Plenty Lastik Yanak ve Tampon Cilası İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu ürünü de far temizleyici ile aynı gün yani birkaç hafta önce A101'den satın almıştım. Fiyatı çok cezbediciydi ve beklentim de yoktu. Ve malesef ürünün hidrofobik özelliği yok, ömrü çok kısa olacaktır. Güneşli havada en fazla 1 hafta etkisi olacaktır, yağışlı havada ise 1 gün bile etkisi sürmez diye düşünüyorum.
İzlemek isteyenler için video aşağıda. Su testi videonun sonunda, zaten sadece o kısmı izleseniz bile yeterli olacaktır :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Eline sağlık @SubaruOutback ,
Benim için aşırı parlak bir ürün, ayrıca hidrofobisi olmaması da sadece kuru yollarda kullanmaya uygun hale getiriyor,
@Sefa46 'nın da dediği gibi yaz aylarında tercih edilebilir, ambalajının da küçük olması bagajda fazlalık yapmaması açışından artı bir yön.
Toz çekme durumuna göre tercih edilebilir, ama şuan için gözümde 5litresi 40tl ye satılan parlatıcılardan çok da bir farkı yok :)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Hakan hocam eline sağlık kesene bereket:)
Video izlendi:)
Saçma sapan şeyler kullanan için(kola vb) bunları kullanmaları çok daha iyi en azından lastikleri çatlatmaz diye düşünüyorum:)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan hocam eline sağlık kesene bereket:)
Video izlendi:)
Saçma sapan şeyler kullanan için(kola vb) bunları kullanmaları çok daha iyi en azından lastikleri çatlatmaz diye düşünüyorum:)
Desteğin için teşekkür ederim :)
Dediğinde haklısın, lastik ile alakası olmayan ürünler yerine bunu alıp kullanmak daha akıllıca olur. :)

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
5-6 TL'ye alınır ama işte malesef hidrofobi yok, ömrü çok kısa sürecektir.
Hocam eline sağlık. O fiyata yazın 1 hafta parlaklık sağlasın daha ne isteyelim. Gayet uygun bence.

en azından lastikleri çatlatmaz diye düşünüyorum:)
Gerçekten çatlatmaz mı acaba?
Bu fiyata satılan bir ürün için çok da ARGE çalışması yapmamışlardır diye düşünüyorum. O nedenle çok da güvenmemek lazım.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hocam eline sağlık. O fiyata yazın 1 hafta parlaklık sağlasın daha ne isteyelim. Gayet uygun bence.

Gerçekten çatlatmaz mı acaba?
Bu fiyata satılan bir ürün için çok da ARGE çalışması yapmamışlardır diye düşünüyorum. O nedenle çok da güvenmemek lazım.
Bende ARGE yapildigini sanmıyorum. Ama zararı olacağını da sanmıyorum.
Tahminim , beklentim 1 hafta ama günlük olarak kısa mesafe ve güneşli hava olursa. Birgünde uzun yol yaparsan geride pek birşey kalmayabilir :)
Yazın, yoklukta gider işte :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hakan abi eline sağlık. Her yıkama sonrası uygulanacak ürün. Arap sabunu ve kolaya alternatif olur. Çatlama konusuna gelirsek, lastiğin ömrü 45000 km maks. benim gibi az km yapanlar için belki problem olabilir ama daha çok km yapanlar için sorun olmaz çatlamaya fırsatı olmadan lastik değişeceği için...

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Keşke video ile taçlandırsaydım dediğim bir gün yaşadım. Bugün öğleden sonra sağanak yağmur yağdı. 2 kat uygulama yaptığım lastiğe park halinde su değmesi ile hiç uygulama yapılmamış görüntüye geçmek çok kısa sürdü. Yağış sonra lastik kuruduğunda başa sarmış oldum :(
5-6 TL'sini çöpe atmak isteyen var ise bu ürün biçilmiş kaftan.