Herkese merhaba abilerim kardeşlerim öncelikle detay işinde yeniyim ve sayenizde tavsiyeleriniz üzere detaya dahil ne varsa aldım almaya da devam edicem bu ay bı 500lük oldum yani
tek tek isim yazıp teşekkür etmeye kalkarsam liste baya uzar o yüzden çok teşekkür ederim üstadlar her öneriniz için bikmayip bunalmayip ilgilendiğiniz için. Gelelim konumuza açtığım konudan gören arkadaşlar vardır illaki aracımda hare var sanarken bu çizikmiş maalesef ve 2 kere pasta cila yapılmasına rağmen ve pasta cila sonrası hiç fırça vs kullanmama rağmen daha 2 ay oluyor yaptırali neyse aracımın geçmişini bilmiyorum pasta cila olarak bendeyken bu yıl 2 kere 3 yıl evel de 1 kere yaptırdım (hepsi kasap esnaf) bilgim olmadığı için parlaklığı gördüm dedim güzel tabi işin detayı sizi benide yakarmış meğer. Aracım 2005 model bu arada yaşlı bı araba yani boya durumu Exper yapmadığım için bilmiyorum ama ilk sahibi ve 2. Sahibinin dediğine göre 2 parça boya var onun haricinde orjinal tamamen dendi. Bende buraya gelmeden evel polisaji ben yapmam diyordum ama herkes aklıma girdi buradaki ve yapicam inşallah, ekipman öneriniz nedir benim gibi acemi birine piyasada bir çok marka var ve polisaj makinesi çeşitleri var hangisi benim işimi görür? Polisaj makinesinin kendi ekipmanlarını dahi bilmiyorum yani adlarini keçe diye bişey varmış vs. falan yani o kadar uzağım işten ekipman olarak hangisini almalıyım? Veya polisaj makinesi ile birlikte mi verilir almam gerekmez mi onuda cevaplarsanız sevinirim. Konu uzun olmasın diye pasta ve cila boya koruma önerinizi başka konulardan araştırıp bulamazsam yeni konu açıp sorarım yine. Yani kısacası bana ne önerirsiniz polisaj makinesi ve ekipmanları olarak? Veya kardeşim uğraşma makine almakla vs nasılsa bı kere yapican bunu koruycan elinden geldiğince İstanbul'da makine için yardımcı olabilecek vakit ayırabilecek biri varmı beraber uygulama yaparız falan hemde tanısıp dost oluruz hiç detaycı dostum yok maalesef ondan sıfırım bu konuda.
Not: doğru yere konu açmadiysam affola yönetici üstadlar tasiyabilirler, konulara baktım bu tarz bı konu göremedim gözden kaçtıysa affınıza sığınıyorum..
Dip not: ikinci el makine almayı düşünüyor
um alırsam çünkü ekonomim buna el verebilir, forumdan okuduğum kadarıyla polisaj öncesi hazırlığı biliyorum basamakları yani. polisaj basamaklarını araştırmadım daha forumdada bakmadım ondan dolayı sormuyorum fuzuli ugrastirmayayim diye kimseyi.
tek tek isim yazıp teşekkür etmeye kalkarsam liste baya uzar o yüzden çok teşekkür ederim üstadlar her öneriniz için bikmayip bunalmayip ilgilendiğiniz için. Gelelim konumuza açtığım konudan gören arkadaşlar vardır illaki aracımda hare var sanarken bu çizikmiş maalesef ve 2 kere pasta cila yapılmasına rağmen ve pasta cila sonrası hiç fırça vs kullanmama rağmen daha 2 ay oluyor yaptırali neyse aracımın geçmişini bilmiyorum pasta cila olarak bendeyken bu yıl 2 kere 3 yıl evel de 1 kere yaptırdım (hepsi kasap esnaf) bilgim olmadığı için parlaklığı gördüm dedim güzel tabi işin detayı sizi benide yakarmış meğer. Aracım 2005 model bu arada yaşlı bı araba yani boya durumu Exper yapmadığım için bilmiyorum ama ilk sahibi ve 2. Sahibinin dediğine göre 2 parça boya var onun haricinde orjinal tamamen dendi. Bende buraya gelmeden evel polisaji ben yapmam diyordum ama herkes aklıma girdi buradaki ve yapicam inşallah, ekipman öneriniz nedir benim gibi acemi birine piyasada bir çok marka var ve polisaj makinesi çeşitleri var hangisi benim işimi görür? Polisaj makinesinin kendi ekipmanlarını dahi bilmiyorum yani adlarini keçe diye bişey varmış vs. falan yani o kadar uzağım işten ekipman olarak hangisini almalıyım? Veya polisaj makinesi ile birlikte mi verilir almam gerekmez mi onuda cevaplarsanız sevinirim. Konu uzun olmasın diye pasta ve cila boya koruma önerinizi başka konulardan araştırıp bulamazsam yeni konu açıp sorarım yine. Yani kısacası bana ne önerirsiniz polisaj makinesi ve ekipmanları olarak? Veya kardeşim uğraşma makine almakla vs nasılsa bı kere yapican bunu koruycan elinden geldiğince İstanbul'da makine için yardımcı olabilecek vakit ayırabilecek biri varmı beraber uygulama yaparız falan hemde tanısıp dost oluruz hiç detaycı dostum yok maalesef ondan sıfırım bu konuda. Not: doğru yere konu açmadiysam affola yönetici üstadlar tasiyabilirler, konulara baktım bu tarz bı konu göremedim gözden kaçtıysa affınıza sığınıyorum..
Dip not: ikinci el makine almayı düşünüyor
um alırsam çünkü ekonomim buna el verebilir, forumdan okuduğum kadarıyla polisaj öncesi hazırlığı biliyorum basamakları yani. polisaj basamaklarını araştırmadım daha forumdada bakmadım ondan dolayı sormuyorum fuzuli ugrastirmayayim diye kimseyi.