Polo 6r Susuz Motor Temizliğim Öncesi/sonrası + Uygulama Videosu

polbaris

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Merhaba arkadaşlar 2. el aldığımız yeni aracımıza iç dış detaylı temizledim.Motoru kalmıştı bugün onu da yaptım.Araç benzinli olduğu için susuz temizleme yaptım.Kullandığım malzemeler koch chemie green star genel temizleyici 1/8 oranında sulandırdım temizlik bittikten sonra plastikleri yenileme ve koruma adına koch chemie plast star kullandım.Umarım beğenirsiniz.
Uygulama hakkında da bir video çektim dilerseniz inceleyebilirsiniz

Öncesi
VrmkYv.jpg

Sonrası

0E9YDY.jpg

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, güzel bir video olmuş.Bu tür videolarının devamını bekliyoruz.Motorunu düzenli temizlediğin için bu tarz bir temizlik kurtarıyor fakat kirli bir motorda susuz temizlik çok zor olur, kurtarmaz yani.Tekrar Hoşgeldin.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık motora su değirmek istemeyenler için referans bir yıkama sitili.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Guzel bir uygulama hep bekleriz boylesi uygulamalari. Videoda ki araba ile resimdeki ayni arac mi ?
Selametle

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Elinize sağlık: Güzel ve açıklayıcı bir konu olmuş.

Devamını bekliyoruz ;)

polbaris

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Eline sağlık, güzel bir video olmuş.Bu tür videolarının devamını bekliyoruz.Motorunu düzenli temizlediğin için bu tarz bir temizlik kurtarıyor fakat kirli bir motorda susuz temizlik çok zor olur, kurtarmaz yani.Tekrar Hoşgeldin.
Teşekkür ederim , motoru düzenli aralıklar ile temizliyorum bu şekilde fayda sağlıyorum ancak dediğiniz gibi motoru daha önce hiç temizlenmemiş motorlarda çok zor olacaktır.Kurtarılabilir motorlarda işe yarar diye düşünüyorum :D

Ellerine sağlık motora su değirmek istemeyenler için referans bir yıkama sitili.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Sağolun biraz pinpirikli bir yapım var aracın kablolarına veya sensörlerine zarar gelir düşüncesi ile tazyikli su vurmaya çekiniyorum bu şekilde bir yol ile yapmaya çalışıyorum tabi olduğu kadar

Guzel bir uygulama hep bekleriz boylesi uygulamalari. Videoda ki araba ile resimdeki ayni arac mi ?
Selametle
Forum ahalisi ister ise tabi ki elimden geldiğince böyle tarz videolar atabilirim yanlışlarım olursa da forumda ki konuda düzeltirsiniz :) Videodaki araç ile resimlerdeki araç motor olarak aynı ancak fotoğraflarda ki araç kuzenimin onu yaparken video çekmek aklıma gelmemişti sonrasında ise kendime aracıma yaparken youtube kanalıma içerik olsun diye çekmiştim :)

En sevdiğim konu tipi videolu uygulama konusu. Elinize sağlık.
Kesinlikle ben de okumaktan çok dinlemeyi ve yapılışını izlemeyi daha çok severim detailing ile ilgili olmasa bile DIY(kendin yap) videosu var ancak forumda yanlış anlaşılmamak için atmaya çekiniyordum, konuda ki istekler üzerine bu tarz videolara daha çok önem verip atmaya çalışırım,Sağolun :)

Elinize sağlık: Güzel ve açıklayıcı bir konu olmuş.

Devamını bekliyoruz ;)
Çok teşekkürler , elimden geldiğince anlatma çalıştım olduğu kadari ile bu tarz videolara ağırlık vereceğim :)

Server.bedii

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Video çok güzel,çok ayrıntılı olmuş elinize sağlık.Detaya yeni başlayanlar için kılavuz olmuş.Diger videolarınıza da baktım onlar da çok guzel tebrik ederim. Detay videolarını daha çok görmek dileğiyle.

polbaris

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Video çok güzel,çok ayrıntılı olmuş elinize sağlık.Detaya yeni başlayanlar için kılavuz olmuş.Diger videolarınıza da baktım onlar da çok guzel tebrik ederim. Detay videolarını daha çok görmek dileğiyle.
Cok sagolun , videolari cekme amacim elimden geldigince bu ise yeni baslayan arkadaslara yol gostermesi icin yapiyorum.Cunku ayni yollardan bende gectim ve genel olarak okuyarak , deneme yanilma ya da yabanci videolari izleyerek ogrenmeye calistim.En azindan bu tarz turkce icerikler ile yeni baslayan arkadaslara yardimci olmaya calisiyorum :)