Arkadaslar Merhaba bugun ku Test Konugumuz Pro Hybrid Sealant ve Surface Prep Meguiars in Türkiye ye getirdigi ve TÜRKİYE DE İLK DEFA DETAİLFORUM Farkiyla İlk Test İncelemesi sizlerle Ürun 3.78 Galonluk halinde ve 473 Ml lik Biberon Siselerle gelmektedir.Bugun ku uygulama yapacagimiz aracimiz Renault Megane Sedan 4 İcon Paket Aracimiz da yogun harelenme mevcuttu biraz da kilcal cizilmeler vardi Sali Gunu uyguladigimiz Polisaj islemleri ile Sealant i test ettik ve 24 Saat Kurlesmesi icin beklettik bol resimli uygulamali ve videolu uygulamamiz sizlerle 
Polisaj İslemi
Dls21+Wash Wax
M34+Agresif Kil
Koch Chemie F6+3D 520 Aca
M122 Surface Prep
M27 Pro Hybrid Sealant
Özel Üretim Lastik Parlatici
Aracin yuzde 50 Bazi Fotolari F6 dan sonra cektim bilgi notu
Yikama ve Kil islemi
F6 Polisaj islemi sonrasi Cift Kova yontemi detayli yikama
Polisaj ve Hologram Uygulamasi
Aracta asiri hologramlama mevcut bunun bircok neden i var...
Surface Prep ve Pro Hybrid Sealant Uygulamasi
Uygulama Videosu Bizzat kendim uyguladim
Surface Prep Uygulamasini Direk olarak yuzeye puskurtup silindi Normal Coat uygulamalari icinde oneriliyor urun iceriginde bolca İpa tarzi karisimlar mevcut.
Pro Sealant cok sivi ped e uygulamasi da biraz zor damlayacik yapip kayabiliyor Pedden Coat tan daha sivı ilginc uygulamasi birebir Coatla ayni Tek kat uygulanip Bezle cok rahat iz birakmadan siliniyor.
Ürün Kürlesmesine Mütakip Su Testleri yapildi videolar sizlerle.
Testlerden Sonra ki Kendi uygulama yorumum Urun bir önceki Ceramic Wax a kiyasen kesinlikle Su iticili cok iyi Coat i yakalamis seviye de Parlaklik ve Canlilik cok guzel seviye de Urun fiyati Ortalamasi Tahminim 300-350 Tl Arasi olacaktir 8-10 arac a yetiyor sarfiyati az Dayanim olarak 3 aydan hesaplasan Bireysel Kullaniciya 2 yil rahat gidecek bir urun ben begendim urunun uygulamasi ve Finalller testler beni memnun etti.
Yapilan Testler sizlerle arkadaslar iyi seyirler
Detailforum a Selamlar.
Polisaj İslemi
Dls21+Wash Wax
M34+Agresif Kil
Koch Chemie F6+3D 520 Aca
M122 Surface Prep
M27 Pro Hybrid Sealant
Özel Üretim Lastik Parlatici
Aracin yuzde 50 Bazi Fotolari F6 dan sonra cektim bilgi notu
Yikama ve Kil islemi
F6 Polisaj islemi sonrasi Cift Kova yontemi detayli yikama
Polisaj ve Hologram Uygulamasi
Aracta asiri hologramlama mevcut bunun bircok neden i var...
Surface Prep ve Pro Hybrid Sealant Uygulamasi
Uygulama Videosu Bizzat kendim uyguladim
Surface Prep Uygulamasini Direk olarak yuzeye puskurtup silindi Normal Coat uygulamalari icinde oneriliyor urun iceriginde bolca İpa tarzi karisimlar mevcut.
Pro Sealant cok sivi ped e uygulamasi da biraz zor damlayacik yapip kayabiliyor Pedden Coat tan daha sivı ilginc uygulamasi birebir Coatla ayni Tek kat uygulanip Bezle cok rahat iz birakmadan siliniyor.
Ürün Kürlesmesine Mütakip Su Testleri yapildi videolar sizlerle.
Testlerden Sonra ki Kendi uygulama yorumum Urun bir önceki Ceramic Wax a kiyasen kesinlikle Su iticili cok iyi Coat i yakalamis seviye de Parlaklik ve Canlilik cok guzel seviye de Urun fiyati Ortalamasi Tahminim 300-350 Tl Arasi olacaktir 8-10 arac a yetiyor sarfiyati az Dayanim olarak 3 aydan hesaplasan Bireysel Kullaniciya 2 yil rahat gidecek bir urun ben begendim urunun uygulamasi ve Finalller testler beni memnun etti.
Yapilan Testler sizlerle arkadaslar iyi seyirler
Detailforum a Selamlar.