Protech Plus Yeni Audi A6 Gyeon Mohs Seramik Kaplama

ProtechPlus

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese İyi Forumlar

Geçen hafta teslim aldığım A6'ımızı komple seramik ile şenlendirdim. Araç 160 KM'de muhtemelen bayide 1 kez yıkanmış daha sonrasında yoğunluktan dolayı alamamıştım. Araç sahibi sağolsun hiç yıkamamış tembilemiştim. Aracı garaja almadan önce ön yıkamasını yapıp demirtozu ve soft kil ile yüzeyi temizledim. Ardından normalde yapılması gereken Koch M3 yap ipa yap seramiğe geç olması lazımdı. Fakat görsellerde göreceksiniz 1 kere yıkanma ile boya ne kadar aşındırılıp çizilmiş. Bazı yerlerde igl f1 keçe üstüne koch f6 orbital ve koch m3 ile tüm aracı geçtikten sonra ipa temizliği sonrasında Gyeon Mohs yapıp panel panel ısıtma işlemi yaptım.Jantlara codetha ceramic coating wax yaptım. İçerisi tamamen auto finessede zaten :) Camlarda Nasiolda
Buyrun görseller

Teşekkürler DetayMarketim

Uygulama Sırası Böyleydi

Son düzenleme:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık,araçların showroom görüntüleri bile oldukça yorgun oluyor artık. Bayiler keşke bilinçlense bu konuda biraz :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık araca yakışan güzel bir uygulama olmuş. malesef doğru olmayan tek bir yıkama bile araca ciddi vernik hatası çiziklere yol açabiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi