Değerli forum üyeleri,
#EvdeKal günlerinde sıkılmamanız adına bir nebzede olsa yardımcı olabilmek için sizleri bu süreçte 3. oyunumuz olan
"Sana 200 Tl Versem?" oyunumuza davet ediyorum.
Oyunumuzdan bahsedecek olursak ; Sana 200 Tl Versem diyerek başlayan sonraki üyemize bir soru yöneltmeniz gerekiyor. Ve sizden önceki üyenin sorusuna da cevap vermeniz gerekiyor.
Kesinlikle oyun içerisinde şaka amaçlı bile olsa , yakın arkadaşınız bile olsa argo sorulara izin verilmeyecektir. İlgili üyeye Forum kuralları uygulanacağı gibi yarışmadan da elenecektir.
Örneğin; - Sana 200 Tl versem sokakta şarkı söyler misin ?
Bir sonraki üyemiz - Hayır , söylemem. Sana 200 Tl versem sigara içer misin?
Bir sonraki üye - Evet , içerim. Sana 200 tl versem wax alır mısın?
Ödül ne dediğinizi duyar gibiyim.
@omrslhmms Ömer hocanın katkılarıyla kazanan arkadaşa "TurtleWax Ceramic Spray Coating " hediye ediyoruz. Kendisine teşekkürler.
Oyun süresi 2 haftadır. En çok katılımı yapan oyunu kazanır.
Herkese bol şans. hayırlı ramazanlar diliyorum.
İlk Soru geliyor , Sana 200 Tl versem sokakta şarkı söyler misin ?
#EvdeKal günlerinde sıkılmamanız adına bir nebzede olsa yardımcı olabilmek için sizleri bu süreçte 3. oyunumuz olan
"Sana 200 Tl Versem?" oyunumuza davet ediyorum.

Oyunumuzdan bahsedecek olursak ; Sana 200 Tl Versem diyerek başlayan sonraki üyemize bir soru yöneltmeniz gerekiyor. Ve sizden önceki üyenin sorusuna da cevap vermeniz gerekiyor.
Kesinlikle oyun içerisinde şaka amaçlı bile olsa , yakın arkadaşınız bile olsa argo sorulara izin verilmeyecektir. İlgili üyeye Forum kuralları uygulanacağı gibi yarışmadan da elenecektir.
Örneğin; - Sana 200 Tl versem sokakta şarkı söyler misin ?
Bir sonraki üyemiz - Hayır , söylemem. Sana 200 Tl versem sigara içer misin?
Bir sonraki üye - Evet , içerim. Sana 200 tl versem wax alır mısın?
Ödül ne dediğinizi duyar gibiyim.

Oyun süresi 2 haftadır. En çok katılımı yapan oyunu kazanır.
Herkese bol şans. hayırlı ramazanlar diliyorum.
İlk Soru geliyor , Sana 200 Tl versem sokakta şarkı söyler misin ?