Purestar Color Pop Wash Mite

afkazankayaa

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Herkese merhaba,

Geçenlerde konuşulmuştu, merak edenler de vardı. Ben de bayadır bekliyordum, merakıma yenik düşüp hem bu üründen hem de burgulu 1100 gsm olan eldivenden satın aldım. Bugün elime ulaştı. Öncelikle şunu belirtmek isterim, burgulu model hoşuma gitmediği için iade edeceğim. Firma ile de görüştüm kendilerine geri gönderebileceğimi söyledikleri için ve artık bu ürün benim olmadığı için karşılaştırma içeriğine eklememin doğru olmayacağını düşünerek resim vs çekmeden iadede hazır hale getirip kaldırdım.

Başlığa ilgili ürün ise resimlerden de anlaşılacağı üzere epey ince. Gyeonun yanında kağıt gibi kalıyor. Paneldeki performansı ne şu an bilemiyorum ancak hoşuma giden kısmı verdiği hissiyat. Çok yumuşak tüylerden oluşuyor. Kedi tüyü bundan daha serttir bilesiniz. Ama tüy uzunlukları öyle aman aman değil. Benim hoşuma gitti ancak bu işin zirvesi Gyeon tarzı olanlar.

Ancak görüntü itibarı ile eldiven çok güzel ve şık. İç kalitesi bir tık daha iyi olabilirdi aynı şekilde bilek kısmı da bunu belirtmek isterim. Epeydir beklediğim bir üründü ve sadece kozmetik olarak da olsa çeyizinde kalmalı. Bir kaç gün içinde kullanacağım inşallah, paneldeki köpük yayma performansını da belirtirim. Herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam eline saglik merak edilen bir urundu iyi oldu renkler cok hos hani premium bir tarz katiyor yikama performansini bekliyoruz :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler. :alkıssx: Renk olarak insanı cezbediyor ancak kalınlık olarak diğerleri ile aralarında bayağı fark var.
Yıkama performansı ile ilgili yorumunuzu da merakla bekliyorum.

afkazankayaa

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
İnceleme için teşekkürler. :alkıssx: Renk olarak insanı cezbediyor ancak kalınlık olarak diğerleri ile aralarında bayağı fark var.
Yıkama performansı ile ilgili yorumunuzu da merakla bekliyorum.
Teşekkür ederim hocam, yıkama yaptığım zaman da ekleme yapacağım ben de merak ediyorum paneldeki performansını.
Hocam eline saglik merak edilen bir urundu iyi oldu renkler cok hos hani premium bir tarz katiyor yikama performansini bekliyoruz :)
Ben de merak edenlere bir yardımım dokunsun istedim hocam, teşekkür ederim. Yıkama yaptığım zaman mutlaka güncel görüşlerimi bildireceğim burdan.
Aşırı hızlı ve iyi bir konu olmuş eline sağlık :)
Çok teşekkür ederim, sağ olun :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Test gibi test, özlemişiz valla. Ellerine sağlık Fatih hocam. Color Pop olanından alacağım rengi çok hoş.

afkazankayaa

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Test gibi test, özlemişiz valla. Ellerine sağlık Fatih hocam. Color Pop olanından alacağım rengi çok hoş.
Ben teşekkür ederim Emre hocam, rengi çok hoş ve ek olarak çok yumuşak. Gün içinde yıkadım, yıkamadan önce de kovada beklettim, herhangi bir renk salınımı ve renk atması gözlemlemedim. Islanınca daha da şişiyor bu yanı güzel. İki gün içinde deneyeceğim, deneyimlerimi yine burdan aktarırım.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Ben teşekkür ederim Emre hocam, rengi çok hoş ve ek olarak çok yumuşak. Gün içinde yıkadım, yıkamadan önce de kovada beklettim, herhangi bir renk salınımı ve renk atması gözlemlemedim. Islanınca daha da şişiyor bu yanı güzel. İki gün içinde deneyeceğim, deneyimlerimi yine burdan aktarırım.
Aldım gitti o zaman:)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
İnceleme için teşekkürler renk sempatisiyle eksi yönlerini unutturabilir bi ürün gibi :)

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
İnceleme İçin Teşekkürler. Ne Yazıkki Ben Softy Serisi Gbi Eldivenleri Sevemiyorum Mikrofiber Harici.

afkazankayaa

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
İnceleme İçin Teşekkürler. Ne Yazıkki Ben Softy Serisi Gbi Eldivenleri Sevemiyorum Mikrofiber Harici.
Ben teşekkür ederim, ben de size katılıyorum, Gyeon smootihe ve WS Storm benim için de en ideal olanlar. Çoklu eldiven yönteminde ise Color pop şirin bir opsiyon olacaktır.