Protech Plus Detailing Seat Leon Gyeon Mohs Seramik Kaplama

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,

Artık golften sıkıldığınızı düşünüyorum o yüzden araya bir leon sıkıştırayım dedim :)

Başka bir araca uygulama yaparken içerdeki aracın arkadaşları geldiler rica minnet kaputa bi uygulama yapalım dediler kıramadım :)
Aradan 1 ay sonra komple uygulama yaptım. Buyrun görseller

Demirtozu ile başlıyoruz. Kil temizliğide sonrasında

Boya düzeltmeye başladık

Boyalı parçalardan selamünaleyküm :D

Gyeon Mohs Finalleri :)

Ön Yıkama
Polytop Demirtozu Temizliği
Valet Pro Kil
Menzerna 400
Detaylı Yıkama
KochChemie F6
KochChemie M3
IPA Temizliği
Gyeon Mohs Seramik Kaplama
Nasiol GlassShield
İç Trimlere Auto Finesse Sptriz
3D Magic Dressing

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık hocam yine keyifli bir uygulama olmuş,uyguladığınız seramik gruplarını gözlemle süreciniz mümkün oluyorsa onlar hakkında da yorum alabiliriz :)

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık hocam yine keyifli bir uygulama olmuş,uyguladığınız seramik gruplarını gözlemle süreciniz mümkün oluyorsa onlar hakkında da yorum alabiliriz :)
Yaptığım gözleme göre şuana kadar tac system, gyeon ve nasiol gruplarını kullandım. Tac System kendini tamir eden özelliğiyle ortaya çıkıyor parlaklık alt ama çizilme üst. Gyeon ise parlaklıkta zirve fakat hidrofobide tatmin etmiyor beni, Nasiol ise tam fiyat performans ürünü parlaklık orta çizilme orta dayanıklılık (kuş boku tutmama) ve hidrofobi olarak çok üst çok iyi diyebilirim

Detail-Box

Acemi Detaycı
Üye
Yaptığım gözleme göre şuana kadar tac system, gyeon ve nasiol gruplarını kullandım. Tac System kendini tamir eden özelliğiyle ortaya çıkıyor parlaklık alt ama çizilme üst. Gyeon ise parlaklıkta zirve fakat hidrofobide tatmin etmiyor beni, Nasiol ise tam fiyat performans ürünü parlaklık orta çizilme orta dayanıklılık (kuş boku tutmama) ve hidrofobi olarak çok üst çok iyi diyebilirim
İbrahim performanslarda adil kıyaslama olmamış.

Tac System'de Gyeon Mohs ile kıyaslayabileceğin ürün Power Plus ve UHS.
Mohs Plus ile kıyaslayacağın ürün bunun Top Coat yada Moon Light eklenmiş hali olmalı.

Bütçesi yüksek ama kullanımı ve tüketimi göz önüne alındığında hala makul kalan ürünler :)