İnceleme Pro Hybrid Sealant Megane 4 Sedan İcon 1.5 Dci

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sefa kardeşim eline sağlık, yine çok başarılı bir test olmuş.
Bu Ürünü diğer ürüne göre daha çok beğendim.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeklerine sağlık Sefa abi. :) Su iticiliği çok ama çok hoşuma gitti resmen beni ters köşe yaptı. :D :) Ürünün fiyatı ise biraz fazla geldi gerçi hangi ürün pahalı değil ki, ama o su iticiliğe değer gibi. :)Çiziklerden çok iyi kurtulmuşsun, 502 ilgimi çekmedi değil. :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emeklerine sağlık Sefa abi. :) Su iticiliği çok ama çok hoşuma gitti resmen beni ters köşe yaptı. :D:) Ürünün fiyatı ise biraz fazla geldi gerçi hangi ürün pahalı değil ki, ama o su iticiliğe değer gibi. :)Çiziklerden çok iyi kurtulmuşsun, 502 ilgimi çekmedi değil. :)
Tesekkurler kardesim aslinda Dayanim olarak 3 ay giderse bence F/P urunu olur :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Tesekkurler kardesim aslinda Dayanim olarak 3 ay giderse bence F/P urunu olur :)
Gerçi zaman bakımından bakınca ve kolay uygulanabilir bakımından bakınca baya güzel bir ürün oluyor. Sonuçta kaliteli waxlar 300 tl bandında gezdiğine göre baya iyi, hatta en son kullandığım TW Sealent'ın su iticiliği bundan biraz daha kötü geldi. ( Tw'nin ürünü baya iyidi aslında ta ki bunu görene kadar. :D )

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Çok güzel bir uygulama daha ellerine sağlık. 50-50ler çok iyi. Malzemenin doygunluğu gayet güzel. Çok sevilmiş. Keşke fiyatıda sevindirici olsa;)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık sefa çok güzel uygulama olmuş

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler hocam yapmaya calisiyoruz iste birseyler :)

Çok güzel bir uygulama daha ellerine sağlık. 50-50ler çok iyi. Malzemenin doygunluğu gayet güzel. Çok sevilmiş. Keşke fiyatıda sevindirici olsa;)
Tesekkurler Hocam Aslinda Fiyat bana cok gelmedi eger beklentiyi karsilarsa bakalim son durumlar nasil olacak :)