Piano Black Çalışmam

Majesty

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Uzun süredir aklımda kendi aracımın sis ızgaralarını orta panjur tampon panjurunu piona black boyatasım vardı.

Boyacılardan fiyat istedim; 300 tl gibi bir fiyat söylediler. Bende neden kendim yapmıyorum bu işi dedim. Ve başladım araştırmaya; videolar izledim, araştırdım-soruşturdum; sonra dedim ki kendime; "ben bu işi yaparım"! Benim garajda kompresör de var boya tabancam da, sadece boyalarım eksikti, bende gidip boyaları temin etmek kaldı.

Pendik te boyacıya gittim ve derdimi anlattım onlarda bana ( Fİ601 ) siyah bol vernikli boyayı verdiler yanında ek olarak boya dondurucu ve plastik astar+boya yapılacak yüzeyi temizlemek için sünger aldım toplam hepsine 25 TL para verdim ama boyaları az kaldım. Biraz daha video felan izledim kendimi geliştirmek için önce arabanın parçalarını boyamadan önce acemilik atmak için evdeki taburenin üst kapağını soktum.

Bu parçanın ilk hali

Sonra ilk önce sünger ile güzelce temizledim ve plastik astar attım 2 kat attım her katta 5 dakika bekledim.

Ve boyaninda ilk katını attım.

Bundada 5 dakika bekledikten sonra ıkıncı katını attım

ve parçayı garaj koydum ve 1 gün kurumasını bekledim.

sonuç

http://www.detailforum.net/styles/default/xenforo/clear.png

Gayet güzel oldu.

Şimdi sıra geldi arabanın parçalarına bunlar tabiki bunun kadar kolay olmucak daha parçalarını sökmek vardı.

Daha önce Cupra tampon topladığım için parçaların nasıl montaj yapıldığı hakkında az çok bilgim vardı ve bugün arabanın parçalarını çıkarttım. Orta tampon panjurunu çıkartmak biraz zordu hatta imkansız gibi duruyordu nerde yaptılar bilmiyorum ama tınaklarına mum atmışlar çıkmasın diye kaynak vardı tırnaklarında sökersek bir daha takmakta zor olcaktı belkide oturmucakti o yüzden arabanın üzerinde boyaya bilirsem boyucam boyuyamazsam yapılcak birsey yok kalsın.

Parçaları söktüm sırada bunları güzelce temizlemek vardı sünger ile güzelce temizledim

ve plastik astar attım 2 kat her kat 5 dk bekledim

Ve boya yaptım ama boyayı yarın göstercem suna parçalar garajda dinlenmede sabretcez artık. Nasıl olduğu hakkında bilgi verirsem şahane oldu

Loading...
Yorumlarınızı bekliyorum.

Sonuçlar burada
http://www.detailforum.net/styles/default/xenforo/clear.png

biraz hava karanlıktı böyle çektim

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
maaşallah hocam yetenekli ellerde iş başka oluyor tabi ellerinize saglık güzel çalışma

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Oo çok güzel olmuş ellerine sağlık dostum. Beyaza piyano yakışmış :deli:

Ens_Clk

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çıkan sonuç bence çok güzel emeğinize sağlık :alkis: beyaz arabaya piano black çok farklı bir hava katıyor