Herkese İyi Forumlar
Geçtiğimiz hafta oldukça aşınmış olan bir corsamız vardı.
Elimden geldiğince toplamaya çalıştım.
Bu kez farklı bir pasta ile karşınızdayım. Tecrübelerimi aktaracağım.
İgl F1 pasta denedim. Sadece tozu aşırı fazla onun dışında çizik alması harika, büyük alan çalışabiliyorsunuz, pasta pedin içine dolmuyor bu nedenle dışarı gidiyor
Fiyat biraz pahalı fakat gerçekten kaliteli bir pasta.
Corsa'mıza öncelikle demirtozu uyguladım ardından kil işlemi yaklaşık 2 saatimi aldı. Berbat durumdaydı verniği. Boyasını ölçüp sonrasında başladım pasta işlemlerine sıralamayı aşağıya yazıyorum.
Kaputu yaparken açtığım için bu manzarayla karşılaştım. Meslek hastalığı müşteri istememişti. Ama ben ücretsiz olarak kendisine hediye ettim motor temizliğini.
Eski dükkanımı Direksiyon Derisi kaplayan Kahraman aldığı için bu durumda olarak araçlarımızıda kaplayıp öyle teslim ediyoruz
Pasta sonrası corsayı yıkarken kendimide boş geçmiyim dedim
Ön Yıkama
İç Temizlik
Motor Temizliği
Demirtozu temizliği
Kil
Direksiyon Kaplama İşlemi
İgl F1
Detaylı Yıkama
Koch Chemie F6
Koch M3
İpa Temizliği
Nasiol ZR53 Seramik Kaplama
Teslim öncesi Auto Finesse Sptriz
Geçtiğimiz hafta oldukça aşınmış olan bir corsamız vardı.
Elimden geldiğince toplamaya çalıştım.
Bu kez farklı bir pasta ile karşınızdayım. Tecrübelerimi aktaracağım.
İgl F1 pasta denedim. Sadece tozu aşırı fazla onun dışında çizik alması harika, büyük alan çalışabiliyorsunuz, pasta pedin içine dolmuyor bu nedenle dışarı gidiyor
Corsa'mıza öncelikle demirtozu uyguladım ardından kil işlemi yaklaşık 2 saatimi aldı. Berbat durumdaydı verniği. Boyasını ölçüp sonrasında başladım pasta işlemlerine sıralamayı aşağıya yazıyorum.
Kaputu yaparken açtığım için bu manzarayla karşılaştım. Meslek hastalığı müşteri istememişti. Ama ben ücretsiz olarak kendisine hediye ettim motor temizliğini.
Eski dükkanımı Direksiyon Derisi kaplayan Kahraman aldığı için bu durumda olarak araçlarımızıda kaplayıp öyle teslim ediyoruz
Pasta sonrası corsayı yıkarken kendimide boş geçmiyim dedim
Ön Yıkama
İç Temizlik
Motor Temizliği
Demirtozu temizliği
Kil
Direksiyon Kaplama İşlemi
İgl F1
Detaylı Yıkama
Koch Chemie F6
Koch M3
İpa Temizliği