Piano Black Çizik ve Davlumbazlar Hakkında

berat37

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Merhaba, benim 2021 model Citroen C4 aracım mevcut bu aracın kapı direkleri ve konsol kısmı komple piano black yapılmış haliyle çizilmesi de çok kolay oluyor ve aracın konsoluna gözüm çarptıkça çizikler gözüme batıyor. Bu piano black aksamlardaki çizikleri nasıl giderebilirim? Ve bu parçaların üstüne şeffaf transparan kaplama yapsam olur mu? Ayrıca davlumbazların içlerini yıkadığım zaman köpüklesem bile yapışmış toz lekesi gibi bir şeyler kalıyor bunları nasıl engelleye bilirim?

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Polisaj Yaptırıp Ppf Kaplatın Sağlam Bir Yere Sorununuz Çözülür

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Davlumbazda nasıl bi leke kalıyor , ve neyle köpüklüyorsunuz ?

Tahminimce kirler biraz birikmiş ama köpükledikten sonra fırçalansa tamamen temiz olabilir gibime geliyor.
Ama fotoğrafta belirtirseniz daha net cevaplar verilebilir

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhaba, benim 2021 model Citroen C4 aracım mevcut bu aracın kapı direkleri ve konsol kısmı komple piano black yapılmış haliyle çizilmesi de çok kolay oluyor ve aracın konsoluna gözüm çarptıkça çizikler gözüme batıyor. Bu piano black aksamlardaki çizikleri nasıl giderebilirim? Ve bu parçaların üstüne şeffaf transparan kaplama yapsam olur mu? Ayrıca davlumbazların içlerini yıkadığım zaman köpüklesem bile yapışmış toz lekesi gibi bir şeyler kalıyor bunları nasıl engelleye bilirim?
Arkadaşların dediği gibi ppf çözüm olucak sağlam garantili bir yerde yaptırmakta fayda var
Davlumbaz temizliği için apc fırçalama ile temizlenir
Sonrasında koruma uygularsanız sonraki temizlikler kolay olucak
Barebones , hyper dressing , carpro perl memnun kaldığım ürünler

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
hocam en iyi yapacağınız uygulama merkezine gidip polisaj yaptırıp ppf koruma altına aldırmak. Kastamonuda yapan vardır ama kaliteli marka ppf kullandıklarını düşünmüyorum.