Eline sağlık, güzel bir video olmuş.Bu tür videolarının devamını bekliyoruz.Motorunu düzenli temizlediğin için bu tarz bir temizlik kurtarıyor fakat kirli bir motorda susuz temizlik çok zor olur, kurtarmaz yani.Tekrar Hoşgeldin.
Teşekkür ederim , motoru düzenli aralıklar ile temizliyorum bu şekilde fayda sağlıyorum ancak dediğiniz gibi motoru daha önce hiç temizlenmemiş motorlarda çok zor olacaktır.Kurtarılabilir motorlarda işe yarar diye düşünüyorum
Ellerine sağlık motora su değirmek istemeyenler için referans bir yıkama sitili.
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Sağolun biraz pinpirikli bir yapım var aracın kablolarına veya sensörlerine zarar gelir düşüncesi ile tazyikli su vurmaya çekiniyorum bu şekilde bir yol ile yapmaya çalışıyorum tabi olduğu kadar
Guzel bir uygulama hep bekleriz boylesi uygulamalari. Videoda ki araba ile resimdeki ayni arac mi ?
Selametle
Forum ahalisi ister ise tabi ki elimden geldiğince böyle tarz videolar atabilirim yanlışlarım olursa da forumda ki konuda düzeltirsiniz
Videodaki araç ile resimlerdeki araç motor olarak aynı ancak fotoğraflarda ki araç kuzenimin onu yaparken video çekmek aklıma gelmemişti sonrasında ise kendime aracıma yaparken youtube kanalıma içerik olsun diye çekmiştim
En sevdiğim konu tipi videolu uygulama konusu. Elinize sağlık.
Kesinlikle ben de okumaktan çok dinlemeyi ve yapılışını izlemeyi daha çok severim detailing ile ilgili olmasa bile DIY(kendin yap) videosu var ancak forumda yanlış anlaşılmamak için atmaya çekiniyordum, konuda ki istekler üzerine bu tarz videolara daha çok önem verip atmaya çalışırım,Sağolun
Elinize sağlık: Güzel ve açıklayıcı bir konu olmuş.
Devamını bekliyoruz
Çok teşekkürler , elimden geldiğince anlatma çalıştım olduğu kadari ile bu tarz videolara ağırlık vereceğim