Protech Plus Günbatımı Kırmızı Golf R Uygulama

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi Haftasonları Herkese

Değişik bir golf ile gene birlikteyiz. İyi Seyirler :)

Piano Blacklar ile başlayalım

Kapıda lokal boya vardı. ustamız güzel boyamış ton farkını tutturmuştu fakat aşırı derecede portakal kabuğu vardı. Bir nebze düzelttim.

Menzerna 400 sonrası detaylı yıkama

Herkes detaycı ama detaya inen yok :)

Bu güzelliğide boş geçmedik Gyeon Mohs Uygulaladım.

Ön tampon boyandığı için kromları henüz takmamıştık.

Uygulama Sırası Şu Şekilde

Ön Yıkama
Demirtozu Temizliği
Valet Pro Kil
Menzerna 400
Detaylı Yıkama
KochChemie F6
KochChemie M3
IPA Temizliği
Gyeon Mohs Seramik Kaplama
Nasiol GlassShield
İç Trimlere Auto Finesse Sptriz
3D Magic Dressing Lastik Parlatıcı

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerinize sağlık bu rengi çok seviyorum. Yakışıklı bir iş olmuş.

50-50 sayılabilecek çizik fotoğraflarında bir pusluluk var kamera ayarı veya iyi silinmemiş olabilir fakat genel fotoğraflarda gözükmüyor. Güzel iş olmuş

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık 50/50ler gayet güzel görünüyor :) renkte harika

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğinize sağlık renk çok güzel uygulamada bu şekilde detaylı olunca ortaya çok güzel iş çıkmış.

DENİZLİ

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık bu rengi çok seviyorum. Yakışıklı bir iş olmuş.

50-50 sayılabilecek çizik fotoğraflarında bir pusluluk var kamera ayarı veya iyi silinmemiş olabilir fakat genel fotoğraflarda gözükmüyor. Güzel iş olmuş
Menzerna 400 keçe sonrası fotoğraflar olduğu için hareli fotoğraflar hocam f6 yaptıktan sonra artık halim kalmadığı için fotoğraf çekmemiştim :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş. Renk de muhteşem gerçekten. Detaylar ise şahane

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık. Kova yıkamasından önce mi kil yaptınız?

Bir de stopları söküp herkes detaycı vs. şeklinde yazmanız yakışık kalmamış. Çoğu müşteri stobunun sökülmesine razı olmaz.

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık. Kova yıkamasından önce mi kil yaptınız?

Bir de stopları söküp herkes detaycı vs. şeklinde yazmanız yakışık kalmamış. Çoğu müşteri stobunun sökülmesine razı olmaz.
Önce foam lance ön yıkama sonrasında çift kova yıkama sonrasında demirtozu sonrasında kil işlemi.

Hocam o bagajı açtığımda stobun orda pislik duruyor apc ve fırçayla onu çıkartamadıysam ben o stobu değil tamponu söker öyle detaylarım orayı. Müşterilerim büyük firmalar yerine beni tercih ettiyse bende gerekeni yaparım. Aracın herhangi bir yerinede zarar verirsem. Müşterime anında bildirir gerekeni tarafımca hallederim.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Önce foam lance ön yıkama sonrasında çift kova yıkama sonrasında demirtozu sonrasında kil işlemi.

Hocam o bagajı açtığımda stobun orda pislik duruyor apc ve fırçayla onu çıkartamadıysam ben o stobu değil tamponu söker öyle detaylarım orayı. Müşterilerim büyük firmalar yerine beni tercih ettiyse bende gerekeni yaparım. Aracın herhangi bir yerinede zarar verirsem. Müşterime anında bildirir gerekeni tarafımca hallederim.
Sizin tercihiniz tabiki yapabilirsiniz. Ben neden yaptınız demedim. Sadece stobu söküpte herkes detaycı şeklinde yazmanın hoş olmadığını ifade ettim.

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sizin tercihiniz tabiki yapabilirsiniz. Ben neden yaptınız demedim. Sadece stobu söküpte herkes detaycı şeklinde yazmanın hoş olmadığını ifade ettim.
Herkese detaycıdaki kastım şu 200 liraya pasta cila yapan firmalara dokunduruyorum hocam detailing camiasıyla alakası yok yanlış anlaşılmasın