Bir ton para vererek aldığımız polisaj pedlerini kullanım sırasında veya daha sonraki zamanlarda kullanmaz üzere nasıl temizliyorsunuz? En ideal yöntem ve en uygun aparatlar nelerdir?
Aslında en ideali hava tutup temizlemek ama benim böyle imkanım olmadığı için makineyi ters çevirip 1. devirde çalıştırıyorum ve kullanmadığım yumuşak bir diş fırçası ile ortadan yukarı doğru çekiyorum her panelde mutlaka pedi temizlerim
Her panelden geçişini diş fırçası ile temizliyorum. İş bitince hemen ipa. Bulaşık deterjanı ile 5 10 dakika. Uğraşarak sıfır kıvamına getirip kaldırıyorum
Her panelden geçişini doa fırçası ile temizliyorum. İş bitince hemen ipa. Bulaşık deterjanı ile 5 10 dakika. Uğraşarak sıfır kıvamına getirip kaldırıyorum
@Eraycan abimin tavsiyesi üzerine azıcık apc fıslayıp polisaj makinesinin yüksek devirlerinde döndürüyorum, işi bitincede ılık suda sabunla yıkayıp kaldırıyorum
Ben işim bitince bikaç fıs APC sıkıp yüksek devirde makineyi çalıştırıyor, sonra pedi komple ıslatıp bir kez daha makinede yüksek devir çevirip kurumaya bırakıyordum. Dış fırçası taktiğini not ettim, düşününce de çok mantıklı geldi