Renault Talisman 1.6 Dci İcon Boya Koruma Wax

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Haftanin İlk gununden herkeze Merhabalar Bol Kazanclar Hayirli gunler Yine Rutin yaptigimiz bir uygulamamiz ve Bugun ku aracimiz Renault Talisman İcon Paket olup Aracin silmeye ve yikamaya bagli cizikler ve hologramlar tum kaporta aksaminda mevcuttu.En guzel hale getirip sizlerle paylastik iyi seyirler :)

Malzemeler

Polisaj İslemi
M105 ve M83 Pasta

Koruma İslemi
M205 ve M66
Black Wax

Detay Bolumu

M Snow Foam
M Wash & Wax
M İnterior Detailer
M Hyper Dressing
M Carpet İnterior Cleaner
M Wheel Brightener
M Endurance Jel
M Leather Cleaner Conditioner
M 40 Vinil Plastik Koruma

Ön Yikama-Jant Temizleme-Kurulama İslemi

Kil Uygulamasi ve Maskeleme İslemi

M34 Yuzey Temizleme ile uygulandi

png dosyası indir

Polisaj İslemi

Bazi Bolumlere Kece Arkasina Ped le hafiften gectim

Polisaj Sonrasi Arac yikama islemi ve Hava Kompresoru ile On Panjur Ayna Alti,Kapi Kenarlari,Plakaliklar ve Farlarin Alt kenarlarinin Tamamen Kurulanmasi.

Hologram Giderme ve Boya Koruma

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam bu nedir ya, her uygulamanızı gördükden sonra Renolara aşık oluyorum. :) Artık profilinizde Reno ve Meg hakkında yazı bulunmalı. :D
Reno hayatimin vazgecilmez bir parcasi oldu her arabayi reno ya benzetir oldum :komik:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Sefa46 hocam yine bir siyah renault yine parlak finaller :D şaka bir yana talismanın stoplarının özellikle gece görünümüne bayılıyorum. Çoğunu askeriye aldı heralde bu araçların :) Jant içinde kullandığınız ucu eğimli fırça ne fırçası olarak geçiyor acaba? Jantlara sürdüğünüz ürünün ömrü nedir? son olarak da uygulamalarınızda görüyorum. kili tüm olarak kullanıp içe katlayarak devam ediyorsunuz sanırım. ben de tüm kili 4 5 e bölüp öyle öyle kullanıyorum. hangisi daha verimlidir? arkasından polisaj yapacağınız için çizik olsa da dert olmaz diye mi tüm kullanıyorsunuz?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 hocam yine bir siyah renault yine parlak finaller :D şaka bir yana talismanın stoplarının özellikle gece görünümüne bayılıyorum. Çoğunu askeriye aldı heralde bu araçların :) Jant içinde kullandığınız ucu eğimli fırça ne fırçası olarak geçiyor acaba? Jantlara sürdüğünüz ürünün ömrü nedir? son olarak da uygulamalarınızda görüyorum. kili tüm olarak kullanıp içe katlayarak devam ediyorsunuz sanırım. ben de tüm kili 4 5 e bölüp öyle öyle kullanıyorum. hangisi daha verimlidir? arkasından polisaj yapacağınız için çizik olsa da dert olmaz diye mi tüm kullanıyorsunuz?
Egri Firca olarak geciyor hocam bazi yerlerde deve boynu diye de yaziyor
Deve Boynu Jant & Motor Temizleme Fırçası

Metal Polish diye geciyor hocam urun
guzel dayanimi guzel su kadar gun gidiyor diyemem ama dayanikli bir malzeme

Bendeki kil 200 gr kutudan o sekilde cikiyor 4 e boluyorum kullaniyorum boldugum kucuk parcalari maksimum 2 aracta kullanip atiyoruz bizdeki tum araclar genelde hergun yikandigi icin cok fazla kirlenme olmuyor Bolerek kullanmaniz iyi olur kucuk parcalar i kisa zamanda kullanip atabilirsiniz birazda kullanima bagli ele gelmesi lazim cok kucuk olmasida cok iyi olmuyor :)

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ustam Eline saglik her zaman ki gibi harikasin Masallah
Tesekkur ederim ;)

Ustam tesekkürler elinize saglık harika bir uygulama olmuş
Tesekkur ederim ;)
Elinize saglık ustam hersey cok iyi güzel uygulama olmuş
Tesekkur ederim ;)

Renk ve araca yakışan mükemmel bir uygulama olmuş.

DENİZLİ
Tesekkur ederim Üstadim :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık Sefa hocam, özellikle finallerdeki bazı fotoğraflara bayıldım. Yalnız delikli derilerin bezle silinmesi benim için eksik (düzenleme:belki fotoğraf öyle denk gelmiştir farklı yapmışsınızdır bilemem) Finaldeki deri ve kapı içleri fotografta fazla parlıyor iç mekan görüntüsü bana o mat temizlik hissini vermedi. Meguiarsın beceriksizliği bu sizinle alakası yok tabi ki :)

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık Sefa hocam, özellikle finallerdeki bazı fotoğraflara bayıldım. Yalnız delikli derilerin bezle silinmesi benim için eksik (düzenleme:belki fotoğraf öyle denk gelmiştir farklı yapmışsınızdır bilemem) Finaldeki deri ve kapı içleri fotografta fazla parlıyor iç mekan görüntüsü bana o mat temizlik hissini vermedi. Meguiarsın beceriksizliği bu sizinle alakası yok tabi ki :)
Tesekkurler hocam guzel yorum icin Meguiars in zaten Profesyonel olarak 1 tane deri koruma urunu var amator olarak fazlaca var ilk uygulama yapildiginda fazla parliyor ancak biraz bekledikten sonra matlasiyor Deri koltuklarin ic kisimlarini Detay fircasiyla fazla kopurtmeden temizledim resim eklememisiz
130 a yakin resim cekmisiz yukleme yaparken bi muddet sonra kendimde geciyorum :sırıtan1:
fast picture share

Buda 1 gun sonraki hali

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. Siyah ile özdeşleşmiş durumdasınız. Maşallah size :nazar: