İyi Akşamlar iyi Forumlar
Bu haftaki uygulama aracımız aşırı bakımlı fizyoterapist müşterimizin Volvo S60 aracı oldu.
Araca 3 yıl önce nasiol zr53 seramik kaplamayı yapmışlar fakat aracın her yerinde seramik kalmış ve kürleşmeyi tamamlayıp verniğe yapışmış çok kötü bir görüntü vardı. Müşterimiz aracına o kadar iyi bakmışki hala cayır cayır su iticilik vardı araçta. Dışına tekrar aynı uygulamayı istedi. Yapmışken içini ve motoruda temizledim.
Yani şöyle özetliyim volvonun zor boyasının dışında gerçekten ilk defa bu modelde bu kadar kondisyonlu bir beyaz ile karşılaştım. Dolayısıyla benimde işimi kolaylaştırdı. Fakat seramik kalıntıları çok zorladı. Çoğu yerde 2000 su zımpara yapmak zorunda kaldım.
İçi ile başlayalım
Dışa Geçelim
Ölçmeden Asla
En Büyük Yara burada idi aşırı derecede kapandı
Hocamız çalıştığı için gün içinde teslimatı kendim gerçekleştirdim
Sıramız her zamankinden biraz farklı
Ön Yıkama
Detaylı İç Temizlik
Motor Temizliği
Demirtozu temizliği
Kil
Nasiol Clearub 305
Detaylı Yıkama
Nasiol Clearub 505 boyalı parçalarda işe yaramadı gene kurtarıcı Koch F6 ile içinden geçtim
Koch M3
İpa Temizliği
Nasiol ZR53 Seramik Kaplama
Teslim öncesi Auto Finesse Sptriz
Bu haftaki uygulama aracımız aşırı bakımlı fizyoterapist müşterimizin Volvo S60 aracı oldu.
Araca 3 yıl önce nasiol zr53 seramik kaplamayı yapmışlar fakat aracın her yerinde seramik kalmış ve kürleşmeyi tamamlayıp verniğe yapışmış çok kötü bir görüntü vardı. Müşterimiz aracına o kadar iyi bakmışki hala cayır cayır su iticilik vardı araçta. Dışına tekrar aynı uygulamayı istedi. Yapmışken içini ve motoruda temizledim.
Yani şöyle özetliyim volvonun zor boyasının dışında gerçekten ilk defa bu modelde bu kadar kondisyonlu bir beyaz ile karşılaştım. Dolayısıyla benimde işimi kolaylaştırdı. Fakat seramik kalıntıları çok zorladı. Çoğu yerde 2000 su zımpara yapmak zorunda kaldım.
İçi ile başlayalım
Dışa Geçelim
Ölçmeden Asla
En Büyük Yara burada idi aşırı derecede kapandı
Hocamız çalıştığı için gün içinde teslimatı kendim gerçekleştirdim
Sıramız her zamankinden biraz farklı
Ön Yıkama
Detaylı İç Temizlik
Motor Temizliği
Demirtozu temizliği
Kil
Nasiol Clearub 305
Detaylı Yıkama
Nasiol Clearub 505 boyalı parçalarda işe yaramadı gene kurtarıcı Koch F6 ile içinden geçtim
Koch M3
İpa Temizliği
Nasiol ZR53 Seramik Kaplama
Teslim öncesi Auto Finesse Sptriz