Sabah Sporu Detaylı Temizlik

oguztiryaki

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
SAMSUN
Herkese merhaba,
Dedim bu sefer konu açacam her seferinde resim çekmeyi unutuyoruz bu sefer olacak bu iş. Sabah 7.30 da oğlumu okula biraktim hava güzel uzun zamandir kirli kaldı detaylı giriştim. gelsin.
kirli halinin resimleri
jantlara demirtozu sökücü koch
sonra ver kostigi pesine pirille yikama
pesine kil eldiveni ile komple geçtim sonrasinda m600 tiner ve ipa ile sildim
sonra koruma altina aldim fusso f7 ile
sonrasinda iç temizlige giristim
sonrasi finalll.
Eksikliğimiz olduysa affola. Simdi yorumlari bekliyorum eksiğimiz yanlisimiz varsa birdahaki sefere duzelticez insallah. Selamlarrr

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık çok güzel temizlik ve uygulama olmuş. Miniğede maşallah

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Elinize sağlık f7 yi çok merak ediyorum izleminin nasıl acaba

tekina

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
F7'nin uzun dönem performansını konu altında paylaşırsanız çok memnun olurum. Emeklerinize sağlık araç cam gibi olmuş.

oguztiryaki

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
SAMSUN
Dragstar' Alıntı:
Ellerine saglık çok güzel temizlik ve uygulama olmuş. Miniğede maşallah

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Tesekkur ederim Suleyman abi birakmiyo pesimi bende silcem deyip duruyor

oguztiryaki

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
SAMSUN
Eraycan' Alıntı:
Eray çok bereketli ürün bitiremedim gitti :) uygulamasi kolay sivi oldugu için silmeside kolay. Elimde soft kiwai var daha kullanmak nasip olmadi. Hic kati wax kullanmadigim icin bunlari söyleyebilirim. Ilerleyen gunlerde durumunu yazarim tekrar. F7 parlaklik olarak iyi yuzeye biraktigi kayganlik benim hoşuma gitti. Uzerine hic bir ek urun kullanmiyacagim bakalim ne kadar dayanir.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
oguztiryaki' Alıntı:
Eraycan' Alıntı:
Eray çok bereketli ürün bitiremedim gitti :) uygulamasi kolay sivi oldugu için silmeside kolay. Elimde soft kiwai var daha kullanmak nasip olmadi. Hic kati wax kullanmadigim icin bunlari söyleyebilirim. Ilerleyen gunlerde durumunu yazarim tekrar. F7 parlaklik olarak iyi yuzeye biraktigi kayganlik benim hoşuma gitti. Uzerine hic bir ek urun kullanmiyacagim bakalim ne kadar dayanir.
Hadi bakalım merakla bekliyoruz :)

oguztiryaki

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
SAMSUN
tekina' Alıntı:
F7'nin uzun dönem performansını konu altında paylaşırsanız çok memnun olurum. Emeklerinize sağlık araç cam gibi olmuş.
Ek urun kullanmadan hizli cila gibi bende merak ediyorum takip edecegim. Daha onceki uygulamalarimda hic takip etmedim. Yikamayi sonax red ile yapacagim buda gerci ph nort ama ömrünü kisaltiyor gerci ph nort olmasina ragmen sonax red summer. Ilerleyen gunlerde burdan yazacagim. F7 yi Suleyman abi test etmisti ama son durum ne bilmiyorum @dragstar

oguztiryaki

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
SAMSUN
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Elinize sağlık güzel uygulama olmuş.
Demirtozu nu alma aşamasında destek lerin için ve önerin icin tekrar teşekkürler özgür her kullanmamda anıyorum seni iyi dileklerle. Guzel urun ben cok memnunumm

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, güzel uygulama olmuş.
Jantlarda sanki Koch u çok bekletmişsin. Yüzey puslu kalmış gibi geldi.
F7 geçen uygulamada kullandım ve oldukça hoşuma gitti.Ben ürünün ömrünü ölçemeyeceğim çünkü üzerine başka destekleyici ürünlerde kullandım ama sizden takip edeceğin artık.Yüzeyde camsı bir parlaklık bırakıyor. Uygulaması da dediğiniz gibi oldukça kolay.Kürleşmesi için en az yarım saat bıraksaydınız silmeden.

oguztiryaki

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
SAMSUN
onurçiko' Alıntı:
Eline sağlık, güzel uygulama olmuş.
Jantlarda sanki Koch u çok bekletmişsin. Yüzey puslu kalmış gibi geldi.
F7 geçen uygulamada kullandım ve oldukça hoşuma gitti.Ben ürünün ömrünü ölçemeyeceğim çünkü üzerine başka destekleyici ürünlerde kullandım ama sizden takip edeceğin artık.Yüzeyde camsı bir parlaklık bırakıyor. Uygulaması da dediğiniz gibi oldukça kolay.Kürleşmesi için en az yarım saat bıraksaydınız silmeden.
Abi resimden öyle çıkmış olabilir cok beklemedi aslinda dikkat ediyorum. Daha onceleri uygulamamda da en fazla 5dk hadi olsunda 10 dk beklettim hali ile tam kurlesmedi bende yuzeyi iyi temizleyemedim diye tahmin ediyordum demekkki bundan. Bu seferde ayni 5 ila 10dk bekletttim :( . Bi gozlem yapim ilk yağmurda olmassa senin dedigin gibi yarim saat bekletip yapcam ama bu sefer silmesi zor olacak gibi geliyor bana. Az beklememdeki sebep wax gibi puslaninca tamam oldu zannettim.

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Eline sağlık hocam güzel uygulama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@oguztiryaki masallah hocam tam bahar temizliği olmuş hem iç hem dış.. Minik hanıma da masallah

Motors

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sabah araba yıkamak çok keyfli oluyor. Yazın sabah saat 6'da uyanır sakin sakin Petrol'e giderdim. Şimdi hava buz gibi, geçenlerde sabah 6'da gideyim dedim soğuktan su tabancasını tutamadım. Elinize sağlık harika olmuş :)

oguztiryaki

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
SAMSUN
multispace' Alıntı:
Ellerine saglık çok güzel . m600 spreyi bozmuyor mu :)
Murat malesef bozuyor :) bundan sonra kullandiktan sonra suyla fisfis yapip temizliyorum spreyin icinde birakmiyorum bakalim ne olcak bozulcakmi takip ediyorum yine