Arkadaşlar Merhaba Bugün ki aracımız Renault Fluence aracımızda yoğun çizikler ve kılcal dairesel hologram hemen hemen kaporta Aksaminin her yerinde mevcuttu Yoğun bir uğraş sonucu aracimizi yeniden canlandırarak uygulama ve final bölümlerinin detaylı uygulamalari sizlerle iyi seyirler.
Malzemeler
M Snow Foam
M Wash&Wax Şampuan
M Süper Degreaser
M Wheel Brightener
M İnterior Cleaner
M Hyper Dressing
M Tire Trim Jel
M 40 Vinil ve Kauçuk Koruma
M Endurance Jel
M Glass Cleaner
M 105 / M 83 Pasta
M 205 Hare Giderici
M 688 Seramik Kaplama
Aracımızın Hazirlik Aşaması
Yıkama /Jant Temizleme
Kil Uygulaması/Kurulama/Maskeleme
Polisaj İşlemi
Makita Rotary
M 105 Orta Kalın Pasta/M 83 ince Pasta
Hologram gidermeye baslamadan once Pasta polisajinin ardından tekrar aracı detaylı olarak yıkayıp kuruladik kurulamada Trim aralarıni Jantlari Kapi Fitil altlarini vs hava tabancasi ile kuruladim.
Motor Temizleme
Hologram giderme M 205
3D Orbital
png images gallery
Hologram isleminin bitmesine mutakiben arac in öncesi ve sonrasi resimlerini ekledim kenarlarda ve uc kisimlarda kalan pasta lekeleri temizlendi ve yuzey hazir hale getirildi.
M 688 Seramik Kaplama
Seramik Kaplama oncesi yuzeyi % 25 Alkol Oranli Yuzey Temizleme olarak Glass Cleaner kullandim.
İlk kati seramik attiktan sonra 1 saat bekledim ikinci kati atip arkasindan sildim.
Seramik Kaplama yi tamamen uyguladim ve tamamladim gayet puruzsuz ve net oldu Kurlesmesi 24 saattir arac 3 gun boyunca yikanmayacaktir.
Malzemeler
M Snow Foam
M Wash&Wax Şampuan
M Süper Degreaser
M Wheel Brightener
M İnterior Cleaner
M Hyper Dressing
M Tire Trim Jel
M 40 Vinil ve Kauçuk Koruma
M Endurance Jel
M Glass Cleaner
M 105 / M 83 Pasta
M 205 Hare Giderici
M 688 Seramik Kaplama
Aracımızın Hazirlik Aşaması
Yıkama /Jant Temizleme
Kil Uygulaması/Kurulama/Maskeleme
Polisaj İşlemi
Makita Rotary
M 105 Orta Kalın Pasta/M 83 ince Pasta
Hologram gidermeye baslamadan once Pasta polisajinin ardından tekrar aracı detaylı olarak yıkayıp kuruladik kurulamada Trim aralarıni Jantlari Kapi Fitil altlarini vs hava tabancasi ile kuruladim.
Motor Temizleme
Hologram giderme M 205
3D Orbital
Hologram isleminin bitmesine mutakiben arac in öncesi ve sonrasi resimlerini ekledim kenarlarda ve uc kisimlarda kalan pasta lekeleri temizlendi ve yuzey hazir hale getirildi.
M 688 Seramik Kaplama
Seramik Kaplama oncesi yuzeyi % 25 Alkol Oranli Yuzey Temizleme olarak Glass Cleaner kullandim.
İlk kati seramik attiktan sonra 1 saat bekledim ikinci kati atip arkasindan sildim.
Seramik Kaplama yi tamamen uyguladim ve tamamladim gayet puruzsuz ve net oldu Kurlesmesi 24 saattir arac 3 gun boyunca yikanmayacaktir.