacağını sanmıyorum ama kullanılan dirençler daha kaliteli malzemeden üretiliyor ondan daha fazla ışık alınıyor yani ekstra güç kullanmadığından daha fazla ısınmaz direnç kalın değil daha kaliteli metali var daha iyi bir ışık üretiyor. Ki Philips bu ısınma farkını düşünmüştür diye düşünüyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Güzel test olmuş

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Testte bizzat gelemesemde fotoğraflarda bariz belli ışık şiddeti cidden fazla. Kendi aracımdada kullanmak istiyorum çünki H4 tip farlar cidden sıkıntılı. Işık şiddeti cidden düşük.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu test beni de kurtlandırdı, uygun bi kampanya falan yakalarsam alayım bu seriden.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Güzel test olmuş. Ellerinize sağlık.
Ayrıca fark çok belli.

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@Yasin.Dogan farlar mercekli aslında xenon veya led takabilirdim ama eski araba da extreme serisinden memnundum bundan da memnun kalacam sanırım

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de far ampulüm patlayınca araştırma yapmıştım. Yurtdışı incelemelerinde yüksek puan alıyor diye
Riing marka ampul aldım. Uzun ömürlü ve aydınlatma performansının iyi olduğu söyleniyordu.

8 ay oldu galiba taktırali, memnunum. Ama ışık sarı. Bilgilendirme için yazdım.

Techonolgyst hocamın incelemesi gayet muazzam. Bir de hocam farin yağmurlu hava performansını yazarsanız memnun oluruz. Beyaza yakın renkler yağmurlu hava da görüşü azaltabiliyor diye soruyorum

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@umrdmr yağmurlu hava testi yarın akşam yapacam bu tam beyaz değil aslında orjinal 3000k iken renk olarak bu 3500k
standart philips xenon 4300k dır
mesela 6000k uçuk mavi xenon
8000k mavi xenondur.