Herkese iyi pazarlar.
Yeni dükkanımın ilk misafiri Ford Fiesta oldu.
Verniği 10 yaşında olan aracımızı teslim aldık geçen hafta. Müşterimizin ilk aracı olduğu için herşeyin tek seferde olmasını istedi. Bende kırmadan yapmaya çalıştım.
Kaputta 2 tane göçüğümüz vardı. Teslim aldığım gibi direk göçükçüye gidip onları yaptırdım. Ardından motor temizliğini yaptım. Sonrasında arka kampanalar paslı bir görünümdeydi. Kum zımpara ile temizleyip 2 kat boya atıp sonrasında 1 kat vernik ile boyadım. Bence güzel oldu.
Farlardaki uzun ve kısa ampülleri led olarak değiştirdim ve app plaka ile değişim yaptım. Arabanın bütün kaderi değişti.
Boya düzeltmeye geçelim
Sıralama işe şöyle
Ön Yıkama
Polytop Demirtozu Temizliği
Valet Pro Kil
Menzerna 400
Detaylı Yıkama
KochChemie F6
KochChemie M3
IPA Temizliği
Nasiol ZR53 Seramik Kaplama
İç Trimlere Auto Finesse Sptriz
3D Magic Dressing
Bonus Yıkama Videomuz
Yeni dükkanımın ilk misafiri Ford Fiesta oldu.
Verniği 10 yaşında olan aracımızı teslim aldık geçen hafta. Müşterimizin ilk aracı olduğu için herşeyin tek seferde olmasını istedi. Bende kırmadan yapmaya çalıştım.
Kaputta 2 tane göçüğümüz vardı. Teslim aldığım gibi direk göçükçüye gidip onları yaptırdım. Ardından motor temizliğini yaptım. Sonrasında arka kampanalar paslı bir görünümdeydi. Kum zımpara ile temizleyip 2 kat boya atıp sonrasında 1 kat vernik ile boyadım. Bence güzel oldu.
Boya düzeltmeye geçelim
Sıralama işe şöyle
Ön Yıkama
Polytop Demirtozu Temizliği
Valet Pro Kil
Menzerna 400
Detaylı Yıkama
KochChemie F6
KochChemie M3
IPA Temizliği
Nasiol ZR53 Seramik Kaplama
İç Trimlere Auto Finesse Sptriz