İnceleme Sam s Detailing Hybrid Sealant Boya Koruyucu İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz?

Bugun kü Test Konuğum Sam s Detailing Hybrid Sealant Adli ürün ü Neden se Sam s Detailing in ürünleri bana sicak ve kaliteli geliyor premium bir his yasatiyor.Fiyatlar da Piyasa Sartlarina gore normal ancak bizim sartlarimiza gore pahali gelebilir.

Ürün Aciklamasi

500 Ml Siyah Biberon şiseli
Kokusi Güzel
Fiyati 500₺

Test Aşamasi

Yüzey soluk ve çizik doluydu yikamaya bagli olarak Test için yüzeyi Zvizzer HC400 Pasta ile Tek adimda Orbital makina ile hallettim.Ped ini Begendim daha once digerlerinide test etmistim Kirmizi Pasta pedi gayet basarili ve hizli sonuc aldim.

Hybrid Sealant Uygulamasi

Ürün Sulu kivamda yogun degil Sürmesi kolay soluk bir goruntu veriyor cabuk kuruyor silmesi orta halli bir durum iyi bir wax beziniz varsa kolay silersiniz sorun olmaz.

Final Resimleri

Kapali ve Acik Mekan Cekimi

Basincli/Basincsiz/Kova Su Testi

Ürün ün Parlakligini ve Su İtis ini begendim Fiyatina gore gayet güzel Kişin dayanimin daha fazla oldugu soylenmektedir Tahminimce 2 ay a yakin bir koruma saglayacaktir Sealantlar wax lara gore bence biraz daha dayanikli aslinda kis aylarinin vazgecilmezi Glaze+Sealant lardir.Fiyatina göre güzel ürün ben begendim.Testler ve Resimler zaten herseyi belli ediyor :)

Bir Sonraki Testimizde Görüşmek üzere kendinize iyi bakin.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık, sonuçlar güzel görünüyor, sendne bir de fusso coat f7 uygulaması beklerim

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz?

Bugun kü Test Konuğum Sam s Detailing Hybrid Sealant Adli ürün ü Neden se Sam s Detailing in ürünleri bana sicak ve kaliteli geliyor premium bir his yasatiyor.Fiyatlar da Piyasa Sartlarina gore normal ancak bizim sartlarimiza gore pahali gelebilir.

Ürün Aciklamasi

500 Ml Siyah Biberon şiseli
Kokusi Güzel
Fiyati 200₺

Test Aşamasi

Yüzey soluk ve çizik doluydu yikamaya bagli olarak Test için yüzeyi Zvizzer HC400 Pasta ile Tek adimda Orbital makina ile hallettim.Ped ini Begendim daha once digerlerinide test etmistim Kirmizi Pasta pedi gayet basarili ve hizli sonuc aldim.

Hybrid Sealant Uygulamasi

Ürün Sulu kivamda yogun degil Sürmesi kolay soluk bir goruntu veriyor cabuk kuruyor silmesi orta halli bir durum iyi bir wax beziniz varsa kolay silersiniz sorun olmaz.

Final Resimleri

Kapali ve Acik Mekan Cekimi

Basincli/Basincsiz/Kova Su Testi

Ürün ün Parlakligini ve Su İtis ini begendim Fiyatina gore gayet güzel Kişin dayanimin daha fazla oldugu soylenmektedir Tahminimce 2 ay a yakin bir koruma saglayacaktir Sealantlar wax lara gore bence biraz daha dayanikli aslinda kis aylarinin vazgecilmezi Glaze+Sealant lardir.Fiyatina göre güzel ürün ben begendim.Testler ve Resimler zaten herseyi belli ediyor :)

Bir Sonraki Testimizde Görüşmek üzere kendinize iyi bakin.
Abi eline koluna sağlık. Mis gibi inceleme olmuş :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Vay vaay abi eline emegine saglık, böyle parlak bi siyahı fabrika görmemiştir. Bi mail mi atsan renault'a :)

slash

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
foto da böyle ise çıplak gözle güneş gözlüğüyle bakmak lazım sanırım :) elinize sağlık hocam .

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Vay vaay abi eline emegine saglık, böyle parlak bi siyahı fabrika görmemiştir. Bi mail mi atsan renault'a :)
Kardesim cok saol valla bir ara talisman in resimlerini gondermistim :)

Eline sağlık Sefa hocam fena parlamış :)
Sagol hocam tesekkurler :)

foto da böyle ise çıplak gözle güneş gözlüğüyle bakmak lazım sanırım :) elinize sağlık hocam .
Tesekkurler hocam Aracin yaninda daha guzel parlaklik var :)

Vay arkadaş, kaputu al karşına dertleş. Döktürmüşsün gene @Sefa46 . Eline, emeğine sağlık.
Hocam Tesekkur ederim sagol :)