İnceleme Plasti Dip İle Bagajdaki Harfleri Boyadım

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Aslında inceleme sayılmaz, zaten aşırı dozda acemilik içeren bir video oldu çünkü hayatımda ilk defa maket boyamak haricinde otomobil üzerindeki bir parçayı boyadım ve hayatımda ilk defa plasti dip kullandım.
Bugüne kadar plasti dip ile ilgili çok video izledim her seferinde de ya bu adamlar logoları, harfleri ne kolay boyuyor diyordum, o kadar acemiliğe rağmen ben bile yaptıysam herkes yapar :)
Videonun uygulama kısmında sesi kapattım, çünkü sadece fısfıs sesi vardı. Garaj içinde sabah körü boyayı söktüğüm için kütüphanedeymişim gibi konuşum :D :D
İzlemek isteyenlere aha da videosu :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Neden yeşil Hakan bey:) elinize sağlık efenim. Plastidipi nereden temin ettiniz, hangi marka ürünler?

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Neden yeşil Hakan bey:) elinize sağlık efenim. Plastidipi nereden temin ettiniz, hangi marka ürünler?
Nereden aldım hatırlamıyorum, hatta orijinal mi değil mi onu bile bilmiyorum. Ama yakın zamanda motip'in sökülebilir boyalarından aldım. Onları da kullanma fırsatım olursa ne ala.
Yeşil renk dikkat çeksin, farklı olsun diye tercih ettim :) Yoksa günahım kadar sevmem.