Polymer hybrid nano sealant test

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba bu pazar temizlik uygulama günüydü hikari glass coat üzerine destekleme amaçlı ürün için test yaptım oyuncularımız polishangel master sealant , sonax pns, soft99 fusso f7

Önce altta glass coat oldugu için aşındırıcı ve kuvvetli temizleyici ürün kullanmamak için yüzeyi sadece ipa ile sildim

Önce master sealant uyguladım ürünün uygulaması krem kadar sürmek kadar kolay yayılıyor 15 dk bekleme süresi var ve süre sonunda çok kolay bir uygulaması var tabi böyle olunca aklıma koruma süresi az olur gibi düşünceler getirmedi degil ürünün parlaklıgı dogal butik tip carnabualar kadar derin ve çok kaliteli

Soft99 fusso f7 uygulamasına geçiyoruz kaputun orta kısmına onu uyguladım iki cam su fıskiyesinin arasından jeep yazısına dıgru f7 attım kaputun tam orta bölümü ürün sıvı dozda rengi şeffaf gibi sıvı kıvamda oldugu için uygulaması yayması kolay oldu 10 dk kadar bekledim sonra sildim silmede çok zorlamadı parlaklık olarakta fusso katı wax dan daha daha güzel ama digerlerinin altında kaldı

Sonax polymer net shield uygulamasına geçiyoruz bu ürünü daha öncelerde de uyguladım verdigi koruma süresini dogru yıkama ile çok rahat tutturan bir ürün camsı kristal bir parlaklık veriyor yansımaları güzel bu ürünü aresol oldugu için pede sıkıp uyguladım 10 sn kadar bekledim sonra sildim silme işleminde silme bezini biraz kısa tüylü tutmak gerekiyor takılma yapmaması açısından onuda sonaxın kendi üzerinde gelen kırmızı mikrofiber bez ile yaptım

Ürünlerin 1-2 saat kürleşme süresi oldugu için hemen su testi yapamadım önümüzdeki yıkamalarda ürünlerin parlaklık su iticilik ve koruma performansını buradan paylaşacagım.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

oskay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Kaput ayna gibi .Sonax'ı ben araca komple yaptım boncuklanma çok iyi.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
oskay' Alıntı:
Kaput ayna gibi .Sonax'ı ben araca komple yaptım boncuklanma çok iyi.

RecepGürışık' Alıntı:
jeep görse kıskanır aman yarabbi :) eline sağlık abi

Teşekkürler

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi: