İnceleme Pro Hybrid Sealant Megane 4 Sedan İcon 1.5 Dci

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba bugun ku Test Konugumuz Pro Hybrid Sealant ve Surface Prep Meguiars in Türkiye ye getirdigi ve TÜRKİYE DE İLK DEFA DETAİLFORUM Farkiyla İlk Test İncelemesi sizlerle Ürun 3.78 Galonluk halinde ve 473 Ml lik Biberon Siselerle gelmektedir.Bugun ku uygulama yapacagimiz aracimiz Renault Megane Sedan 4 İcon Paket Aracimiz da yogun harelenme mevcuttu biraz da kilcal cizilmeler vardi Sali Gunu uyguladigimiz Polisaj islemleri ile Sealant i test ettik ve 24 Saat Kurlesmesi icin beklettik bol resimli uygulamali ve videolu uygulamamiz sizlerle :)

Polisaj İslemi

Dls21+Wash Wax
M34+Agresif Kil
Koch Chemie F6+3D 520 Aca
M122 Surface Prep
M27 Pro Hybrid Sealant
Özel Üretim Lastik Parlatici

Aracin yuzde 50 Bazi Fotolari F6 dan sonra cektim bilgi notu

Yikama ve Kil islemi

F6 Polisaj islemi sonrasi Cift Kova yontemi detayli yikama

Polisaj ve Hologram Uygulamasi

Aracta asiri hologramlama mevcut bunun bircok neden i var...

Surface Prep ve Pro Hybrid Sealant Uygulamasi

Uygulama Videosu Bizzat kendim uyguladim :)

Surface Prep Uygulamasini Direk olarak yuzeye puskurtup silindi Normal Coat uygulamalari icinde oneriliyor urun iceriginde bolca İpa tarzi karisimlar mevcut.
Pro Sealant cok sivi ped e uygulamasi da biraz zor damlayacik yapip kayabiliyor Pedden Coat tan daha sivı ilginc uygulamasi birebir Coatla ayni Tek kat uygulanip Bezle cok rahat iz birakmadan siliniyor.

Ürün Kürlesmesine Mütakip Su Testleri yapildi videolar sizlerle.

Testlerden Sonra ki Kendi uygulama yorumum Urun bir önceki Ceramic Wax a kiyasen kesinlikle Su iticili cok iyi Coat i yakalamis seviye de Parlaklik ve Canlilik cok guzel seviye de Urun fiyati Ortalamasi Tahminim 300-350 Tl Arasi olacaktir 8-10 arac a yetiyor sarfiyati az Dayanim olarak 3 aydan hesaplasan Bireysel Kullaniciya 2 yil rahat gidecek bir urun ben begendim urunun uygulamasi ve Finalller testler beni memnun etti.
Yapilan Testler sizlerle arkadaslar iyi seyirler
Detailforum a Selamlar.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Sefa hocam elinize sağlık boncuk ve su itişi piyasada çoğu “seramik “ diye satılan üründen iddalı duruyor. Ben ürünün ilk izlenimini beğendim. Kesenize bereket,teşekkür ediyoruz :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hocam ellerine sağlık test için teşekkürler. Finaller şahane gözüküyor. Boya kötü durumda f6 zayıf gelmedi mi çizik alırken? aca 520 için yorum alabilir miyim rica etsem ?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam ellerine sağlık test için teşekkürler. Finaller şahane gözüküyor. Boya kötü durumda f6 zayıf gelmedi mi çizik alırken? aca 520 için yorum alabilir miyim rica etsem ?
Hocam F6 yeterli geldi cizik yok denecek kadar az di ama o resimdekiler hep hologram oda vernikten dolayi Aca 520 bu 4 uncu uygulamada kullanisim gayet guzel begendim İz-Bugu vs kalmiyor net bir goruntu cikartiyor basarili yani :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hocam F6 yeterli geldi cizik yok denecek kadar az di ama o resimdekiler hep hologram oda vernikten dolayi Aca 520 bu 4 uncu uygulamada kullanisim gayet guzel begendim İz-Bugu vs kalmiyor net bir goruntu cikartiyor basarili yani :)
Teşekkür ederim :begenixx: 520 yi hala kullanamadım ilk fırsatta deneyeceğim.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline , emeğine sağlık abi senin sayende meguiars fanı oldum :) ve şu ürünü çok merak ediyorum Meguiar's Hybrid Paint Coating, Pro-Grade Protection & Durability that's Easy to Use, G210300, Kit | Meguiar's
Bu Urun 2021 Subat gibi Abd de satisa cikacak Turkiye ye gelisi 2021 Aralik veya 2022 Ocak diye dusunuyorum daha 2020 nin Ocak ayinda cikan urunler Gelemedi malesef :) Kitteki Sivi zaten su benim paylastigim Surface Prep Sadece Coat yok suanlik bakalim denk getirirsek aliriz test ederiz bunu da

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Evet @Sefa46 ile 2 gündür bunu konuşuyorduk efsane olmuş araç bayıldım dolgunluğa hidrofobi ciddi iyi su akışı vs çok iyi bunu 2 kat yapacan o zaman bir tık daha dayanım artacaktır büyük ihtimalle o zaman dayanım ve ömür olarak bence iyi yıkamayla 3 ayı görür gibime geliyor çünkü yurt dışı testlerde öyle bir izlenim verdi bana bu arada bir test yapılmış turtle wax seal and shine ile karşılaştırma şu efsane dayanımı olan ürünle aşağı yukarı aynı performansı veriyor onunla 10 norml yıkama 3-4 ağır kimyasala mağruz bıraktılar anca gitti ikiside

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Evet @Sefa46 ile 2 gündür bunu konuşuyorduk efsane olmuş araç bayıldım dolgunluğa hidrofobi ciddi iyi su akışı vs çok iyi bunu 2 kat yapacan o zaman bir tık daha dayanım artacaktır büyük ihtimalle o zaman dayanım ve ömür olarak bence iyi yıkamayla 3 ayı görür gibime geliyor çünkü yurt dışı testlerde öyle bir izlenim verdi bana bu arada bir test yapılmış turtle wax seal and shine ile karşılaştırma şu efsane dayanımı olan ürünle aşağı yukarı aynı performansı veriyor onunla 10 norml yıkama 3-4 ağır kimyasala mağruz bıraktılar anca gitti ikiside
Aynen dogrudur hocam bende 3 ay gibi bir zaman biciyorum buna Bugunun tarihini not aldim bakalim duruma gore aylik test yapariz farki anlariz ancak benim araclar hergun yikaniyor veya 2 gune 1 yikaniyor dayanim olarak zayiflayabilir ama normal kendi araclarimizda kesin dayanabilir diye dusunuyorum.Yorum icin tesekkurler hocam :)<3

Emeğine sağlık Sefa %50 liler harika parlaklık desen bildiğin ayna olmuş. Ürününü bende beğendim.
DENİZLİ
Tesekkur ederim hocam urunu bende begendim bakalim ilerleyen zaman neyi gosterecek :)

Kardesim cok Tesekkur ederim :)
Fotoğraflara bayıldım, otomobil bildiğin aynaya dönmüş :) Ellerine sağlık @Sefa46
Bu ürünün hidrofobik özelliklerini, su iticiliğini bir tık daha iyi gördüm :)
Tesekkurler hocam evet diger urune gore 1 tik daha iyi :)

Sefa hocam elinize sağlık boncuk ve su itişi piyasada çoğu “seramik “ diye satılan üründen iddalı duruyor. Ben ürünün ilk izlenimini beğendim. Kesenize bereket,teşekkür ediyoruz :)
Tesekkurler hocam begenmenize sevindim:)<3

Elinize sağlık güzel olmuş uygulamanız tertemiz
Tesekkur ederim :)