Bu hafta işler sakin olduğu için uygulama yapamadım o nedenle eski uygulamalarımı paylaşıyorum
Range Rover'ımızı gidip teslim aldık.Müşterim tamamen bana bıraktı işlemleri bende kendi aracımmış gibi eksiklerini tamamladım. Ön tamponda hasar vardı o nedenle direkt söküp kendi aracımda boyacıma verdim. Aynı zamanda range rover yazıları güneşten ötürü rengi solmuştu onlarıda söküp kendim zımparalayıp boyacıya verdim. Böylelikle işim kolaylaştı yoksa oralara biraz zor uygulama yapacaktım
Neyse geçelim iç detay ile başlayalım
İlk defa Range rover yaptığım için derilerin bazı noktalarında kitlendim o nedenle deri klinik Doruk bey telefonla direkt olarak ilgilendi benimle sağolsun burdan selamlar.
Jantları demirtozundan arındırıp temizledikten sonra baktım ki kenarları aşırı çizilmiş elimdeki jant boyası ile rotüş şeklinde kenarlarını kapattım.
Ön tampon ve range rover yazıları boyanması
Ön Yıkama
Detaylı İç Temizlik
Colorlock Güçlü Deri Temizleyici
Colorlock Deri Kalkanı
Motor Temizliği
Demirtozu temizliği
Kil
Autogylm Metal Polish ile egzozlar
Menzerna 400
Detaylı Yıkama
Koch Chemie F6
Koch Chemie M3
İpa Temizliği
Nasiol ZR53 Seramik Kaplama
App Plaka
Teslim öncesi Auto Finesse Sptriz
Range Rover'ımızı gidip teslim aldık.Müşterim tamamen bana bıraktı işlemleri bende kendi aracımmış gibi eksiklerini tamamladım. Ön tamponda hasar vardı o nedenle direkt söküp kendi aracımda boyacıma verdim. Aynı zamanda range rover yazıları güneşten ötürü rengi solmuştu onlarıda söküp kendim zımparalayıp boyacıya verdim. Böylelikle işim kolaylaştı yoksa oralara biraz zor uygulama yapacaktım
Neyse geçelim iç detay ile başlayalım
İlk defa Range rover yaptığım için derilerin bazı noktalarında kitlendim o nedenle deri klinik Doruk bey telefonla direkt olarak ilgilendi benimle sağolsun burdan selamlar.
Jantları demirtozundan arındırıp temizledikten sonra baktım ki kenarları aşırı çizilmiş elimdeki jant boyası ile rotüş şeklinde kenarlarını kapattım.
Ön tampon ve range rover yazıları boyanması
Ön Yıkama
Detaylı İç Temizlik
Colorlock Güçlü Deri Temizleyici
Colorlock Deri Kalkanı
Motor Temizliği
Demirtozu temizliği
Kil
Autogylm Metal Polish ile egzozlar
Menzerna 400
Detaylı Yıkama
Koch Chemie F6