'Pro Garage' Corolla Yıkama ve Ürün İnceleme

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
İyi bir temizlik olmuş elinize sağlık. Cam temizleyici için ben de floweyin forum ilanını bekliyorum hemen alacağım:)

Dış detayları fırçayla temizlerken kimyasal olarak ne kullandınız? Genelde apc kullanan da var mesela bunlarda oran ne olmalı?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Admin im eline sağlık beyaz beyaz ne güzel parlamış maşallah
Teşekkürler hocam, sizden de bir yıkama bekliyoruz en kısa sürede :mutlu:;)

İyi bir temizlik olmuş elinize sağlık. Cam temizleyici için ben de floweyin forum ilanını bekliyorum hemen alacağım:)

Dış detayları fırçayla temizlerken kimyasal olarak ne kullandınız? Genelde apc kullanan da var mesela bunlarda oran ne olmalı?
Teşekkürler, dış detaylar rutin olarak temizlendiği için apc ye ihtiyaç duymuyorum , secho içerisinde 1:5 ceviz prewash ve 50 ml flowey b33 kullandım dış detaylar için. :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Eline sağlık @Pro iki ay da böyle gider artık :). Şu cam ürünlerine bir ısınamadım ben. Ne olsa iki bez kullanmadan verim alamıyorum. Ama bir de Floweyi deneyeyim bakalım. Bu arada camdan numarayı aldım bir geldiğimde ararım artık :D.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline sağlık @Pro iki ay da böyle gider artık :). Şu cam ürünlerine bir ısınamadım ben. Ne olsa iki bez kullanmadan verim alamıyorum. Ama bir de Floweyi deneyeyim bakalım. Bu arada camdan numarayı aldım bir geldiğimde ararım artık :D.
Yok hocam 2 hafta giderse iyi ,sen bakma o söylentilere rutini bozmuyoruz yıkamalar tam gaz devam ediyor hep bu @can26 yok mu o çıkardı..:of: Cam temizleyicisini beğendim Meguiars cam temizleyici kullandiysan ondan pek farkını göremedim , konsantre olmasi da avantajlı.. Tabi satışa girince fiyatı ne olur alınır mi bakacağız uygun bulursan kesinlikle dene derim. Numarayi kaptirdik demek :yazik:Ne zaman istersen ara hocam sana serbest :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık ıpıl ıpıl olmuş. Gittikçe gençleştiriyorsun. Maşallah:foto:

:alkis:Flowey yine şaşırtmadı. At sepete ürün yapmışlar

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Teşekkür ediyorum :)

@Pro ellerine saglik.....senden daha cok ,bu tür paylasim bekleriz :)
Teşekkürler hocam, elimizden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyoruz :)

Ellerine sağlık ıpıl ıpıl olmuş. Gittikçe gençleştiriyorsun. Maşallah:foto:

:alkis:Flowey yine şaşırtmadı. At sepete ürün yapmışlar
Teşekkürler hocam, sıfır olmaya pek birşey kalmadı:komik: