İnceleme Sam's Detailing Ceramic Wax İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz?

Maglum Sebeplerden Dolayi Forumumuz Cok Sakin Coğu kişi Yakit Fiyatlarindan dolayi ,Güncel Enflasyon ve Detay Ürünlerinin Ulaşilamaz fiyatlara kadar ilerlediginden dolayi Araç kullanimi malesef azalmiş gözükmektedir.

Bugün kü Test Konuğum Sam s Detailing in Ceramic Wax ini Detayli bir sekilde inceledim ve sizlerle paylasmak istedim :)

Ürün Hakkinda Bilgiler

250 ML Ceramic Wax
Fiyati 240₺
Kokusu Normal Sentetik
www.herseygarajda.com dan satin alabilirsiniz.

Ürün İncelemesi

Aracimiz Yikandi ve Yüzey Wax icin hazir duruma getirildi.

Ürün ü yüzeyde fazla bekletmemek iyi olur 2 panelde bir silmek mantikli Ben Kirmizi Baldwipe ile sildim Mavi Buff bezlede Parlattim gayet güzel sonuç.

FİNALLER

Testler

Basincli ve Normal Su Testi

Su İtiş Testi

Test Sona Erdi Arkadaşlar.

Kendi Yorumlamam Olumlu yönde Ben Parlaklik+Su İtişi ni begendim Fiyatinida Normal buldum hani benzer ürünler e kiyasla bunu söylüyorum dayanim olarak ta dikkat edilirse 4-6 yikama 2 ay gibi bir süre rahat cikartir.Dikkatimi En çok Su boncuklari çekti çok diri ve güzeldi ürün cabuk kürlesiyor yüzeyde fazla bekletmemek gerek panel panel ilerlemek veya 2 panelde bir silmek gerekli haricinde ben sevdim Wax i Keyifli Günler.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Toz tutmaz ise güzel bir ürün eline sağlık kanka
Toz Tutma olayini en güzel Yaz Ayinda daha iyi anlayabiliriz knka

Elinize sağlık, 3 ay+ dayanım olursa ve toz toplamaz ise başarılı çıkar bence de:)
Tesekkurler hocam da 3 ay cok zor Toz toplama olayini yaz in daha iyi tecrube ederiz 3 Ay dayanabilecek en iyi Wax Fusso :) Ben Belki 100 e yakin Wax Test ettim kullandim yarisi birbirine benzer bazi özel seri Waxlarin farklarida vardi tabiki ama Dayanim konusunda Fusso ya Yetisemediler hocam ya :)

Ellerine sağlık kesene bereket :) Ürün güzelmiş. 250 ml bu fiyat eder mi? cıkk
Tesekkurler Kardesim de bu fiyatlar aslinda suan iyi fiyatlar Eski Kur dan alinmis rafta duran ürünler simdi ki kurla vergilerle getirilen ürünlerde 50-200 tl arasi fiyatlarda oynama var

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz?

Maglum Sebeplerden Dolayi Forumumuz Cok Sakin Coğu kişi Yakit Fiyatlarindan dolayi ,Güncel Enflasyon ve Detay Ürünlerinin Ulaşilamaz fiyatlara kadar ilerlediginden dolayi Araç kullanimi malesef azalmiş gözükmektedir.

Bugün kü Test Konuğum Sam s Detailing in Ceramic Wax ini Detayli bir sekilde inceledim ve sizlerle paylasmak istedim :)

Ürün Hakkinda Bilgiler

250 ML Ceramic Wax
Fiyati 240₺
Kokusu Normal Sentetik
www.herseygarajda.com dan satin alabilirsiniz.

Ürün İncelemesi

Aracimiz Yikandi ve Yüzey Wax icin hazir duruma getirildi.

Ürün ü yüzeyde fazla bekletmemek iyi olur 2 panelde bir silmek mantikli Ben Kirmizi Baldwipe ile sildim Mavi Buff bezlede Parlattim gayet güzel sonuç.

FİNALLER

Testler

Basincli ve Normal Su Testi

Su İtiş Testi

Test Sona Erdi Arkadaşlar.

Kendi Yorumlamam Olumlu yönde Ben Parlaklik+Su İtişi ni begendim Fiyatinida Normal buldum hani benzer ürünler e kiyasla bunu söylüyorum dayanim olarak ta dikkat edilirse 4-6 yikama 2 ay gibi bir süre rahat cikartir.Dikkatimi En çok Su boncuklari çekti çok diri ve güzeldi ürün cabuk kürlesiyor yüzeyde fazla bekletmemek gerek panel panel ilerlemek veya 2 panelde bir silmek gerekli haricinde ben sevdim Wax i Keyifli Günler.

Kolay gelsin abi :) Ellerine sağlık.

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Sefa hocam eline sağlık merak edip almıştım fakat kullanmak nasip olmadı. Sanki su itişi biraz az gibi geldi bana. Ceramic wax olduğu için öyle düşünüyor olabilirim :)

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
abi eline sağlık merak ettiğim bir wax'tı açıkçası sayende de görmüş olduk.

HellraiserTR

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA
Heyecanla bekliyordum incelemeyi elinize emeğinize sağlık :)

Bi sorum olucaktı katı cilalara nazaran daha hesaplı ama sarfiyat nasıl acaba fiyatla oranlayınca mantıklı bir ürün mü ?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kolay gelsin abi :) Ellerine sağlık.
Tesekkurler Kardesim
Tesekkurler hocam

Ellerine sağlık sefa hocam. Bir ara bayağı popüler olmuştu.
Tesekkurler hocam valla populerdi ama kimse paylasmamis sadece bir ara bir arkadas paylasmisti.

Sefa hocam eline sağlık merak edip almıştım fakat kullanmak nasip olmadı. Sanki su itişi biraz az gibi geldi bana. Ceramic wax olduğu için öyle düşünüyor olabilirim :)
Ortalama ile gecer not alir hocam Ceramic Wax ta olsa Coat iticiligi beklememek lazim.

abi eline sağlık merak ettiğim bir wax'tı açıkçası sayende de görmüş olduk.
Tesekkurler kardesim :)

Heyecanla bekliyordum incelemeyi elinize emeğinize sağlık :)

Bi sorum olucaktı katı cilalara nazaran daha hesaplı ama sarfiyat nasıl acaba fiyatla oranlayınca mantıklı bir ürün mü ?
Kullaniminza.bagli ben sivi Wax larin kullanimini daha cok begeniyorum silmesi ve uygulamasi rahat oluyor :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler kardeşim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Emeğine sağlık abii, konu için teşekkürler

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Yıllar önce sprey ceramic waxını getirmiş gerçekten ekili güzeldi buda fena değil ama f/p değil tabiki ama iyi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler kardeşim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi Tesekkurler :) ADAMSİN

Eline sağlık @Sefa46 . Teşekkürler.
Tesekkurler Hocam

Abi Tesekkur ederim :):opucukx:

Emeğine sağlık abii, konu için teşekkürler
Tesekkurler Kardesim cok saol :):opucukx:

Eline sağlık hocam
Test için teşekkürler
Makina ile atılsa olurmu, Silerken zor olurmu ?
Tesekkurler Hocam Makina ile atarsan da sorun olmaz ama dedigim gibi yuzeyde fazla bekletmemek gereklidir.:)

Yıllar önce sprey ceramic waxını getirmiş gerçekten ekili güzeldi buda fena değil ama f/p değil tabiki ama iyi
Başkan Markanin genel olarak ürünleri gercekten güzel buda güzel cikti begendim ben