Protech Plus Pert Siyah Corsa Toparlama ve Seramik Kaplama Aşamaları

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese İyi Forumlar

Geçtiğimiz hafta oldukça aşınmış olan bir corsamız vardı.
Elimden geldiğince toplamaya çalıştım.
Bu kez farklı bir pasta ile karşınızdayım. Tecrübelerimi aktaracağım.
İgl F1 pasta denedim. Sadece tozu aşırı fazla onun dışında çizik alması harika, büyük alan çalışabiliyorsunuz, pasta pedin içine dolmuyor bu nedenle dışarı gidiyor :) Fiyat biraz pahalı fakat gerçekten kaliteli bir pasta.

Corsa'mıza öncelikle demirtozu uyguladım ardından kil işlemi yaklaşık 2 saatimi aldı. Berbat durumdaydı verniği. Boyasını ölçüp sonrasında başladım pasta işlemlerine sıralamayı aşağıya yazıyorum.

Kaputu yaparken açtığım için bu manzarayla karşılaştım. Meslek hastalığı müşteri istememişti. Ama ben ücretsiz olarak kendisine hediye ettim motor temizliğini.

Eski dükkanımı Direksiyon Derisi kaplayan Kahraman aldığı için bu durumda olarak araçlarımızıda kaplayıp öyle teslim ediyoruz :)

Pasta sonrası corsayı yıkarken kendimide boş geçmiyim dedim :)

Ön Yıkama
İç Temizlik
Motor Temizliği
Demirtozu temizliği
Kil
Direksiyon Kaplama İşlemi
İgl F1
Detaylı Yıkama
Koch Chemie F6
Koch M3
İpa Temizliği
Nasiol ZR53 Seramik Kaplama
Teslim öncesi Auto Finesse Sptriz

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@ThatsMyRoad Eline, emeğine, bütçene ve paylaşımına sağlık :)
Sonuç tabiki çok başarılı olmuş :) Sayende yeni bir pasta öğrenmiş olduk :) Corsa'nın boyası sert diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim :)

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@ThatsMyRoad Eline, emeğine, bütçene ve paylaşımına sağlık :)
Sonuç tabiki çok başarılı olmuş :) Sayende yeni bir pasta öğrenmiş olduk :) Corsa'nın boyası sert diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim :)
Normalde opel boyası serttir. Çok zorlu olacağını sanıyordum fakat igl pasta gerçekten aşırı başarılı saniyeler içinde tüm çizikler gitti bu hafta kendi arabamda deneyeceğim bakalım :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerinize sağlık, finaller şahane gözüküyor.
Pastalar konusunda biraz daha detay verebilir misiniz. Tozuma durumu bilinen pastalara göre ne durumda. Sarfiyatı, kullanim kolaylığı vs..

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık, finaller şahane gözüküyor.
Pastalar konusunda biraz daha detay verebilir misiniz. Tozuma durumu bilinen pastalara göre ne durumda. Sarfiyatı, kullanim kolaylığı vs..
Dediğim gibi çok fazla toz var sarfiyat az çünkü büyük alanda çalışıyosun. Ama bence yinede fiyat performans ürünü

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık hocam. motoru da temizlemeniz güzel bir detay olmuş. Ben anlamıyorum gerçekten insanlar bu şekilde araca nasıl biniyor :) 100 bin km 7 sene bindiğim aracımda bile bu derece kirlenmedi motor. Umarum bu temizliğin kıymeti bilinir :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Araçta büyük değişim olmuş işini ekstra ve ilavelerle severek yapan bir uygulamacısınız. Tebrik ederim

DENİZLİ