Protech Plus Range Rover Evoque Restorasyon

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu hafta işler sakin olduğu için uygulama yapamadım o nedenle eski uygulamalarımı paylaşıyorum :)

Range Rover'ımızı gidip teslim aldık.Müşterim tamamen bana bıraktı işlemleri bende kendi aracımmış gibi eksiklerini tamamladım. Ön tamponda hasar vardı o nedenle direkt söküp kendi aracımda boyacıma verdim. Aynı zamanda range rover yazıları güneşten ötürü rengi solmuştu onlarıda söküp kendim zımparalayıp boyacıya verdim. Böylelikle işim kolaylaştı yoksa oralara biraz zor uygulama yapacaktım :)

Neyse geçelim iç detay ile başlayalım

İlk defa Range rover yaptığım için derilerin bazı noktalarında kitlendim o nedenle deri klinik Doruk bey telefonla direkt olarak ilgilendi benimle sağolsun burdan selamlar.

Jantları demirtozundan arındırıp temizledikten sonra baktım ki kenarları aşırı çizilmiş elimdeki jant boyası ile rotüş şeklinde kenarlarını kapattım.

Ön tampon ve range rover yazıları boyanması
Ön Yıkama
Detaylı İç Temizlik
Colorlock Güçlü Deri Temizleyici
Colorlock Deri Kalkanı
Motor Temizliği
Demirtozu temizliği
Kil
Autogylm Metal Polish ile egzozlar
Menzerna 400
Detaylı Yıkama
Koch Chemie F6
Koch Chemie M3
İpa Temizliği
Nasiol ZR53 Seramik Kaplama
App Plaka
Teslim öncesi Auto Finesse Sptriz

Son düzenleme:

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık araba kendine gelmiş. İşçilik olarakta gayet güzel olmuş. Ama neden zr53 diye düşünmedim değil.
Valla Özgür hocam yaklaşık 6 ay oldu nasiol seramiğe geçeli hem fiyat hemde performans olarak bence harika bir ürün özellikle yüzeyde bıraktığı kayganlık hissiyatı harika ben çok severek uyguluyorum.
En büyük nedenimde tamamen yerli malı olması. Bence en kral seramiklere meydan okur

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, araç baya hor kullanılmış, resimlerdeki çiçek gibi olmuş. Emeğine sağlık.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Çok yorucu ve uzun bir süreç olmuş. Ancak işin sonu gerçekten çiçek :alkıssx::alkıssx:

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Elinize sağlık. Araç büyük olunca emek daha büyük oluyor. Bu modeli çok beğeniyorum. Sahibi güle güle kullansın :)

overlockcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sabah sabah detay fetişi için teşekkürler , güzel çalışma olmuş :)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi