Duyuru Pratik Resim Yükleme Geldii !!

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Merhaba Değerli forum üyeler, gerek yeni kullanıcılarımızın resim yükleme esnasında sorun yaşaması gerekse eski kullanıcılarımızın konu - cevaplarına biraz daha zahmetsiz resim yükleyebilmeleri için ufak bir iyileştirme ekledim.

1. Aşama
Mesaj - Konu bölümünün altında yer alan "Hızlı Resim Yükle" butonunu kullanarak açılan sayfaya yüklemek istediğiniz resimlerinizi seçip "Resim Yükle" butonuna tıklamanız yeterlidir.

Screenshot_1.png

2. Aşama

Resim yükleme sonrasında bu sayfa otomatik olarak kapatılacak ve ilgili resim linki forum mesaj alanına otomatik olarak yüklenmiş olacaktır. Başka hiçbirşey yapmanıza gerek kalmadan mesajınızı tamamlamış olacaksınız.

Screenshot_2.png

Keyifli forumlar dilerim :cool:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Adminim naptınız siz :) İnanılmaz rahatlattı beni, img yüklede sıkıntı oluyordu hızlı resim de ise tek tek yükleyince zmaan alıyordu ilaç gibi geldi valla. Emeklerine sağlık Ahmet abi.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Süper kolaylık. :alkis: Teşekkürler Ahmet hocam. Imgbb’nin de diğer image hostlara göre hızlı yüklenmesi yüksek adetli fotoğraf içeren konuları okumayı kolaylaştıracaktır. Bazı konularda kaç kere sayfayı yenilediğimi bilmiyorum :D

Caner

Amatör Detaycı
Üye
Elinize sağlık hocam çok iyi olmuş. Acaba fotoğraf yüklendiğinde herhangi bir sıkıştırmaya uğrayıp boyutuda düşürülüyor mu? Çünkü telefon ile çektiğimiz fotoğrafların tanesi 4-5mb oluyor 1 sayfada 10-15 tane fotoğraf olması ciddi bir kota kaybına yol açar gibi duruyor hocam.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Çok güzel olmuş.

ayrıca şimdi test ettim. Birden fazla resim seçiliyor telefonda.

Adminim naptınız siz :) İnanılmaz rahatlattı beni, img yüklede sıkıntı oluyordu hızlı resim de ise tek tek yükleyince zmaan alıyordu ilaç gibi geldi valla. Emeklerine sağlık Ahmet abi.
hızlı resimden daha hızlı bu site .

Süper kolaylık. :alkis: Teşekkürler Ahmet hocam. Imgbb’nin de diğer image hostlara göre hızlı yüklenmesi yüksek adetli fotoğraf içeren konuları okumayı kolaylaştıracaktır. Bazı konularda kaç kere sayfayı yenilediğimi bilmiyorum :D
aynen öyle. Bu site teknolojik olarak daha iyi. Altyapı olarak daha uyumlu .

O yüzden baya hızlı. Kayıt olursanız. Daha güzel oluyor. Klasör vs açılabiliyor .

Tek soru işareti Ne kadar süre silmeden tutuyor. Onu mail atıp sormak lazım.

Son düzenleme:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Rica ederim:)
Rica ederim:)
:tesekkur2::utandim:

DetailForum farkı diyelim abi :)

Rica ederim hocam, Imgbb hızlı olduğu için orayı tercih ettim bende,umarım işimize yarar. :)

Elinize sağlık hocam çok iyi olmuş. Acaba fotoğraf yüklendiğinde herhangi bir sıkıştırmaya uğrayıp boyutuda düşürülüyor mu? Çünkü telefon ile çektiğimiz fotoğrafların tanesi 4-5mb oluyor 1 sayfada 10-15 tane fotoğraf olması ciddi bir kota kaybına yol açar gibi duruyor hocam.
Rica ederim, forum arayüzünde bakarken boyutu düşürülmüş görüyorsunuz, resme tıklayıp büyütüp incelemek isterseniz orjinal kalitesinde görmektesiniz. :)

@Pro Ahmet hocam gece modunda buton çıkmıyor
Düzelttim,artık gece modunda da aktif :)

Rica ederim Sayın Sensei:öp:

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Valla bazen bi uygulama yaparken çok çok foto çekiyorum ancak yüklemek çok vakit alıyor diye hep öteliyordum. O kadar güzel birşey yaptınız ki emeğinize sağlık. Yine klasik sözümüzü söylemeden geçmeyelim. "işte cesaret, işte feraset, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık”

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Valla bazen bi uygulama yaparken çok çok foto çekiyorum ancak yüklemek çok vakit alıyor diye hep öteliyordum. O kadar güzel birşey yaptınız ki emeğinize sağlık. Yine klasik sözümüzü söylemeden geçmeyelim. "işte cesaret, işte feraset, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık”
:komik: Teşekkürler hocam , artık konu açmak daha zahmetsiz :alkisss:
Rica ederim Emir:)

@Pro Pro
Eklenti pek faydalı olmuş, teşekkürler. Bir ricam vardı site ile alakalı, buraya yazayım, sayfa sayılarını, ileri butonlarını yukarıya da koysak nasıl olur?
Rica ederim. :) Belirttiğiniz kısımlara müdahale edemiyorum:confused:

Büyük kolaylık sağlandı. Teşekkürler.
Rica ederim :)
Rica ediyorum,Daha önce sözünü veripte yapmamışım gibi olmuş Kutas :)