Protech Plus Ford Fiesta Nasiol Seramik Kaplama

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese iyi pazarlar.

Yeni dükkanımın ilk misafiri Ford Fiesta oldu.
Verniği 10 yaşında olan aracımızı teslim aldık geçen hafta. Müşterimizin ilk aracı olduğu için herşeyin tek seferde olmasını istedi. Bende kırmadan yapmaya çalıştım.
Kaputta 2 tane göçüğümüz vardı. Teslim aldığım gibi direk göçükçüye gidip onları yaptırdım. Ardından motor temizliğini yaptım. Sonrasında arka kampanalar paslı bir görünümdeydi. Kum zımpara ile temizleyip 2 kat boya atıp sonrasında 1 kat vernik ile boyadım. Bence güzel oldu. :) Farlardaki uzun ve kısa ampülleri led olarak değiştirdim ve app plaka ile değişim yaptım. Arabanın bütün kaderi değişti.

Boya düzeltmeye geçelim

Sıralama işe şöyle
Ön Yıkama
Polytop Demirtozu Temizliği
Valet Pro Kil
Menzerna 400
Detaylı Yıkama
KochChemie F6
KochChemie M3
IPA Temizliği
Nasiol ZR53 Seramik Kaplama
İç Trimlere Auto Finesse Sptriz
3D Magic Dressing

Bonus Yıkama Videomuz :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@ThatsMyRoad Dediğin gibi otomobilin kaderi değişmiş :) Güzel olmuş, ellerine sağlık :)
Bende Duster'ın kampanalarını boyamak istiyorum, hangi boyayı, zımparayı kullandın önerin nedir ? Paslı görüntüden bende kurtulayım. Nasılsa haftasonu eve tıkıldık. Bari bana da meşgale olur :)

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@ThatsMyRoad Dediğin gibi otomobilin kaderi değişmiş :) Güzel olmuş, ellerine sağlık :)
Bende Duster'ın kampanalarını boyamak istiyorum, hangi boyayı, zımparayı kullandın önerin nedir ? Paslı görüntüden bende kurtulayım. Nasılsa haftasonu eve tıkıldık. Bari bana da meşgale olur :)
300 kum zımparaydı galiba abi tam hatırlamıyorum dükkanda malzeme yarın bakar tam söylerim. boya akçalı normal boya akrilik vernik kullandım

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeklerinize sağlık, kampanaları boyayınca arabayı ayrı bir keyif katmış. :) Bide üstüne detaylı girişince eminim müşteri mutlu olmuştur.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Çok iyi bir uygulama olmuş. A dan Z ye kadar. Maşallah elinize sağlık :nazar:

O kadar güzel kare var ancak ben kampananın boyanmış haline bittim :alkıssx:

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl