Sam’s ceramic wax

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Bugün haftasonu yasaklar başladığından beri ilk kez getirtim aracımı evimin olduğu yere.Genelde uzak semtte kapalıda olurdu.Ceramic wax ilk kez denediğim bir ürün.Uygulaması kolay fakat uzun süre kalırsa puslı görüntüyü düzeltmek zor olabiliyor.Parlaklığı hoşuma gitti açıkcası.Araca doygunluk kattı.İlk fotoğrafta kaputun sağ tarafı cilalı sol tarafı yine cilalı ama genelde hızlı cilalı.Demo amaçlı geçen hafta kaputa yine aynı ürünü uygulamıştı .

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Yakmış ortalığı. Güle güle kirletin.

Ürünün uygulaması sıkıntılı galiba dayanıklılık ve boncuklanma açısından değerlendirirseniz alternatif olabilir belki.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Elinize sağlık dayanıklılık ve iticilik olarak nasıldır bilmiyorum ama görüntü olarak benim hoşuma gitmedi (ilk fotoğrafa göre yorum yapıyorum)

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Yakmış ortalığı. Güle güle kirletin.

Ürünün uygulaması sıkıntılı galiba dayanıklılık ve boncuklanma açısından değerlendirirseniz alternatif olabilir belki.
Elinize sağlık dayanıklılık ve iticilik olarak nasıldır bilmiyorum ama görüntü olarak benim hoşuma gitmedi (ilk fotoğrafa göre yorum yapıyorum)
teşekkür ederim yorumlarınız için.Açıklamasında dairesel hareketlerden kaçının yazıyor.Sürdükten sonra kürleşmesini bekleyip parmak ile kontrol ettikten sonra silin diyor.Resimde nasıl göründü bilmiyorum ama yakından rahatsız edici herhangi bir duruma rastlamadım.Zamanla su iticilik konusunda da yorumumu belirtirim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık,boncuklarınıda görmek isteriz :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Açıkçası bu renge ne uygulasan yanar:) Tabii ki iyi bakılınca, çok güzel geri dönüşler alınabilecek bir renk. Sende hakkını veriyorsun. Bize maşallah demek düşer.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Bugün haftasonu yasaklar başladığından beri ilk kez getirtim aracımı evimin olduğu yere.Genelde uzak semtte kapalıda olurdu.Ceramic wax ilk kez denediğim bir ürün.Uygulaması kolay fakat uzun süre kalırsa puslı görüntüyü düzeltmek zor olabiliyor.Parlaklığı hoşuma gitti açıkcası.Araca doygunluk kattı.İlk fotoğrafta kaputun sağ tarafı cilalı sol tarafı yine cilalı ama genelde hızlı cilalı.Demo amaçlı geçen hafta kaputa yine aynı ürünü uygulamıştı .

Sol tarafın görüntüsü benim daha hoşuma gitti açıkçası, boncuklanmasını da pek beğendiğimi söyleyemem, test için teşekkürler.
sayenizde ürün seçimi yapmak kolaylaşıyor

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Boncuklar biraz masum geldi bana,seramik içerikli ürün olduğundan beklentimde yükselmiş olabilir tabii:sarki:
Sol tarafın görüntüsü benim daha hoşuma gitti açıkçası, boncuklanmasını da pek beğendiğimi söyleyemem, test için teşekkürler.
sayenizde ürün seçimi yapmak kolaylaşıyor
açıkcası bende daha bi etkili boncuklanma beklemiştim tahminimden daha azdı etkisi.

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
renk mükemmel maşallahh... uygulama güzel ellerinize sağlık... seramik kelimesi girince insan beklentiyi yükseltiyor... ben de good stuff seramik waxından aldım daha kullanamadık ama aşırı beklentiye girmemek gerek galiba.. gerçi çok tecrübeli olduğumda söylenemez ama gözlemlediğim kadarıyla fikrimi belirttim.. yanlış anlaşılmasın..

Duman123

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba bide bu markanın aynı seramik içerikli hızlı cila şeklinde var alıcaktım fakat iyi bir sonuç vermeyecek galiba

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Aracınızın maşallahı var :gulumsemex: test için teşekkürler. merak ettiğim bir üründü ama ne 50:50 görüntüsü ne de boncuklanması beni tatmin etmedi. Uygulamaları farklı olsa da Ceramic boost daha başarılı bulduğum bir ürün

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Seramik ürün için ilk yıkama için boncuklar biraz zayıf gibi ama parlaklık çok iyi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi