Polisaj makinası konusunda yardım

kyormaz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
sakarya
Merhaba,

İlk defa polisaj makinası almayı düşünüyorum. Şu ana kadar arabaya 3 in 1 ve ped ile elimle uyguluyordum, ancak artık polisaj makinası kullanmayı düşünüyorum. Ancak bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Makine ve pedler konusunda önerebileceğiniz ürünler hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca, bu konuyla ilgili önerebileceğiniz videolar varsa paylaşırsanız sevinirim.

Baktığım bazı modeller:

İyi forumlar.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba,

İlk defa polisaj makinası almayı düşünüyorum. Şu ana kadar arabaya 3 in 1 ve ped ile elimle uyguluyordum, ancak artık polisaj makinası kullanmayı düşünüyorum. Ancak bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Makine ve pedler konusunda önerebileceğiniz ürünler hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca, bu konuyla ilgili önerebileceğiniz videolar varsa paylaşırsanız sevinirim.

Baktığım bazı modeller:

İyi forumlar.
Rotary Grubunda;

Makita/Dewalt bu grubun Liderleri

Ancak daha hafif birsey istersen;

Shinemate Rotary olabilir.

Fiyat Performans Agirlik istersen;

Stanley Sp137 olur.

Bu saydigim 4 Makina bende mevcut.

Orbital Polisaj Makinasi olarak;

LE T4000
Shinemate EX620

En çok tercih edilen İki Makinadir.

Gayet iyidir T4000 ve EX620 bende var.

Nerden Baksan Ex620 ile 250 e yakin araçta kullandik bu surec icerisinde 2 kez komur degisimi yapildi suan da da ömrünü tamamlamak üzere cok fena titriyor,Dişli ve Enduvi motor a bakim gerektirebilir ancak yedek parcasi yok.

T4000 i 30/40 araçta kullandim suan a kadar bir sorun yaşamadim,yaşayanda görmedim bircok arkadaşimda vardir.

Kalite ve Performans Olarak Rupes veya Flex le kiyaslanmaz.

kyormaz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
sakarya
Rotary Grubunda;

Makita/Dewalt bu grubun Liderleri

Ancak daha hafif birsey istersen;

Shinemate Rotary olabilir.

Fiyat Performans Agirlik istersen;

Stanley Sp137 olur.

Bu saydigim 4 Makina bende mevcut.

Orbital Polisaj Makinasi olarak;

LE T4000
Shinemate EX620

En çok tercih edilen İki Makinadir.

Gayet iyidir T4000 ve EX620 bende var.

Nerden Baksan Ex620 ile 250 e yakin araçta kullandik bu surec icerisinde 2 kez komur degisimi yapildi suan da da ömrünü tamamlamak üzere cok fena titriyor,Dişli ve Enduvi motor a bakim gerektirebilir ancak yedek parcasi yok.

T4000 i 30/40 araçta kullandim suan a kadar bir sorun yaşamadim,yaşayanda görmedim bircok arkadaşimda vardir.

Kalite ve Performans Olarak Rupes veya Flex le kiyaslanmaz.
Merhaba, öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ilk başlayan olarak orbital makine ile mi yoksa rotary mi kullanmalıyım biraz araştırma yaptığımda orbital makinelerin amatörlere daha uygun olduğu yazıyorlar genelde
.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba, öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ilk başlayan olarak orbital makine ile mi yoksa rotary mi kullanmalıyım biraz araştırma yaptığımda orbital makinelerin amatörlere daha uygun olduğu yazıyorlar genelde
.
Evet orbital makina daha iyi olur hocam uygun bir ped ve pasta ile guzel sonuclar alirsiniz her zaman

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
cevabınız için teşekkür ediyorum bu bu konu hakkında düşüneceğim. Önerebileceğiniz pedler mevcut mu?
Makinayi al hocam Ped işi kolay :)

Yardimci olurum size

Lake Counrty
Befar Leo Serisi
Zvizzer Thermo serisi olur.