Polo Gti - Flash Red - CNR Detailing- Detaylı Çizik Giderim İşlemi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık muammer renge yakışan güzel bir uygulama olmuş. Daha önce kullandın mı bilmiyorum ama ön yıkamada combo 2 yerine flowey b33 denemeni tavsiye ederim.

DENİZLİ

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık muammer renge yakışan güzel bir uygulama olmuş. Daha önce kullandın mı bilmiyorum ama ön yıkamada combo 2 yerine flowey b33 denemeni tavsiye ederim.

DENİZLİ
Teşekkür ederim abi beğenmene sevindim. Combonun bitmesini bekliyorum abi mevsim dolayısı ile Combo şuanlık iş görüyor havalar kötüleşmeye başlayınca b33 e geçeceğim tavsiye için teşekkür ederim.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
benim araba ile aynı renk. Siyahların prlak olması çok durmuş. Acaba bendemi yaptırsam demeden edemiycem.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık kardeşim
Bütün olumsuzluklara rağmen benim diyen uygulamacının ancak hayallerini süsleyen sonuçlara ulaşmışsın
Maaşallah demeden geçmiyim
:nazar:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Görüntü olarak kesinlikle bende beğenmiyorum ne kadar etkisi var inan bilmiyorum alan arkadaşa sök şunları detroit tak dedim ama kıymetli hocam dedi üstelemedim :D
Çınar eline sağlık hacım, gözümüzü gönlümüzü şenlendirdin. @Detail 35 Kutas ve Çınar, Gti Fan biri olarak bende baya araştırdıydım, o jant mk1 a3ün boşline jantı. Rolling yada performans kasan arkadaşlar için üretilmiş "ulaşılabilir" seviye de ki performans jantlarından yaklaşık 1.5 kg daha hafif, 4 le çarptığımızda 6 kg ye falan denk geliyor ki performans araçlarında 100 gr bile hesap ediyorlar. Detroit ile arasında ki fark 3.5 kg yi buluyor. CV Films youtube kanalında polo videolarından birinde detaylar vardı, denk gelirsem paylaşırım.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Çınar eline sağlık hacım, gözümüzü gönlümüzü şenlendirdin. @Detail 35 Kutas ve Çınar, Gti Fan biri olarak bende baya araştırdıydım, o jant mk1 a3ün boşline jantı. Rolling yada performans kasan arkadaşlar için üretilmiş "ulaşılabilir" seviye de ki performans jantlarından yaklaşık 1.5 kg daha hafif, 4 le çarptığımızda 6 kg ye falan denk geliyor ki performans araçlarında 100 gr bile hesap ediyorlar. Detroit ile arasında ki fark 3.5 kg yi buluyor. CV Films youtube kanalında polo videolarından birinde detaylar vardı, denk gelirsem paylaşırım.
isterse 10 kilo hafif olsun yine detroit takarım :D Neyse şimdi uyarı yemeyelim sohbetten :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık müthiş bir işçilik arabanın rengi ortaya çıkmış:alkis::alkis::alkis:

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Yine imzanı atıp, mührünü basmışsın. Ne diyeyim.
Çok teşekkürler abi senin yanında neyiz ki :)
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
benim araba ile aynı renk. Siyahların prlak olması çok durmuş. Acaba bendemi yaptırsam demeden edemiycem.
Teşekkür ederim tercih meselesi.
Ellerine sağlık kardeşim
Bütün olumsuzluklara rağmen benim diyen uygulamacının ancak hayallerini süsleyen sonuçlara ulaşmışsın
Maaşallah demeden geçmiyim
:nazar:
Abi teşekkür ederim seviyorum seni :)
Teşekkürler ibo beğenmene ve bilgilere teşekkür ederim :)
Ellerine sağlık müthiş bir işçilik arabanın rengi ortaya çıkmış:alkis::alkis::alkis:
Çok teşekkürler beğenmene sevindim :)

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Ellerine sağlık abi , arabaya can suyu verilmiş , çok güzel olmuş sonuçlar .